Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze cztery nabytki - zestaw Soul Reaverów, sylwestrowa kompilacja Tomb Raiderów, wczorajsza premiera Tormented Souls II i KONG, który chodził mi po głowie od dłuższego czasu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ilościowo mało ale jakościowo za to
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):I sympatycznie.Jest pudełkowa wersja wszystkich 6 części, czy tylko dwa pudełka?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 34 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):Jest pudełkowa wersja wszystkich 6 części, czy tylko dwa pudełka?Dwa wydania 1-3 i 4-6
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):Co jest w limitkach czego nie ma w standardowym wydaniu?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 godziny temu, Jontek80 napisał(a):Wakacje w japonii. Na ps1 kochałem denshe więc kupiłem nową odsłonę i poszło za ciosem.Jeszcze spróbuję dorwać kontroler do nich.Były jeszcze 3 inne tytuły ale chyba wystarczy tych gier o pociągach. Był też shinkansen ale na wii a nie mam go przerobionego i jakoś nie chcę tego robić.Jaki pad do switcha?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ale jestem glupi. Myslalem, ze to moze blad w drukarni, a sobie przypomnialem jaka bron sie w jedynce uzywalo. Zaraz instaluje i jedziemy. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 6 godzin temu, XM. napisał(a):Jaki pad do switcha?Tym można grać w te wszystkie gry o pociągach ale jeszcze go nie widziałem. Może dzisiaj w jakimś komisie albo w sklepie nintendo bo akurat się tam wybieram.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dwie gierki: Absolum i The Dungeon of Naheulbeuk. Pierwsza gra to wiadomka - roguelite a druga to rpg parodiujące konwencje staroszkolnych erpegów. Będzie grane jak przyjdzie odpowiedni czas