Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mikołaj dostarczył:

Screenshot_20211224-182108_Gallery.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, triboy napisał:

Mikołaj dostarczył:

Ktoś tu chyba był niegrzeczny.

Opublikowano

Mikołajożona dała radę :banderas:Jezu jakie to malutkie w ręku. 

IMG_20211224_120846.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, creatinfreak napisał:

Pomogłem Mikołajowi.

IMG_20211224_094103.jpg

Z tym Play & Charge Kit to trochę rózgę sobie sprawiłeś zamiast prezentu, bo to wadliwe gówno i zaraz będziesz przepraszał "bateryjki" i ładowarkę do nich :reggie:

Opublikowano

"Jak zjebać komuś święta - Poradnik by Wredny"

Opublikowano

Zjebane będą, jak otworzy i nie będzie mógł zwrócić do sklepu, więc ostrzegam zawczasu :hi:

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Z tym Play & Charge Kit to trochę rózgę sobie sprawiłeś zamiast prezentu, bo to wadliwe gówno i zaraz będziesz przepraszał "bateryjki" i ładowarkę do nich :reggie:

Absolutnie się nie zgadzam, a mam porównanie. 

Padzik działa i działa i działa...

Opublikowano
2 godziny temu, Boomcio napisał:

Absolutnie się nie zgadzam, a mam porównanie. 

Padzik działa i działa i działa...

No ja też mam porównanie, tyle że w drugą stronę - inaczej bym przecież nie pisał takich stwierdzeń :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Wredny napisał:

No ja też mam porównanie, tyle że w drugą stronę - inaczej bym przecież nie pisał takich stwierdzeń :reggie:

Szczegóły mordunieczkoczunio pls...

Jak dobrze uzasadnisz, to może take two  coś porobimy ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał:

Zjebane będą, jak otworzy i nie będzie mógł zwrócić do sklepu, więc ostrzegam zawczasu :hi:

Też się nie zgadzam. Kupiłem na premierę z XSX. Pięknie działa. Dłużej niż baterie duali. 

Opublikowano

Z pewnoscią play and charge o pojemnosci 1400mah trzyma dłużej niz dwa AA 2450mah.

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

Z pewnoscią play and charge o pojemnosci 1400mah trzyma dłużej niz dwa AA 2450mah.

A kto tak napisał? Znowu jakieś majaki  mrocznego pasażera?

Wredny napisał, że jest wadliwe, a my że nie + dodałem że działa dłużej niż baterie padów Sony. 

Opublikowano

IMG_20211118_131527.thumb.jpg.6b41c91112cd6b0ee162996eee59c9c5.jpgIMG_20211118_103116.thumb.jpg.5f9f851dd2f2673b00bd008ddafed3aa.jpgIMG_20211118_103553.thumb.jpg.71693f7a30028a6a8d52711b79591c1d.jpg

Pan Switch zamieszkał razem z Panem Xboxem

Opublikowano

Bałem się, że naciąłem się na jakiś scam na allegro i przyjdzie mi worek ziemniaków, ale na szczęście moje obawy były niesłuszne. :usmiech:

20211225_111718.thumb.jpg.b926fd410d41b141c2050907d8fb4d6d.jpg

Opublikowano

Planszówki growo się liczą do tematu czy nie? Długo czekałem na Pandemic Legacy, teraz tylko przekonać moją połówkę. Zakupy z całego kwartału. 

IMG_20211225_105907.thumb.jpg.6f431699f1cc56a76ac753b7068470b3.jpg

Growo też było. 

IMG_20211116_171612.thumb.jpg.fdbbf371d13a049984d6d87bba650eea.jpg

Opublikowano

Prezent świąteczny udany, czas odkurzyć PS5.

85403674_IMG_3324copy.thumb.jpg.0e05f184a69a4a93223fbbef5a4fa853.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

A kto tak napisał? Znowu jakieś majaki  mrocznego pasażera?

Wredny napisał, że jest wadliwe, a my że nie + dodałem że działa dłużej niż baterie padów Sony. 

No ale tego nikt nie neguje i między innymi dlatego wydawało mi się to tak atrakcyjnym rozwiązaniem - bo w założeniu podobne do wbudowanej baterii z Dualshocka (jak się rozładuje to można grać na kablu itp). Ale po paru miesiącach się zyebauo, przestało się ładować, na kablu też pad nie działał, poczytałem i okazało się, że problem jest dość powszechny, masa ludzi odsyła do MS (plus taki, że wymieniają od ręki) i ogólnie odradzają. Wtedy wpadłem tu z zapytaniem, co najlepiej używać, @20inchDT polecił ładowarkę Everactive plus 4 akumulatorki IKEA LADDA i w życiu nie wybrałbym teraz innego rozwiązania.

Opublikowano

W tym roku slabiutko. Tylko jeden prezent byl pod choinka..

IMG-20211224-183246-2.jpg

Ale za to jaki :good2:

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Ale po paru miesiącach się zyebauo, przestało się ładować, na kablu też pad nie działał, poczytałem i okazało się, że problem jest dość powszechny,

Ale ktoś, kto sugeruje się tylko opiniami z tego foruma poza Twoją opinią innej negatywnej nie przeczytał tu. A jedna jaskółka...