Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lubimy Xbox’a, karmimy Xboxa, cieszymy sie Xbox’em.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. New 3DS i GBC z podświetlonym IPS obie w świetnym stanie
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l @mozi750 ale bardzo zadbany. Ekrany bez śladów, na pokrywach trochę rysek ale je można wymienić.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l 77" pamiętam jak wstawiłem 55" do salonu to zastanawiałem dlaczego on jest taki wielki, ale przy 22" różnicy to mikrusek w porównaniu do tej BESTII
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Bang Odpalaj Switcha i daj znać jak wrażenia.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Odpalaj Switcha i daj znać jak wrażenia.Odpaliłem TVN HD i Eleven Sport. Wystarczy hardcorowych wrażeń na dziś [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 13 lat codziennej służby, au revoir wierny skurwysynu
Opublikowano 17 kwietnia 20214 l W końcu udało się wyrwać w normalnej cenie z Amazonu. Edytowane 17 kwietnia 20214 l przez Jakim
Opublikowano 18 kwietnia 20214 l W dniu 16.04.2021 o 19:23, maciucha napisał: 13 lat codziennej służby, au revoir wierny skurwysynu piękny film - subtelna muzyka w tle i ta melorecytacja krzyśka krawczyka przez ivonę szkoda, że można dać tylko jedno serduszko pod potem, liczę, że nowy TV będzie służył Ci równie wiernie
Opublikowano 18 kwietnia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tyle tego dobra i wyższej kultury gejmingu ze od grudnia nie miałem kiedy wrzucić foty #4theplayers narazie roboczo rodzina ps5 , ps4pro i Vituni Bożej rozbita ale za jakiś czas po przeprowadzce na nowe cała rodzina będzie znowu razem . #SONY Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Nie zagrzeje się konsola w tej wnęce? Nie powinna, chyba że tył szafki jest zasłonięty i ciepłe powietrze nie ma gdzie uciec. Swoją też tak 4 miechy trzymałem, ale jak kurze wycierasz to potrafi zjechać z tej chujowej podstawki dlatego wolałem ją postawić w pionie Ogólnie obie konsole zjebały mi koncept i stoją na biurku zajmując miejsce.
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l 2 hours ago, Rozi said: 18 lat z PlayStation, jedziemy dalej: 18 lat dopiero, co tak słabo? Łap plusika na dobry początek generacji! Edytowane 19 kwietnia 20214 l przez Czoperrr
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: 18 lat dopiero, co tak słabo? Łap plusika na dobry początek generacji! W zasadzie to 19 zaczęło się w tym roku. PSX nie miałem własnego, tylko pożyczałem od wujka.