Opublikowano 27 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wspieram polski gamedev i mam sentyment do Kao 2. Wersja bez gadżetów była tylko 10zł tańsza.
Opublikowano 27 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dokładnie. Podobnie, jak przy Spider Manie z 2018r. wyprodukowano tyle tych stilbuków, że niektóre sklepy za darmo je dodawały do zakupu gry. Zatem nie była to dedykowana wersja limitowana, jak w przypadku NieR Automata, czy obecnie drugiego Dying Light. Niemniej piękne pudełko, trzeba przyznać. Również go posiadam. Cenię takie wydania. Niektóre stilbuki są prześliczne. Kilka z mojej kolekcji: Część w bardzo łatwy sposób idzie nabyć - przykładowo Sifu. Natomiast są wydania niesłychanie rzadkie i kosztowne przy tym. Przykładem niechaj będzie znane i lubiane Sekiro - minimum 400zł. Shadow of the Colossus w wersji limitowanej, to wydatek rzędu 800zł.
Opublikowano 27 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SV w wersji pudełkowej mam of dawna ale teraz do kompletu przyszedł poradnik
Opublikowano 29 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na cyberpunka, prezent na urodziny, mam nadzieję że przy graniu nie będę musiał tego wszystkiego wypić.
Opublikowano 30 maja 20222 l szmatławiec w najlepszej formie od lat plus cały komandor Shepard w pudełeczku za 69zl
Opublikowano 30 maja 20222 l Tak naprawdę to backside, szkoda ze nie mieli jajec puścić tego na front.
Opublikowano 30 maja 20222 l A to moje zakupy w sumie wyszło 30e z czego Left alive kupiłem bo kosztował 5e ale mam przeczucie że zostanie w folii jeszcze na Edytowane 30 maja 20222 l przez SpacierShark123
Opublikowano 30 maja 20222 l 13 minut temu, SpacierShark123 napisał: Kurde mole , jak ktoś może niech wyśle mi jak wrzucacie fotki że są od razu widoczne a nie jako link bo mój poprzedni patent przestał mi działać A to moje zakupy w sumie wyszło 30e z czego Left alive kupiłem bo kosztował 5e ale mam przeczucie że zostanie w folii jeszcze na długo. https://imgur.com/a/bSc4Y7J ja nie rozumiem
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno tu nie zaglądałem i nic nie wklejałem, postanowiłem nadrobić to co kupiłem ostatnio. Dawno nie kupiłem nic na wii oraz na PS2, no wpadło kilka gierek z promocji oraz okazji jakie znalazłem. Tu następna garstka gier, ale tym razem na Nintendo Oraz zbliżenie to co uzupełniłem na GB i GBA Udało się zebrać następne pełne serie. Spoiler Wpadł nowy TV do ogrywania gierek retro Spoiler Z tych ciekawszych gier oraz Kupiłem też C64 oraz Arcade Capcomu Fajna maszynka i generuje ładny obraz. A na dokładkę dojechały gry z Ebay-a Zadowolony jestem z zakupu Metroida Już mam wszystkie wydane na GBA Spoiler Kamerka w dobrym stanie HOMM na GB Dobra gra na GBA Pierwszy FF na GB oraz ciekawa strzelanka z dobrą grafiką i nawet teraz zrobiła na mnie wrażenie Jurassic Park Part 2 który ciężko wyrwać w normalnej cenie w Europie A dzięki tym zakupom udało zebrać 3 sety gier Spoiler oraz wszystkie gry z serii NES classic na GBA Aktualnie skupiam się na zebraniu jak najwięcej gier z wibracjami na GBC Niestety większość wydana była tylko w USA I to by było na tyle jeżeli chodzi o ostatnie zakupy, większość gierek to na sprzęt Retro.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 25.05.2022 o 16:55, Ken Adams napisał: Jakoś 25 lat temu kupiłem pierwszy numer polskiej edycji PC Gamer i tam na płycie było demo Quake. Aż po dzisiaj nie grałem więcej niż w darmowy shareware epizod pierwszy ale i tak jest to jedna z gier życia. Wieczorem cofam się w młodość. O to chodzi w grach wideo. LRG Ja w sumie styczność z Quake miałem jedynie na lekcjach informatyki w Technikum, więc jak dali w Gamepassie to jarałem się jak dziecko. A jak LRG ogłosiło, że robią fizyczną edycję to oczywiście zamówiłem
Opublikowano 2 czerwca 20222 l @Tynio, gdzie kupiłeś Two Point Hospital (Switch)? Bo szukam, a na Allegro tylko z tym okropnym oznaczeniem USK jest.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l 2 minuty temu, pattro napisał: @Tynio, gdzie kupiłeś Two Point Hospital (Switch)? Bo szukam, a na Allegro tylko z tym okropnym oznaczeniem USK jest. Mam na sprzedaż wersję jumbo, bez znaczka usk. Używka, idealny stan
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #DzieńDziecka Majowe zakupy, które przeciągnęły się na czerwiec, bo ciągle coś klikałem, coś było "w drodze", więc ciągle zwlekałem z postem. Aktualnie i tak jeszcze idzie do mnie kilka tytułów, więc będą już na następną wrzutkę, a dziś to, co wyciągnąłem z paczkomatu w tym tygodniu. Ozdobą tych zakupów jest nabytek zeszłoroczny - remastery kultowych TUROKów z N64, wydane w formie fizycznej przez LimitedRunGames - trochę to trwało, ale wreszcie dotarły. Oprócz słynnego łowcy dinozaurów, PS4 dostało dwa soulslajki w postaci Hellpoint i Chronos Before the Ashes, a także świetną kolekcję klasycznych 2D Street Fighterów i zbiór wszystkich części The Walking Dead na jednym krążku - może wreszcie zaliczę coś innego niż tylko pierwszy sezon, a podobno warto. Powiększa się też kolekcja na X360 - dość rzadkie Dead or Alive Xtreme 2 i pierwszy F.E.A.R. to zdecydowanie największe perełki w tym zestawieniu, a do kompletu pierwszy The Godfather, którego kiedyś ogrywałem na PS2 i Superman Returns, który jest podobno najmniej gównianą z gier o słynnym miłośniku noszenia gaci na kalesonach. PS5 też coś dostało - dwa indycze soulslajki - DOLMEN, który wygląda jak połączenie The Surge z Dead Space i niszowy Elden Ring od jakiegoś małego indie-studia Fromcośtam. Do tego roguelike survival The Last Stand Aftermath w klimatach zombie post-apo i Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labirynth - pięknie rysowana metroidvania.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 11 minut temu, Wredny napisał: OMG, ile za to cudo? Turok 2 Seeds of Evil to jedna z gier życia, na Nintendo 64 zagrywałem się w nią potężnie (czarny kartridż!). Wciąż pamiętam pierwsze przejście przez fake portal, dzwięki cerebral bore poprzedzające eksplozję głowy przeciwnika i pełne agonii animacje ich śmierci. Ogromny wachlarz broni, jazda na triceratopsie, walka z primogenem w laboratorium i multiplayer na split screen.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 16 godzin temu, Ukukuki napisał: Prezent od siebie na dzień dziecka Ech, z tymi indykami. Patrzę na okładkę Panzer Paladin - o, coś fajnego, mechy. Sprawdzę sobie. Patrzę w google i widzę to: Spoiler Myślałem, że czasu pegasusa się już skończyły. W każdym razie + za Dragon's Dogma i Scotta.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OMG, ile za to cudo? Turok 2 Seeds of Evil to jedna z gier życia, na Nintendo 64 zagrywałem się w nią potężnie (czarny kartridż!). Wciąż pamiętam pierwsze przejście przez fake portal, dzwięki cerebral bore poprzedzające eksplozję głowy przeciwnika i pełne agonii animacje ich śmierci. Ogromny wachlarz broni, jazda na triceratopsie, walka z primogenem w laboratorium i multiplayer na split screen.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, Snake_Plissken napisał: Myślałem, że czasu pegasusa się już skończyły. Jestem miłośnikiem Famicoma, mam prawie 500 gierek na ten system. Kupuję większość dobrych gier które nawiązujących do tej stylistyki. Omijam wszystko co nie jest platformówką/akcyjniakiem (RPG, wyścigi). Curse of The Moon 2 nie wygląda lepiej
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Znajomy fan Turoka 2 mówił, że Nightdive podobno trochę obcięło/pozmieniało poziomy względem oryginału (jego zdaniem na minus). Coś trochę na wzór remastera Painkillera (w którego akurat grałem i względem pierwowzoru był bezdyskusyjnie chujowy). https://steamcommunity.com/app/405830/discussions/0/135512133545298495/ Nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ sam nigdy nie skończyłem oryginalnego Turoka. Ciekawe jak z Shadowmanem. Tego akurat pierwowzór skończyłem i nie powiem, moja determinacja była poddana niezłej próbie przy błądzeniu po poziomach, ale się udało Btw co to za szkalowanie indorów w oprawie retro wyżej?
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Kupuję większość dobrych gier które nawiązujących do tej stylistyki. Omijam wszystko co nie jest platformówką/akcyjniakiem (RPG, wyścigi). Curse of The Moon 2 nie wygląda lepiej To może zainteresuje Cię "Infernax" - u Czezky'ego za około 130zł. Wygląda podobnie, jak na tym Twoim screenie. 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Ciekawe jak z Shadowmanem. Tego akurat pierwowzór skończyłem i nie powiem, moja determinacja była poddana niezłej próbie przy błądzeniu po poziomach, ale się udało Przy tych słynnych, pływających teksturach, z których pierwsze PlayStation było znane to nic dziwnego, że błądziłeś
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 26 minut temu, Wredny napisał: Przy tych słynnych, pływających teksturach, z których pierwsze PlayStation było znane to nic dziwnego, że błądziłeś Na pc grałem po prostu tamte gry miały mocno pokręcony i nieliniowy (do pewnego stopnia) level design. Nie podpowiadały w żaden oczywisty sposób co dalej robić i gdzie podążać + częsty backtracking w stylu metroidvanii. Szło się naprawdę zgubić.