Opublikowano poniedziałek o 15:425 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edycja CD. Skromna, ale elegancka. Płyty też z różnymi nadrukami. For those who come after.
Opublikowano środa o 10:053 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba sprawdzić ten największy recykling w historii gammingu [emoji28]
Opublikowano środa o 11:403 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie samym retro człowiek żyje
Opublikowano środa o 12:473 dni Całe trzy gry, Wo Long to takie Nioh w Chinach, Wukong to ta z małpą, a Wuchang to to z babą. Dasz radę się odnaleźć
Opublikowano środa o 13:563 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Teraz to jest pełna wygoda:
Opublikowano środa o 15:043 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za tydzień ma urodziny mała to jej dam. Już tyle wytrzymam xD
Opublikowano czwartek o 10:402 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ładny ten steel, nie powiem
Opublikowano czwartek o 12:362 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu po prawie roku no i nowy Mario tenis Edytowane czwartek o 12:392 dni przez kaz1115
Opublikowano czwartek o 13:212 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I kolejne udane zakupy :) @Kierownik Chad
Opublikowano czwartek o 14:192 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podziękowania dla PerfectBlue za (jak zawsze) bezproblemowy preorder!
Opublikowano czwartek o 17:022 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świetna giera, siadła mi idealnie, a przyznaje że czekałem na nią mooocarnie.
Opublikowano czwartek o 17:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest Marian? Jest Impreza!
Opublikowano wczoraj o 13:35 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ależ ten steelbook elegancki jest
Opublikowano wczoraj o 13:52 1 dzień Yakuza 3 to był straszny słabiak, bardzo szybko to porzuciłem na PS3. Inne odsłony lepsze.
Opublikowano wczoraj o 14:02 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane wczoraj o 14:09 1 dzień przez badzejo
Opublikowano wczoraj o 14:10 1 dzień 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Fajna czarna plamaVoid edyszon poprawione xD
Opublikowano wczoraj o 14:15 1 dzień Nie od dziś wiadomo, że @Kmiot swoimi tekstami potrafiłby sprzedać piasek na pustyni, więc pod wpływem kolejnego zajebistego wpisu wreszcie udało mi się upolować Blue Prince, które z jakiegoś powodu (pewnie niski nakład) stało się bardzo ciężkie do upolowania.Kiedy odpalę? Nie wiem, ale przynajmniej już mam i nie muszę szukaćTramSim trochę w ramach zawodowego zboczenia, bo akurat z tramwajami mam sporo do czynienia w aktualnej robocie, a poza tym im starszy jestem tym bardziej lubię takie "cozy games"
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Ograłem soulsy ale demon souls nie skończyłem. Ale postanowiłem spróbować bo to najlepiej oceniana gra na ps5. Więc lada dzień rozpocznę przygodę.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbieranina z ostatnich miesięcy, w tym najświeższe to bijatyki z lumpeksu iDuke Nukem na PSX, prezent urodzinowy od @CoATI - uwielbiam Księcia od końcówki lat 90, więc to jest po prostu cudowne i spamuję nim wszędzie xDA plakat dostałem 2 lata temu od ojca - musi się rozprostować, czekał na swoje miejsce i w końcu trafi do retro roomu w nowym domu. Ale to jeszcze się zejdzie. Hail to the king, baby!