Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No to ile wyszły te fizyczne wydania?

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest co robić obama

20250829_122552.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Nie mam i prawdopodobnie nigdy nie będę miał komputera do grania (chyba, że skuszę sie na jakiegoś ROGa kiedyś), więc kij mnie obchodzą cyfrowe darmówki z jakiegoś PeCetowego launchera.
Tu jest temat o zakupach fizycznych wydań, a ja chciałem mieć te gierki w pudełku, więc skoro to był jedyny sposób to cena nie gra roli.

Przynajmniej dzięki takim ludziom jak ty jest większa szansa, że wydania pudełkowe nie umrą. Ja mam ponad 400 darmówek na epicu i odpaliłem na razie jeden tytuł więc w sumie po chuj mie to. Kiedyś były tylko pudełka i człowiek sobie kupił 1 czy 2 tytuły i przynajmniej wiedział w co ma grać. Teraz więcej gier niż można zliczyć i nie wiadomo co ze sobą zrobić.

Opublikowano

nO4VDjT.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, Square napisał(a):

No to ile wyszły te fizyczne wydania?

Nie pamiętam, bo jak to u LRG realizacja trwa ponad pół roku, więc zdążyłem zapomnieć, ale pewnie w ch#j drogo, jak to u nich i jak za takie gierki - to na bank.

EDIT:
Znalazłem w mailu:
Zrzut ekranu 2025-08-29 154725.png

Opublikowano

Ja brałem od nich raz (Nex Machina) i wszystkie koszty transportu, podatku i odpraw miały już być pokryte w wysyłce, ale jak się okazało na poczcie, oczywiście VAT trzeba zapłacić. Na szczęście zwrócili koszty po kontakcie. Dalej tak jest?

Opublikowano

Nie, wszystkie koszta są już uwzględnione w podsumowaniu koszyka.
Wiem, że w SuperRareGames i Limited Legacy Games jest inaczej i później jest jeszcze niespodzianka w postaci opłaty celnej.

Opublikowano

614-E32-A5-88-B1-49-CF-A1-A2-B06646543-D

Importy premierowych wydań z JP, za które z wysyłką i cłem dałem łącznie 550 zł. Jak patrzę na ceny w PL to za tyle kupiłbym tylko 2 gry.

W listopadzie wychodzi część 7 i 8 składanek na NeoGeo.

Opublikowano

O dziwo Amazon nic nie uszkodził, ani nie wysłał luzem z etykietą na pudełku z grą.

Ale przyznam, że szczerze zapomniałem, że miałem złożonego pre-ordera od ponad roku... No ale cena za taką edycję była świetna. "Remaster" jest, jaki jest, a wątku o grze odechciało mi się już dawno czytać przez malkontentów, ale nie mogę narzekać. Świetny okaz na półeczkę, a grę się i tak przejdzie...

1.jpg

2.jpg

...po raz n-ty...

3.jpg

Opublikowano

IMG_0255.jpeg

W koncu znalazlem w ok cenie.

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Mam nadzieję że zrobią jakiś port na Switcha, z chęcią bym sprawdził za normalne pieniądze

Opublikowano

U mnie dalej zajawka na PS2 no i kupiłem egzemplarz ze sprawnym napędem od @devilbot . Odpowiednio odświeżona i przeczyszczona z oryginalnym Network Adaptorem z dyskiem IDE, na którym zainstalowałem odpowiedni soft do odpalania ISO wybranych gier. Dodatkowo dokupiona oryginalna podstawka, Eye Toy czy Buzzery. W drodze jeszcze oryginalny multitap kaz

IMG_8092.jpeg

Spoiler

IMG_8094.jpeg

Dodatkowo tak skonfigurowałem FreeBoota, że menusy wyglądają jak w oryginalnym PS2.

IMG_8054.jpeg

Opublikowano

Riddicka zawsze chciałem przejść i jakoś tak minęły 3 generacje.

Invertion uważam za nieoceniony tytuł. Typowy średniak, który zdecydowanie warto zaliczyć.

Resztę wziąłem bo nie mam w kolekcji, nie grałem i były tanie nosacz2

IMG_20250829_213953_edit_367235896663294.jpg

Opublikowano
43 minutes ago, kiseki said:

Riddicka zawsze chciałem przejść i jakoś tak minęły 3 generacje.

Invertion uważam za nieoceniony tytuł. Typowy średniak, który zdecydowanie warto zaliczyć.

Resztę wziąłem bo nie mam w kolekcji, nie grałem i były tanie nosacz2

IMG_20250829_213953_edit_367235896663294.jpg

Uwielbiam Riddicka, jedna z moich ulubionych gier z czasów pierwszego Xboxa. PlayStationowcy zazdrościli tego tytułu.

Opublikowano

Wyglada swietnie. Pewnie tania nie byla porownujac ja do tej tandety z kolekcjonerki (1k?) flag_of_truce

Opublikowano

To jest ta europejska kolekcjonerka (bez gry).

Dodatkowo kozacki winyl. Skończył na ścianie, bo ma mega kolor, a ja nie nam gramofonu.

20250830_203214.jpg