Opublikowano wczoraj o 10:38 1 dzień Śmiali się ze Zdrowego a teraz kupują Laikę. Nawet mieli pretensje za założenie tematu dla tej gry xdd
Opublikowano wczoraj o 11:04 1 dzień bo ta gra to jebane gówno, a zdrowy wciąż nie odpowiedział za wjebanie forumowiczów na minęmam nadzieje że pomogłem
Opublikowano wczoraj o 11:49 1 dzień 5 godzin temu, Wredny napisał(a):Nie mam i prawdopodobnie nigdy nie będę miał komputera do grania (chyba, że skuszę sie na jakiegoś ROGa kiedyś), więc kij mnie obchodzą cyfrowe darmówki z jakiegoś PeCetowego launchera.Tu jest temat o zakupach fizycznych wydań, a ja chciałem mieć te gierki w pudełku, więc skoro to był jedyny sposób to cena nie gra roli.Przynajmniej dzięki takim ludziom jak ty jest większa szansa, że wydania pudełkowe nie umrą. Ja mam ponad 400 darmówek na epicu i odpaliłem na razie jeden tytuł więc w sumie po chuj mie to. Kiedyś były tylko pudełka i człowiek sobie kupił 1 czy 2 tytuły i przynajmniej wiedział w co ma grać. Teraz więcej gier niż można zliczyć i nie wiadomo co ze sobą zrobić.
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień Co jak co, ale te wydanie MGS 3 Delta Deluxe prezentuje się przepięknie.
Opublikowano wczoraj o 13:42 1 dzień 6 godzin temu, Square napisał(a):No to ile wyszły te fizyczne wydania?Nie pamiętam, bo jak to u LRG realizacja trwa ponad pół roku, więc zdążyłem zapomnieć, ale pewnie w ch#j drogo, jak to u nich i jak za takie gierki - to na bank.EDIT:Znalazłem w mailu:
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Ja brałem od nich raz (Nex Machina) i wszystkie koszty transportu, podatku i odpraw miały już być pokryte w wysyłce, ale jak się okazało na poczcie, oczywiście VAT trzeba zapłacić. Na szczęście zwrócili koszty po kontakcie. Dalej tak jest?
Opublikowano wczoraj o 15:02 1 dzień Nie, wszystkie koszta są już uwzględnione w podsumowaniu koszyka.Wiem, że w SuperRareGames i Limited Legacy Games jest inaczej i później jest jeszcze niespodzianka w postaci opłaty celnej.
Opublikowano wczoraj o 15:46 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Importy premierowych wydań z JP, za które z wysyłką i cłem dałem łącznie 550 zł. Jak patrzę na ceny w PL to za tyle kupiłbym tylko 2 gry.W listopadzie wychodzi część 7 i 8 składanek na NeoGeo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O dziwo Amazon nic nie uszkodził, ani nie wysłał luzem z etykietą na pudełku z grą.Ale przyznam, że szczerze zapomniałem, że miałem złożonego pre-ordera od ponad roku... No ale cena za taką edycję była świetna. "Remaster" jest, jaki jest, a wątku o grze odechciało mi się już dawno czytać przez malkontentów, ale nie mogę narzekać. Świetny okaz na półeczkę, a grę się i tak przejdzie......po raz n-ty...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W koncu znalazlem w ok cenie. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Yap
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mam nadzieję że zrobią jakiś port na Switcha, z chęcią bym sprawdził za normalne pieniądze
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie dalej zajawka na PS2 no i kupiłem egzemplarz ze sprawnym napędem od @devilbot . Odpowiednio odświeżona i przeczyszczona z oryginalnym Network Adaptorem z dyskiem IDE, na którym zainstalowałem odpowiedni soft do odpalania ISO wybranych gier. Dodatkowo dokupiona oryginalna podstawka, Eye Toy czy Buzzery. W drodze jeszcze oryginalny multitap SpoilerDodatkowo tak skonfigurowałem FreeBoota, że menusy wyglądają jak w oryginalnym PS2.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Riddicka zawsze chciałem przejść i jakoś tak minęły 3 generacje. Invertion uważam za nieoceniony tytuł. Typowy średniak, który zdecydowanie warto zaliczyć. Resztę wziąłem bo nie mam w kolekcji, nie grałem i były tanie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 43 minutes ago, kiseki said:Riddicka zawsze chciałem przejść i jakoś tak minęły 3 generacje.Invertion uważam za nieoceniony tytuł. Typowy średniak, który zdecydowanie warto zaliczyć.Resztę wziąłem bo nie mam w kolekcji, nie grałem i były tanie Uwielbiam Riddicka, jedna z moich ulubionych gier z czasów pierwszego Xboxa. PlayStationowcy zazdrościli tego tytułu.
Opublikowano 50 minut temu50 min Wyglada swietnie. Pewnie tania nie byla porownujac ja do tej tandety z kolekcjonerki (1k?)
Opublikowano 39 minut temu39 min To jest ta europejska kolekcjonerka (bez gry).Dodatkowo kozacki winyl. Skończył na ścianie, bo ma mega kolor, a ja nie nam gramofonu.