Opublikowano 28 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja pierwsza pudełkowa gra na xboxa Plus trzeba wspierać platformówki, bo inaczej na rynku zostanie sam Mario.
Opublikowano 29 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny świetny coop od Hazelight? Jasne, że tak. Tylko czy moja luba da radę?
Opublikowano 29 marca 20214 l dawaj reckę z Maniakiem, @Soul tylko kurwa powiedz Tomkowi, żeby z kartki daty premiery nie czytał
Opublikowano 30 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak jeest, nowa generacja kuhwa biedaki Raty 0% kuhwa
Opublikowano 30 marca 20214 l Gdzie oni te pełnoprawne konsole kupują? U mnie na wsi tylko te bez napędu, za to jest ogromnie duzo...
Opublikowano 30 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Itemy zakupione od początku 2021 roku... Edytowane 30 marca 20214 l przez Amer
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odzyskalem prace, paczka od Steelseries przyszla. Robi sie lepiej i lepiej. Edytowane 1 kwietnia 20214 l przez Yap
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czekałem z zakupem tej kolekcjonerki, licząc na jakaś dobrą okazję ale nie sądziłem, że uda się ją kupić za 169zł
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Teraz, Ins napisał: Czekałem z zakupem tej kolekcjonerki, licząc na jakaś dobrą okazję ale nie sądziłem, że uda się ją kupić za 169zł Kurde nie zaglądałem wczoraj na łowców, a dziś z rana było już po
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Jak dostałem wczoraj maila o tej promocji to jeszcze nigdzie nie było informacji o takiej okazji. Chyba z 15 minut dodawałem do koszyka i finalizowałem, ale się udało. Chciałem wziąć jeszcze jedną ale było już po ptokach
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l On 3/30/2021 at 7:53 PM, Boomcio said: Gdzie oni te pełnoprawne konsole kupują? U mnie na wsi tylko te bez napędu, za to jest ogromnie duzo... Auchan Opole? Tutaj też pełno XSS zalega w cenie wyższej niż internetowa.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l 31 minut temu, Ins napisał: Jak dostałem wczoraj maila o tej promocji to jeszcze nigdzie nie było informacji o takiej okazji. Chyba z 15 minut dodawałem do koszyka i finalizowałem, ale się udało. Chciałem wziąć jeszcze jedną ale było już po ptokach Jakich lowcow panie? Zdradz gdzienmozna takie cuda kupic
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l 45 minut temu, Czoperrr napisał: Auchan Opole? Tutaj też pełno XSS zalega w cenie wyższej niż Auchan Częstochowa. Edytowane 1 kwietnia 20214 l przez Boomcio
Opublikowano 2 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś dla oka, coś dla ucha, coś użytecznego.