Opublikowano czwartek o 18:122 dni 20 godzin temu, Square napisał(a):Burnout Paradise zrobił to z multi na PS3, ogień kurwa.multi w Paradide to w ogóle wyprzedził swoje czasy jeżeli chodzi o multi. jeden przycisk na d-padzie i cyk śmigasz z ziomkami. do dzisiaj jak widzę, że developer chwali się taką opcją to śmiać mi się chce.
Opublikowano piątek o 13:351 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już nic więcej nie dojdzie w styczniu. Retro zakupy praktycznie jak na ostatniej wrzutce.
Opublikowano piątek o 15:351 dzień 1 hour ago, Ukukuki said:Już nic więcej nie dojdzie w styczniu. Retro zakupy praktycznie jak na ostatniej wrzutce.Piękny stan Shenmue. Gdzie dorwałeś?
Opublikowano piątek o 16:001 dzień 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Piękny stan Shenmue. Gdzie dorwałeś?Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule. Kupione na allegro, było najtaniej w całym necie w dobrym stanie, MD to ebay a Zelda to ta promka w MM.
Opublikowano piątek o 16:571 dzień 55 minut temu, Ukukuki napisał(a):Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule.Ależ bym siedział z mazakami/kredkami i poprawiał - czarne ubytki niejednokrotnie łatałem markerem
Opublikowano piątek o 17:151 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzy gry, trzy platformy, trzy gatunki
Opublikowano piątek o 18:401 dzień 2 hours ago, Ukukuki said:Piękny stan to jest płyt i pudełek, obwoluta ma uszkodzony papier :/ zobacz ostatnie dwie litery w tytule. Kupione na allegro, było najtaniej w całym necie w dobrym stanie, MD to ebay a Zelda to ta promka w MM.Jest dobrze, to jest karton, zazwyczaj te są strasznie poniszczone więc ten egzemplarz prezentuje się bardzo dobrze biorąc pod uwagę co zazwyczaj widuję na aukcjach.
Opublikowano piątek o 19:551 dzień 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Gram sobie w BoTW i już wiem że na pewno takie pudełko niedługo wjedzie. A gram w pożyczonego i tak naprawdę biję się z myślami że BoTW też wypadałoby mieć na własność :/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zakupy okołogrowe. Kupiłem sobie licencjonowane etui do Portala od firmy PowerA. Duże to, chyba wyższe nawet niż to od Steam Decka, ale co zrobić jak ten tablet z DualSensem ma takie wymiary. Portala jeszcze nigdzie poza domem nie używałem, ale chyba wkrótce spróbuję.Dokupiłem też etui do Steam Decka OLED od firmy tomtoc, od której mam już etui do ROG Ally i Switcha OLED. Te etui są dużo niższe niż oficjalne, a jednocześnie twarde.Niestety w tym przypadku jestem zawiedziony :( Okazuje się, że to etui ma środek niższy od oficjalnego o może centymetr, a miejsca gdzie znajdują się gripy są właściwie takiej samej wysokości. Chyba zwrócę. To już mogę zabrać w fabrycznym, bo ten centymetr mnie nie zbawi.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Spokojniejszy styczeń był okazją, by kupić dwa pięknie wydane albumy, ale również trochę spontanu. Alone in the Dark wpadło w efekcie ogrywania The New Nightmare, Pentiment to kompletnie kaprys z czapy, a import Front Mission 3, bo w sumie czemu nie.Dojechał do mnie również drugi egzemplarz Blue Prince, który okazał się mieć w bonusie kartonową obwolutę (wybiórczo lakierowaną) i prezentuje się dostojnie. No i trochę przypadkowo udało mi się kupić Animal Well, bo z dostępnością tej gry w pudełku jest raczej krucho i choć chciałem ją mieć na półce, to byłem już pogodzony, że to się nie zdarzy. A jednak się zdarzyło.