Opublikowano niedziela o 15:221 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostałem w końcu swoje pleisteiszyn. Realnie pewnie dopiero odpalę na święta, jaką pierwszą grę polecacie? W pierwszej kolejności wpadnie chyba kolekcja uncharted bo nie grałem w żadną część.
Opublikowano niedziela o 16:371 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czwóreczka na pokładzie.
Opublikowano niedziela o 17:171 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FIFA była w zestawie z konsolą, ale już w drodze do mnie jest Metroid Prime 2 i REmake.No i mam już wszystkie konsole od N (poza Virtual Boyem i TV-game-6)
Opublikowano niedziela o 17:411 dzień Ale jak to wszystkie? Nie widzę GBA micro, 2DS, new 2DS, new 3DSXL, DSi, DSi XL, DS Classic Edytowane niedziela o 17:421 dzień przez Wieslaw
Opublikowano niedziela o 21:351 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że trochę przegapiłem ten dział forum, to wrzucam swoje nabytki z ostatniego półrocza:
Opublikowano niedziela o 22:311 dzień 7 godzin temu, Chewie napisał(a):jaką pierwszą grę polecacie?Astro's Playroom, będzie zainstalowane.
Opublikowano wczoraj o 07:15 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wygląda na to, że święta spędzimy na plaży
Opublikowano wczoraj o 10:22 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak tylko się uporam z Hadesikiem II to będzie grane.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło! Zakupy z czarnopiątkowej wyprzedaży z VGP. Zamówione 24.11, dotarły dziś, równe dwa tygodnie. Było DUŻO taniej niż w Polsce, Fajnal o jakieś 100 zł, a Stellar Blade o jakieś 40 zł, tak w przybliżeniu. Do tego angielskie okładki, a nie "europejskie". Poczułem, że był prawdziwy Black Friday, a nie to co u nas. Dzięki za cynk i info o zakupach tam @Dajzner :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Czemu nikt mi nie powiedział, że "mamy Ace Combat w domu" ? Totalnie mi umknęła ta gra, dopóki nie natknąłem się na poniższy filmik. W wolnej chwili zgram na Decka i będzie grane.Tylko... hmm... coś mi tu nie graHMMM...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Młody lubi platformówki i ostatnio wkręcił sie w Super Mario Galaxy. Zobaczymy czy spodoba mu się marian w 2D.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak to nie podejdzie może spróbuj Yoshi Crafted World, wydaje się przystępniejszy niż Marian
Opublikowano 3 minuty temu3 min Zastanawiałem się czy brać Double Exposure, bo cena super w porównaniu do polskiej, ale oceny nie zachęcają. :( Nie chcę sobie zanieczyścić wspomnień z pierwszego LiS. W każdym razie czekam na wrażenia z gry.