Opublikowano wczoraj o 15:22 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostałem w końcu swoje pleisteiszyn. Realnie pewnie dopiero odpalę na święta, jaką pierwszą grę polecacie? W pierwszej kolejności wpadnie chyba kolekcja uncharted bo nie grałem w żadną część.
Opublikowano wczoraj o 16:37 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czwóreczka na pokładzie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FIFA była w zestawie z konsolą, ale już w drodze do mnie jest Metroid Prime 2 i REmake.No i mam już wszystkie konsole od N (poza Virtual Boyem i TV-game-6)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ale jak to wszystkie? Nie widzę GBA micro, 2DS, new 2DS, new 3DSXL, DSi, DSi XL, DS Classic Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Wieslaw
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że trochę przegapiłem ten dział forum, to wrzucam swoje nabytki z ostatniego półrocza:
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 godzin temu, Chewie napisał(a):jaką pierwszą grę polecacie?Astro's Playroom, będzie zainstalowane.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wygląda na to, że święta spędzimy na plaży
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak tylko się uporam z Hadesikiem II to będzie grane.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło! Zakupy z czarnopiątkowej wyprzedaży z VGP. Zamówione 24.11, dotarły dziś, równe dwa tygodnie. Było DUŻO taniej niż w Polsce, Fajnal o jakieś 100 zł, a Stellar Blade o jakieś 40 zł, tak w przybliżeniu. Do tego angielskie okładki, a nie "europejskie". Poczułem, że był prawdziwy Black Friday, a nie to co u nas. Dzięki za cynk i info o zakupach tam @Dajzner :)