Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Przenośno-rytmiczno-robociano(?)

1.thumb.jpg.7c0e0eb2d8e544525a6aaa70b0fdd3de.jpg

Ech, PSP to była jednak cudowna konsolka. Tyle różnych gier i dobrych wspomnień. Nie ładowałem od lat, aż do teraz, ale sentyment pozostał.

Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
59 minut temu, Bjały napisał:

Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

idzie coś dostać normalnego za taką stówkę czy tylko rozklekotane resztki z chińską baterią?

Opublikowano

Zakup dokonany ponad pół roku temu, ale że to Limited Run Games (i Special Reserve Games) to kompletowanie zamówienia trochę trwało... 
Wreszcie dotarła paczuszka, a w niej te dwa indyki w cudownych wydaniach pudełkowych :fsg:
1380755452_ReturnooftheObraDinniMFP.thumb.JPG.f16307c51bee10c31f0548031890f1e5.JPG

Return of the Obra Dinn słyszałem wiele dobrego i od dawna czekałem na jakąś obniżkę, ale kiedy trafiłem na info o fizycznym wydaniu, wiedziałem że chcę to mieć.
My Friend Pedro z kolei posiadam w cyfrze, ale ma zajebistą okładkę i nie mogłem się powstrzymać :sweat:.
Tutaj pewnie nie zerwę nawet folii, choć kusi, bo pudełko jest ciężkie i wyraźnie wypchane jakimiś dodatkowymi bajerami.

Opublikowano
10 godzin temu, Bjały napisał:

Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

Ja zaczynałem od Miku na PS3 i wtedy nawet na easy sobie nie radziłem za dobrze. Ale i tak się bawiłem świetnie i z czasem się oswoiłem z całą serią (ta, jestem nienormalny). Diva na PSP ma słaby framerate, szczególnie jedynka, i głównie to stanowi problem moim zdaniem. Poza tym jak zwał, tak zwał - czasem i normal w takich grach jest dość wymagający. Niektóre utwory przechodziłem na Extreme, a innych na Normal nie byłem w stanie (głównie tych ostatnich z listy).

Taiko na Vitę od razu mi się spodobało, więc sobie zamówiłem jeszcze Taiko DX na PSP oraz pierwsze Taiko DS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę różności

spacer.png

Opublikowano

Nareszcie <3 Dotarł mój winyl z muzyką z najlepszej gry zeszłego roku i chyba jednej z moich ulubionych ever. Raczej rzadko czekam na premierę jakiejś gry, ale na Tsushimę zacierałem łapy od pierwszego trailera. Była to pierwsza gra w moim życiu, w którą zagrałem w dzień premiery, wbiłem też w niej pierwszą platynę. To była piękna podróż, a teraz będę mógł ją częściej wspominać :) Eh, aż chyba sobie dzisiaj polatam troche po wyspie. 

Ciekawostka: ilustracje wykonał Takashi Okazaki, autor m.in mangi Afro Samurai, stworzył też design postaci dla gry Furi.

IMG-20210312-140316-01.jpg

Spoiler

IMG-20210312-140714-01.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, GearsUp napisał:

Trochę różności

spacer.png

Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW.

Opublikowano
4 godziny temu, XM. napisał:

Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW.

O Panie, jest tego trochę na necie

https://www.parkablogs.com/content/book-review-art-of-god-of-war-2018

https://www.youtube.com/watch?v=1Pe5wQ3ktrg&ab_channel=ParkaBlogs

dla mnie najważniejsze przy tych artbookach żeby przyjeżdżały bez obitych narożników :mad:

Opublikowano

Wjeżdża (i to dosłownie w temacie Co teraz męczysz na PSX'ie) trzeci w mojej kolekcji NeGcon firmy Namco. Jest to pierwsza najstarsza generacja tego pada wyprodukowana na Tajwanie w 1995 :obama: Cieszę się że mam już wszystkie. :ohboy: 

20210313-054316-2.jpg

20210313-054507.jpg

Opublikowano

Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet!

20210313_074208.jpg

Opublikowano

po wczorajszej dyskusji postanowiłem z sentymentu jednak po latach dać szansę najlepszej polskiej gazetce o grach wideo

Spoiler

Iifvpu9.png

Opublikowano

Yerba z matero i bombilla zamiast siteczka plus pismo papierowe zamiast szkla telefonu? To musi byc to slynne dorastanie.

Opublikowano
2 hours ago, easye said:

20210313_074208.jpg

ten pad za 200pln?

Opublikowano

Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. 

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

bardzo czesto na pepper.pl wyskakuja oferty lub lowcygier.pl 

Opublikowano
13 minut temu, Faka napisał:

W MM np.

Opublikowano
4 godziny temu, easye napisał:

20210313_074208.jpg

Sam mam adapter do padów od One, działa to z tymi nowymi padami? 

Opublikowano

bVNLkqZ.jpg

Opublikowano

Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł:

20210314_061126.thumb.jpg.1175bc42d517577fbafec8ecafba024e.jpg

No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera :)

Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Najlepsza Castlevania od czasów SotN

Wiem ,że sytuacja na forumku ostatnio napięta więc zaznaczam ,że się nie przywalam. Grałeś w odsłony na DSa? Jak coś te na GBA też świetne.