Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Najnowsze cztery nabytki - zestaw Soul Reaverów, sylwestrowa kompilacja Tomb Raiderów, wczorajsza premiera Tormented Souls II i KONG, który chodził mi po głowie od dłuższego czasu.

Legacy of Kain, Tomb Raider, Tormented Souls, KONG.jpg

Legacy of Kain, Tomb Raider, Tormented Souls II, KONG grzbiety.jpg

• Odpowiedzi 34,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ilościowo mało ale jakościowo za to banderas

adadad.png1f25e330-e2f4-4681-webc4a-59189af11183.jpg

Opublikowano

Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.

20251024_220017.jpg

Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.

Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.

Opublikowano

I sympatycznie.

IMG_9009.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, iluck85 napisał(a):

I sympatycznie.

IMG_9009.jpeg

Jest pudełkowa wersja wszystkich 6 części, czy tylko dwa pudełka?

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Co jest w limitkach czego nie ma w standardowym wydaniu?

tomb-raider-iv-vi-remastered-deluxe-edition.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Jontek80 napisał(a):

Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.

20251024_220017.jpg

Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.

Jaki pad do switcha?

Opublikowano

Fl0YzK6.jpeg

Opublikowano

Ale jestem glupi. Myslalem, ze to moze blad w drukarni, a sobie przypomnialem jaka bron sie w jedynce uzywalo. D Zaraz instaluje i jedziemy.

IMG_2509.jpeg

IMG_2510.jpeg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
6 godzin temu, XM. napisał(a):

Jaki pad do switcha?

s-l1200.jpg

Tym można grać w te wszystkie gry o pociągach ale jeszcze go nie widziałem. Może dzisiaj w jakimś komisie albo w sklepie nintendo bo akurat się tam wybieram.

Opublikowano

20251025_063429.jpg

Dwie gierki: Absolum i The Dungeon of Naheulbeuk. Pierwsza gra to wiadomka - roguelite a druga to rpg parodiujące konwencje staroszkolnych erpegów. Będzie grane jak przyjdzie odpowiedni czas ^^

Opublikowano

Przypomnieliscie mi, ze byla premiera. Dzis przyszla przesylka.

IMG_0379.jpeg

Kolejny zakup rowniez zamknalem dzis odbiorem tego. W koncu musze miec gdzie grac, a to jest w pewnym sensie zakup growy.

IMG_0380.jpeg

Nie chodzi o brelok 😉

Opublikowano

20251025_144104.jpg

Dla odmiany tym razem coś na pierwszego pleja drakeyeah

Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?

If you know what i mean leo

Opublikowano
13 minutes ago, Quake96 said:

20251025_144104.jpg

Prawie sie napierdalalismy z kolesiami przy sesjach w SoulBlade. LiLong byl przepierdolony ze swoim uppercutem. Ja gralem Sophitia zdaje sie.

Opublikowano
2 godziny temu, Quake96 napisał(a):

20251025_144104.jpg

Brat razem z tą grą kupił PSX'a gdzieś w 1997 roku. Najlepsze, że po miesiącu pojawiła się ryska i konsola przestała czytać płytę. Kolega go wybawił i sprzedał ją komuś co przegrywał piraty przy wcześniejszym zmodyfikowaniu jej za pomocą pasty do butów. Wcześniej wielokrotnie pożyczał konsolę od kumpla z takimi grami jak m.in. pierwsze Pandemonium, pierwszy Crash czy pierwszy NFS. W tamtych czasach była to brama do innego świata.

Opublikowano
4 godziny temu, Quake96 napisał(a):

Ja nosacz3

Opublikowano
5 godzin temu, Quake96 napisał(a):

20251025_144104.jpg

Okurwa.jpg, ale mi odblokowałeś flashback obama Za szczyla, chyba z 7-8 lat mając, byłem u ziomka z klasy w odwiedzinach. W 1997 (czy 1998, nie pamiętam dokładnie) to był ziomuś z DZIANEJ rodziny, mieli konkutra, telewizję kablową, internet, dwa auta i tak dalej. No i tam ziomek mówi "ej, nagrałem na kasetę program o grach taki co leciał w telewizorze, oglądamy?" - kurłacozapytanie.gif, siedliśmy w salonie, włączył na dużym (chyba 32'' CRT jakiejś firmy koks typu SAMSUNG co to nikt jej na dzielni nie miał) tę taśmę i oglądamy zajarani. I szczególnie mocno pamiętam ten oto fragment programu, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy (a i całkiem możliwe, że nigdy później bo zanim rodzice kablówkę sobie sprawili to kilka lat minęło i chyba program zdjęli z anteny):

banderas Szczałem po gaciach na tę gierkę.

Opublikowano

Kolejne zakupy na konsole kompletną

IMG_20251026_114128.jpg

Opublikowano
On 10/25/2025 at 1:36 PM, Yap said:

Przypomnieliscie mi, ze byla premiera. Dzis przyszla przesylka.

IMG_0379.jpeg

Kolejny zakup rowniez zamknalem dzis odbiorem tego. W koncu musze miec gdzie grac, a to jest w pewnym sensie zakup growy.

IMG_0380.jpeg

Nie chodzi o brelok 😉

Kurde ale oszpecili okładkę tym kolorkiem na górze. Już większego tla dla napisu Deluxe Edition się nie dało?

Opublikowano
3 minutes ago, Czoperrr said:

Kurde ale oszpecili okładkę tym kolorkiem na górze. Już większego tla dla napisu Deluxe Edition się nie dało?

Chcialem o tym nadmienic, ale szkoda gadac. Gdyby ode mnie to zalezalo nawet tytulu by nie bylo na okladce frontalnej. Obrazek i tyle. Reszta informacji na grzbiecie i z tylu.

Opublikowano
W dniu 24.10.2025 o 15:04, Jontek80 napisał(a):

20251024_220017.jpg

Szukałem jakiegoś fanowskiego tłumaczenia, żeby ograć na anbernicu, ale chyba nic takiego nie istniej, a naczytałem sie recek Lokiego za dzieciakarayos

Opublikowano

Też pamiętam te grze sprzed 30 lat i zawsze chciałem zagrac, ale pytanie czy tak w ogóle to jest faktycznie sens - wygląda trochę na mega nudę, ktoś tam w tle pierdoli, widoczek na kamerę że ludzie wchodzą. No nie wiem, ale jak zobaczyłem te foty to wróciła myśl "a może spróbować" i może jednak warto

@Jontek80 po ile tam na miejscu kosztuje taka gra? Bo w necie miliony

Opublikowano
W dniu 24.10.2025 o 15:04, Jontek80 napisał(a):

20251024_220017.jpg

Sam byłem zainteresowany. Czy te gry to po prostu nagrany filmik z trasy, który zwalnia lub przyspiesza w zależności od prędkości pociągu czy to ma jakiś engine/tła i modele?