Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał:

Nie no w konsolach cewki piszczą bezpośrednio z zasilaczy (tzn w XSX nie bo ma cewki oglutowane w zasilaczu). Na kartach grafiki cewki słychać z karty a nie zasilacza.

Dokładnie.

I co innego ma producent karty w FAQ napisać? Tak, jesteśmy gównem i nasze karty piszczą? Nie, napisze "Twój zasilacz to gówno, kup inny i będzie git"

Opublikowano
8 minut temu, krzysiek923 napisał:

eskpertyza/doktorat z jakiej uczelni cię ukontentuje?

Ukontentuje mnie filmik z piszczącą kartą i jednym zasilaczem, oraz tą samą nie piszczącą kartą na innym zasilaczu :) Nie wiem czego nie kumasz. A niby ja mam niedojebanie. 

Opublikowano

czaicie przyjmować gwarancje od takiego pipolinio i sie z nim użerać mailowo? albo jak leci do was szósta ps5 na zwrot bo pipolinio ma schizofrenie i słyszy głosy wydobywające się z obudowy? albo jakieś zafarby na oledzie, których nie ma, to znaczy nie ma bo praktycznie ich nie widać, no ale jak będziesz chciał je zobaczyć to będą, więc są i przez to sprzęt nie nadaje się do użytku?

5 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

I co innego ma producent karty w FAQ napisać? Tak, jesteśmy gównem i nasze karty piszczą? Nie, napisze "Twój zasilacz to gówno, kup inny i będzie git"

a mogę prosić o jakiś dowód na to, że ta teoria spiskowa to nie tylko teoria?

1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał:

Ukontentuje mnie filmik z piszczącą kartą i jednym zasilaczem, oraz tą samą nie piszczącą kartą na innym zasilaczu :)

to sobie zamów piszczącą kartę i 10 zasilaczy, przecież dla ciebie to pikuś

Opublikowano

Co to za nagonka na dobrego usera chłopaka?

Opublikowano

Hades kupiony w preorderze na ps4 i splatynowany ale to było daaawno temu, więc w oczekiwaniu na kontynuację wpadnie druga platynka na pi es fajw

prosto z pieca od kierownika Dejva 

a Roninek od kuzyna za flaszkę Kubusia więc myślę że dobry deal :nosacz3:

IMG_3134.jpeg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

DA5A20A1-10E1-4344-B641-ABA04C6A8EC3.jpeg.58c55f7732bfbdacfca98049fb10157a.jpeg

lepiej późno niż później :)

Opublikowano
12 godzin temu, creatinfreak napisał:

Nie będę grał w frameracie i rozdzielczości z ps3 (tak patrzę na Ciebie hellblade). Do tego moje ulubione gry z PlayStation też wychodzą na pc. Teraz pogram we wszystko w najlepszej jakości i będę mieć spokój do ps7. Pc master witam :master:

IMG20240509110205.jpg

Piękny zestaw. Co tam pierwsze pojdzie by zrobić benchmark?

Opublikowano
46 minut temu, oFi napisał:

Piękny zestaw. Co tam pierwsze pojdzie by zrobić benchmark?

Miał być cyberek. Ale coś nie mogę dołączyć do rodziny steam. Tak więc na razie trzeba a poczekać do hellblade 2. Teraz sprawdzę gierki z gamepassa, które ogrywałem na konsoli.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Miał być cyberek. Ale coś nie mogę dołączyć do rodziny steam. Tak więc na razie trzeba a poczekać do hellblade 2. Teraz sprawdzę gierki z gamepassa, które ogrywałem na konsoli.

To mogę polecić z pewnością Forzę Horizon 5. Dałem radę wyciągnąć 4K/60 na wysokich i ciężko później było wrócić do i tak pięknej wersji na XSX. :obama: 

Opublikowano

Zobaczyłem przy smietniku, porzucony przez jakiegoś BEZDUSZNIKA :(

IMG-20240510-WA0001.jpeg

20240510_100102.jpg

Opublikowano

Takiego padzika sobie kupiłem w oczekiwaniu na aima, bo po sprzedaniu konsoli, nie miałem jak grać na kąkuterku. Piękny jest :wub:

20240510_122443.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Wooyek napisał:

Takiego padzika sobie kupiłem w oczekiwaniu na aima, bo po sprzedaniu konsoli, nie miałem jak grać na kąkuterku. Piękny jest :wub:

20240510_122443.jpg

stickers-brown-beige-cat-with-blue-eyes.jpg.jpg.40b6a2f68869f4470831618ad8b42bcc.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, yaczes napisał:

Zobaczyłem przy smietniku, porzucony przez jakiegoś BEZDUSZNIKA :(

IMG-20240510-WA0001.jpeg

20240510_100102.jpg

a ten kosz obok to pewnie żeby się czuł biedaczek jak u siebie :<

Opublikowano

Z promo w euro. Sama figura i steel same warte tych pieniędzy. Statuetka na żywo i mając to w łapach wygląda epicko. Grę kupiłem na premierę, więc kod mam na zbyciu.

20240510_190256.jpg