Opublikowano wczoraj o 18:12 1 dzień 20 godzin temu, Square napisał(a):Burnout Paradise zrobił to z multi na PS3, ogień kurwa.multi w Paradide to w ogóle wyprzedził swoje czasy jeżeli chodzi o multi. jeden przycisk na d-padzie i cyk śmigasz z ziomkami. do dzisiaj jak widzę, że developer chwali się taką opcją to śmiać mi się chce.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już nic więcej nie dojdzie w styczniu. Retro zakupy praktycznie jak na ostatniej wrzutce.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 hour ago, Ukukuki said:Już nic więcej nie dojdzie w styczniu. Retro zakupy praktycznie jak na ostatniej wrzutce.Piękny stan Shenmue. Gdzie dorwałeś?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Piękny stan Shenmue. Gdzie dorwałeś?Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule. Kupione na allegro, było najtaniej w całym necie w dobrym stanie, MD to ebay a Zelda to ta promka w MM.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 55 minut temu, Ukukuki napisał(a):Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule.Ależ bym siedział z mazakami/kredkami i poprawiał - czarne ubytki niejednokrotnie łatałem markerem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzy gry, trzy platformy, trzy gatunki
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 hours ago, Ukukuki said:Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule. Kupione na allegro, było najtaniej w całym necie w dobrym stanie, MD to ebay a Zelda to ta promka w MM.Jest dobrze, to jest karton, zazwyczaj te są strasznie poniszczone więc ten egzemplarz prezentuje się bardzo dobrze biorąc pod uwagę co zazwyczaj widuję na aukcjach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Gram sobie w BoTW i już wiem że na pewno takie pudełko niedługo wjedzie. A gram w pożyczonego i tak naprawdę biję się z myślami że BoTW też wypadałoby mieć na własność :/