Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

B3eM5Tk.thumb.jpg.881fb7f3262e43f5064c7c4ad38d4d97.jpg

Trochę wykopków na PC z CeXa, oraz nówka sztuka Crash 4 na niedawno kupionego Switcha :D

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
15 hours ago, Wredny said:

@iluck85
Wo-Longa niedawno na PS5 za 179zł nówkę kupiłem - coś się chyba gierka nie sprzedała i mało egzemplarzy na rynku jest.
Plagę 2 brałem praktycznie premierowo (chyba tydzień poślizgu), bo miałem wątpliwości czy to znowu nie będzie taka gierka 7/10, jak część pierwsza, ale okazało się, że to ze dwie ligi wyżej i jedno z najlepszych gierkowych przeżyć ostatnich lat.

Szukalem Wo Long’a w steelbooku na PS5, ale jedyny jaki znalazlem byl za…£119 :blink:. Na X’ wlasnie jest znacznie tanszy, co jest rowniez dosc podejrzane. 
Jutro sie okaze czy zostalem wydupcony czy nie. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejne z listy "kiedyś trzeba będzie kupić".
Disco w wersji PS5 to jakiś biały kruk, więc wziąłem hamerykańską wersję na PS4, bo ile można polować na okładkę z białym paskiem :dunno:
Morbid wziałem z tego względu, że niedługo wyjdzie sequel, tym razem w 3D, a teraz, gdy sobie katalogowałem ten zakup to pircecharting pokazał mi cenę zafoliowanej nówki - 175$ - tyle to ja nawet w złotówkach nie zapłaciłem, więc albo miałem farta, albo mają tam coś naebane :reggie:
TREPANG wygląda jak duchowy spadkobierca F.E.A.R. i trzeba wreszcie sprawdzić.

DiscoElysiumMorbidiTrepang.thumb.jpg.f677d319ccb99ed85c29bf4367e90f4b.jpg

Opublikowano

Dzięki @ping :D jeszcze raz polecam wszystkim najlepszy sklep retro, naszego forumowego kolegi. Dzięki za bogate gratisy w postaci dodatkowego pada, karty pamięci i gierek:lapka:

IMG_8809.thumb.jpeg.f8459bb66fe1d9efc8de10add56702ae.jpeg

Najbardziej cieszę się z In The Hunt, chciałem brać na Saturna ale wpadła jednak kopia na PS1. 

IMG_8801.thumb.jpeg.e22917fe054d97b824abedf9d14a7a74.jpeg

Opublikowano

Pierwszy kandydat do goty 2024:banderas: Polecam sklep bluegames

20240201_104517.thumb.jpg.7d872871c59470c39e11d8f99d39c8fa.jpg

Opublikowano

image.png.7727f0c54e4f9a3e6594a0126a2bc371.png

Grane już od wczoraj, wiadomo z jakiego sklepu :gigabeta:

Opublikowano

Poszperalem i w koncu znalazlem wersje steebookowa Wo Long’a w nie pojebanej cenie. IMG_8633.thumb.jpeg.06c2cce3f266caebcf140e170f4ce096.jpeg

Opublikowano

Zachciało mi się sprawdzić 3 tytuły startowe, do tego wziąłem fanaberię-ciekawostkę w postać kompilacji Arcade :)

PXL_20240202_185136049.NIGHT.jpg

Opublikowano

MK1 i SF6 bardzo fajne, ale czas sprawdzić czy król jest tylko jeden ;)6ec128bc08050a2579c1c035a4f93e14.jpg

Opublikowano

Nie wątpię, że rok 2024 będzie gorszy od 2023 w giereczkowni. 

Ale jak pięknie on się zaczął

IMG_20240203_170201.jpg

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Ostatnie trzy zakupy ze stajni Team Ninja. Na razie mam dosyc. IMG_8641.thumb.jpeg.99735500e4b961e8aa7fdb844d4832d6.jpeg

Opublikowano

Styczeń delikatnie wymknął się spod kontroli... :sweat: No i jest jedna niemiecka okładka. Normalnie omijałbym szerokim łukiem ale już machnąłem ręką bo to raczej ciekawostka.

20240206_162230.jpg

Opublikowano

Trailer remake'u skutecznie mnie przestraszył :kekw:, więc zapragnąłem nadrobić klasyka.
Co prawda mam już tę kolekcję na PS3, ale tę wersję mogę odpalić na XSX, pstrykać screenshoty itp.
Od czasu usunięcia z dystrybucji cyfrowej, po(pipi)ało ludzi z cenami pudełek, ale udało się trafić stan idealny za 150zł na allegro lokalnie.
Wiem, że coś z nią podobno nie tak, ale gorzej niż u Blooberów nie będzie na pewno :dafuq:
SilentHillHDCollection.thumb.jpg.f050257a3c25acbc811aac46bca51f32.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Wredny napisał:

Od czasu usunięcia z dystrybucji cyfrowej, po(pipi)ało ludzi z cenami pudełek, ale udało się trafić stan idealny za 150zł na allegro lokalnie.

Wait, what? https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/silent-hill-hd-collection/C1NL49GLS561/0001/9ZLV9DCK2TN3

obraz.thumb.png.1fbdb2981c0a64f8e02a3ceb902eea01.png

Opublikowano

@Suavek
A faktycznie, to w takim razie tylko Homecoming i Downpour chyba wyleciały - ale HD Collection w cyfrze aktualnie po 99zł i pewnie też spadnie z rowerka za jakiś czas.
Poza tym ja lubię pudełeczka :D

Opublikowano

Podmieniłem premierowki na definitywne.

Spieszmy się kochać pudełka, tak szybko odchodzą- Spencer 2024

IMG_8272.jpeg

Opublikowano
9 hours ago, MEVEK said:

To naprawde takie trudne jak Soulslike ???

Niekoniecznie. Dla mnie Nioh bardziej grindem stoi niz trudnoscia. Jesli nie przebierasz w broni, gadzetach i perkach moze byc ciezko, ale gra wypluwa tyle szmelcu, ze nie sposob nie znalezc czegos dla siebie i swojego stylu. 

Opublikowano

Dobra, pora nadrobić XCOM dla dzieci :lapka:

image.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał:

odpalić na XSX, pstrykać screenshoty itp.

Działa już robienie screenshotów grom we wstecznej? Nie działało bardzo długo, albo w ogóle.

Opublikowano
17 godzin temu, Rozi napisał:

Działa już robienie screenshotów grom we wstecznej? Nie działało bardzo długo, albo w ogóle.

W większości gier działało od zawsze.

Grałem w ich sporo (m.in. Gearsy 2,3, Judgment, Dead Space, Operation Flashpoint, Saints Row, Alan Wake, Fable, Forza Horizon, Risen, Condemned, Blue Dragon, RDR) i póki co tylko w oryginalnym PREY wyskakiwał mi jakiś error i się nie dało. Reszta normalnie.

Opublikowano
17 godzin temu, Wredny napisał:

@Suavek
A faktycznie, to w takim razie tylko Homecoming i Downpour chyba wyleciały - ale HD Collection w cyfrze aktualnie po 99zł i pewnie też spadnie z rowerka za jakiś czas.
Poza tym ja lubię pudełeczka :D

Czekam właśnie na kolejne promo w digitalu - 30 parę złotych mogę dać. I wiem, że to zbugowane, mgła nie bardzo im wyszła i w ogóle, ale nadal bardziej do mnie przemawia niż to, co pokazały blobery :kekw: