Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Czas nadgonić zaległości, a jest ich sporo :)

AC:V kupiony za dobre pieniążki w lombardzie :) 49zł.

Chorvs kupiony z czystej ciekawości 39zł.

vtDP9FB.jpg

Edytowane przez Assassins_78

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

RE4 remake killer w końcu wylądował

spacer.png

Opublikowano

Zakupki u Pana Dejva!

image.thumb.jpeg.13c879d9ee447a65d83266dd93f58999.jpeg

Opublikowano

Który mamy rok?

IMG_8224.thumb.jpeg.28ebea414ab2f73d24956564f4e96128.jpeg

Plus nowy zasilacz, do porównania stary w formacie SFX, dużo mniejszy ale oba ta sama moc.

IMG_8183.thumb.jpeg.c1ebd10cd477d744dc05633bc6da20b5.jpeg

Opublikowano
11 godzin temu, Ukukuki napisał:

Który mamy rok?

Na nowe gry trzeba niestety poczekać do następnego roku kiedy wyjdzie Tomb Raider i Contra :)

Opublikowano
W dniu 11.10.2023 o 17:32, Josh napisał:

RE4 remake killer w końcu wylądował

spacer.png

Daj znać jak to wygląda w praktyce. Ostatnio też chciałem kupić ale przypomniałem sobie swoje posty w temacie o ich pierwszej części, a potem że demko na steam mnie nie porwało i zwątpiłem czy warto za to tyle płacić. Chciałem kupić wersję na PS4, bo tylko tym dysponuję, a na nextgenie to chyba przy tej grafice nie ma żadnych wodotrysków itp.

Opublikowano

Dzisiaj zaczynam, przez weekend ostro szarpnę i dam znać co i jak. Z tego co widzę społeczność fanów gier residentopodobnych dosyć ciepło przyjęła tę gierkę, więc nastawiam się pozytywnie.  

Opublikowano

Chłopaki to nie tak jak myślicie, dajcie mi się wytłumaczyć :wujaszek:

Spoiler

Dobra nie ma na to wymówki. Jako zagrajmer upadłem na samo dno, nie wiem czy dam radę wejść na forum po tej wrzutce.

image.thumb.jpeg.ca606c3a1d86a3258d801a8c362b3b7d.jpeg

Opublikowano

Z chęcią sprawdzę i przy okazji dołożę cegiełkę do wsparcia polskiego game devu 

20231013_155820.thumb.jpg.40ebbec9e04c051b3830444f8ef9468e.jpg

Edytowane przez second

Opublikowano

Małe zakupy uzupełniajace na AMAZONie. O wiele taniej niżeli polskie sklepy :good:

euw7W3K.jpg

Opublikowano

Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. :macek::rayos::kaz::xboss::reggie:

5nk487r.jpg

Takie dwie piękności przywiozłem sobie z Japonii. Kolekcjonerskie wydanie jednej z moich ulubionych gier. :yahoo:

Y3TwDA5.jpg

Prezent od dziewczyny.:buziak::Aloy_cool1:

PXHaIGn.jpg

Fatality w dynamicznym 4k. :mage:

GfIeLeS.jpg

W kolekcji posiadam wszystkie asasyny z głównej linii, niemniej Basim będzie musiał poczekać w kolejce do ogrania. :drag:

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Rano obudził mnie sms od kuriera DHL, że paczka w doręczeniu i zacząłem się zastanawiać, co to za scam.
Ale w trackingu zobaczyłem, że zagraniczna i tknęło mnie, że może kiedyś coś zamówiłem.
No i okazało się, że to Night Trap z LRG, które zamówiłem we wrześniu 2022 :kekw:
Coraz lepsze te terminy realizacji mają, ale dostałem kod rabatowy na 5% od kolejnego zamówienia.

NightTrapCrisisCoreGYLT.thumb.jpg.b895a1248c83f4fc86fca5518c9919bb.jpg

Crisis Core ciężko dostać w normalnej cenie, więc jak wreszcie się udało to musiałem, a GYLT to tytuł, który interesował mnie od pierwszych zapowiedzi, więc jak tylko przestał być stadiowym exclusivem to postanowiłem dołączyć do kolekcji.

Opublikowano

Takie coś przyszło w ciągu kilku ostatnich dni :)

IMG-3740.jpg

Kupione w Perfect Blue. Nigdy nie grałem w oryginał więc z przyjemnością zanurzę się w tą grę na przerwach w pracy :)

IMG-3739.jpg

Dodonpachi Dai Fucośtam cośtam. Jako, że jestem wielkim fanem strzelanek od Cave i grałem w tą grę na Xbox360 oraz kiedyś na telefonie, nie mogłem oprzeć się zakupowi. To jakieś japońskie wydanie znalezione na amiami. Pamiętam jak żałowałem, że nie załapałem się na wersję z LImitedrun a tu ukazała się alternatywa :) Bardzo się ucieszyłem i zapomniałem albo nie zauważyłem, że kupuję wersję "superdeluxe". Będzie grane :)

A5-DDF687-3335-49-D0-A5-E5-F1-BEE89-DAF1

Jak już brałem coś z amiami o wiedziałem, że mi celnicy przywalą VATem więc kupiłem sobie jeszcze lalkę Boba Feta :D Bo stary nerd jestem.

Proszę o nielajkowanie tego posta. Sam nie mam czasu śledzić tematu i lajkować innych a głupio brać nie dając niczego w zamian. 

Opublikowano

Dziaiejsza paka :obama: jest jeszcze dodatkowe PS3, ale z podniecenia i szybkości biegu do mieszkania zapomniałem wziąć z samochodu.

IMG_20231019_084049.jpg

IMG_20231019_084055.jpg

Opublikowano

Ostatnie i dzisiejsze zakupy :banderas:

IMG-20231019-181122.jpg

Dla każdego coś dobrego :Aloy_cool1:

Opublikowano

Kto wydał Spidera w czwartek, dzień przed premierą, dzwonie na pały xD

Opublikowano
57 minut temu, Szermac napisał:

Kto wydał Spidera w czwartek, dzień przed premierą, dzwonie na pały xD

https://www.smythstoys.com/

Zamówiłem razem z Soniciem Superstars na weekend. Normalnie jestem w szoku bo na stronce jest napisane ze wysyłają dopiero 20'go. 

Cytat

Out of Stock. Expected in stock: 20 October 2023

Wydaje sie ze dostawa do domu kieruje sie własnymi prawami :gigachad:

Opublikowano

Dziecko w szkole, szybkie zakupy i czas na bujanie się po NY. 

IMG_20231020_092620_edit_391894661021449.jpg

Opublikowano

Czy można lepiej zacząć dzień? Nie, nie można :)

image.thumb.jpeg.af7311c39532511490bdfbf1678daae1.jpeg