Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Natchnelo po obejrzeniu filmiku na YT od TZO, jak zrobili sobie turniej w tych gierkach
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Natchnelo po obejrzeniu filmiku na YT od TZO, jak zrobili sobie turniej w tych gierkachSą tam jeszcze jakieś tytuły które się względnie bronią w 2025? Pół wieku to nieskończoność w branży i zastanawiam się czy jest tu coś więcej niż wartość kolekcjonerska.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Są tam jeszcze jakieś tytuły które się względnie bronią w 2025? Pół wieku to nieskończoność w branży i zastanawiam się czy jest tu coś więcej niż wartość kolekcjonerska.Gierki sa od prymitywnych automatow, az po Jaguara Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 46 minut temu, Pierre Deck napisał(a):az po JaguaraJest Alien vs Predator?Edit: Dobra, sprawdziłem filmik, nie ma
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 48 minut temu, Masamune napisał(a):Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!Nie ten adres - cyfrowe zakupy piętro niżej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękny prezent na dzień chłopaka w wersji "masz grę na nośniku w całości, dossaj upgrade packa za 0zł i wyjdziesz na tym lepiej niż jakiś gej kart" Luks kobita, mówię Wam.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej ciekawi mnie to czy w Doomie pójdzie mi Moon Man XD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, Masamune napisał(a):Dzięki Żabkowej promocji, wpadła za 100zł Forza. Uczciwa cena za plugawego digitala!Do cyfry jest osobny temat