Opublikowano piątek o 11:502 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze cztery nabytki - zestaw Soul Reaverów, sylwestrowa kompilacja Tomb Raiderów, wczorajsza premiera Tormented Souls II i KONG, który chodził mi po głowie od dłuższego czasu.
Opublikowano piątek o 12:152 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ilościowo mało ale jakościowo za to
Opublikowano piątek o 13:042 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.
Opublikowano piątek o 15:292 dni 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):I sympatycznie.Jest pudełkowa wersja wszystkich 6 części, czy tylko dwa pudełka?
Opublikowano piątek o 16:042 dni 34 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):Jest pudełkowa wersja wszystkich 6 części, czy tylko dwa pudełka?Dwa wydania 1-3 i 4-6
Opublikowano piątek o 16:472 dni 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):Co jest w limitkach czego nie ma w standardowym wydaniu?
Opublikowano piątek o 17:212 dni 4 godziny temu, Jontek80 napisał(a):Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.Jaki pad do switcha?
Opublikowano piątek o 20:382 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale jestem glupi. Myslalem, ze to moze blad w drukarni, a sobie przypomnialem jaka bron sie w jedynce uzywalo. Zaraz instaluje i jedziemy. Edytowane piątek o 20:392 dni przez Lukas_AT
Opublikowano piątek o 23:541 dzień 6 godzin temu, XM. napisał(a):Jaki pad do switcha?Tym można grać w te wszystkie gry o pociągach ale jeszcze go nie widziałem. Może dzisiaj w jakimś komisie albo w sklepie nintendo bo akurat się tam wybieram.
Opublikowano wczoraj o 06:11 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie gierki: Absolum i The Dungeon of Naheulbeuk. Pierwsza gra to wiadomka - roguelite a druga to rpg parodiujące konwencje staroszkolnych erpegów. Będzie grane jak przyjdzie odpowiedni czas
Opublikowano wczoraj o 11:36 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przypomnieliscie mi, ze byla premiera. Dzis przyszla przesylka. Kolejny zakup rowniez zamknalem dzis odbiorem tego. W koncu musze miec gdzie grac, a to jest w pewnym sensie zakup growy. Nie chodzi o brelok 😉
Opublikowano wczoraj o 12:53 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dla odmiany tym razem coś na pierwszego pleja Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?If you know what i mean
Opublikowano wczoraj o 13:11 1 dzień 13 minutes ago, Quake96 said:Dla odmiany tym razem coś na pierwszego pleja Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?If you know what i mean Prawie sie napierdalalismy z kolesiami przy sesjach w SoulBlade. LiLong byl przepierdolony ze swoim uppercutem. Ja gralem Sophitia zdaje sie.
Opublikowano wczoraj o 15:32 1 dzień 2 godziny temu, Quake96 napisał(a):Dla odmiany tym razem coś na pierwszego pleja Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?If you know what i mean Brat razem z tą grą kupił PSX'a gdzieś w 1997 roku. Najlepsze, że po miesiącu pojawiła się ryska i konsola przestała czytać płytę. Kolega go wybawił i sprzedał ją komuś co przegrywał piraty przy wcześniejszym zmodyfikowaniu jej za pomocą pasty do butów. Wcześniej wielokrotnie pożyczał konsolę od kumpla z takimi grami jak m.in. pierwsze Pandemonium, pierwszy Crash czy pierwszy NFS. W tamtych czasach była to brama do innego świata.
Opublikowano wczoraj o 17:27 1 dzień 4 godziny temu, Quake96 napisał(a):Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?Ja
Opublikowano wczoraj o 18:52 1 dzień 5 godzin temu, Quake96 napisał(a):Dla odmiany tym razem coś na pierwszego pleja Ilu z was też najpierw grało w SoulEdge a nie prawilnie SoulBlade?If you know what i mean Okurwa.jpg, ale mi odblokowałeś flashback Za szczyla, chyba z 7-8 lat mając, byłem u ziomka z klasy w odwiedzinach. W 1997 (czy 1998, nie pamiętam dokładnie) to był ziomuś z DZIANEJ rodziny, mieli konkutra, telewizję kablową, internet, dwa auta i tak dalej. No i tam ziomek mówi "ej, nagrałem na kasetę program o grach taki co leciał w telewizorze, oglądamy?" - kurłacozapytanie.gif, siedliśmy w salonie, włączył na dużym (chyba 32'' CRT jakiejś firmy koks typu SAMSUNG co to nikt jej na dzielni nie miał) tę taśmę i oglądamy zajarani. I szczególnie mocno pamiętam ten oto fragment programu, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy (a i całkiem możliwe, że nigdy później bo zanim rodzice kablówkę sobie sprawili to kilka lat minęło i chyba program zdjęli z anteny): Szczałem po gaciach na tę gierkę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne zakupy na konsole kompletną
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. On 10/25/2025 at 1:36 PM, Yap said:Przypomnieliscie mi, ze byla premiera. Dzis przyszla przesylka.Kolejny zakup rowniez zamknalem dzis odbiorem tego. W koncu musze miec gdzie grac, a to jest w pewnym sensie zakup growy.Nie chodzi o brelok 😉Kurde ale oszpecili okładkę tym kolorkiem na górze. Już większego tla dla napisu Deluxe Edition się nie dało?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 minutes ago, Czoperrr said:Kurde ale oszpecili okładkę tym kolorkiem na górze. Już większego tla dla napisu Deluxe Edition się nie dało?Chcialem o tym nadmienic, ale szkoda gadac. Gdyby ode mnie to zalezalo nawet tytulu by nie bylo na okladce frontalnej. Obrazek i tyle. Reszta informacji na grzbiecie i z tylu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 24.10.2025 o 15:04, Jontek80 napisał(a):Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.Szukałem jakiegoś fanowskiego tłumaczenia, żeby ograć na anbernicu, ale chyba nic takiego nie istniej, a naczytałem sie recek Lokiego za dzieciaka
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Też pamiętam te grze sprzed 30 lat i zawsze chciałem zagrac, ale pytanie czy tak w ogóle to jest faktycznie sens - wygląda trochę na mega nudę, ktoś tam w tle pierdoli, widoczek na kamerę że ludzie wchodzą. No nie wiem, ale jak zobaczyłem te foty to wróciła myśl "a może spróbować" i może jednak warto @Jontek80 po ile tam na miejscu kosztuje taka gra? Bo w necie miliony
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 24.10.2025 o 15:04, Jontek80 napisał(a):Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.Sam byłem zainteresowany. Czy te gry to po prostu nagrany filmik z trasy, który zwalnia lub przyspiesza w zależności od prędkości pociągu czy to ma jakiś engine/tła i modele?