Opublikowano wczoraj o 16:13 1 dzień 57 minut temu, Wredny napisał(a):Co prawda jeszcze nie SAROS (ten ma być u mnie dopiero w sobotę), ale w ramach przygotowań wpadł do kolekcji jeden z poprzednich tytułów Housemarque - NEX MACHINA.Chyba moja ulubiona gra od nich. Szkoda, że się słabo sprzedała, bo nie wydali dodatków.
Opublikowano wczoraj o 17:01 1 dzień 19 minut temu, jimmy napisał(a):Saros ma naprawdę świetną okładkę.Świetna to by ona była gdyby nie pewien detal
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):Chyba moja ulubiona gra od nich. Szkoda, że się słabo sprzedała, bo nie wydali dodatków.Czaję się od dłuższego czasu żeby ją ograć.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu będę mógł sprawdzać twardość drzew w ac rally w nowej jakości. A tak serio to cieszę się jak dziecko : ]
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sarosik boży i CDA dla rankingu FPSów, który niestety nie wyszedł za dobrze xD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja figurek nieznacznie się zwiększyła - polowałem na tą figurkę Tify od prawie roku, Vanille zdobyta w dobrej cenie uzupełnia resztę bohaterów z FF XIII. Funko POP Aloy w tym pancerzu do kolekcji, zostało mi zdobyć Thunderjaw i Watcher.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Sarosik boży i CDA dla rankingu FPSów, który niestety nie wyszedł za dobrze xDJak wygląda top 10?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 13 minut temu, Josh napisał(a):Jak wygląda top 10?Nie ma w top 10 żadnego Bioshocka, a Half Life 2 nie jest na podium, dodatkowo w top 6 w zasadzie 3 serie... no nie wiemQuakeCall Of DutyHalf-LifeQuake 3Call Of Duty 4Half-Life 2Duke 3DDoom EternalMedal of Honor Allied AssaultUnreal Tournament
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie jest tak tragicznie, aczkolwiek brak oryginalnego Dooma to troszeczkę KEK.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i ON - Pan Konrad z allegro znów opatrzył paczkę stosowną naklejką (choć ten Pajeet wygląda trochę, jakby się najebał i nie mógł ustać na nogach)Wraz z najnowszym dzieckiem Housemarque przyszły również trzy inne gierki, będące od dawna na zakupowej liście.Dragon's Dogma II, Sackboy: A Big Adventure i KENA Bridge of Spirits - tę mam już na PS4 i tam ją nawet splatynowałem, ale jakoś tak podoba mi się wydanie PS5 z tym oznaczeniem z The Game Awards, więc wziąłem, żeby nadchodzący sequel miał się do czego przytulić na półce
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saros boży oraz ostatnio cegiełka wsparcia dla Xbox game studios
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kierownik jak zwykle nie zawodzi! A że musi dokładać to interesu, to już inna historia
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Nie jest tak tragicznie, aczkolwiek brak oryginalnego Dooma to troszeczkę KEK.Jest to wyjaśnione, w rankingu biorą udział gry które miały recenzje w magazynie. Każdy wie, że Doom to król fpsów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Komuś po pijaku coś się naklikało, Mietek już wpisał do excela i tak poszło
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Komuś po pijaku coś się naklikało, Mietek już wpisał do excela i tak poszło Najlepsze, że kupiona w oficjalnym sklepie Square
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu...P.S.Mieliście kod za pre-order w pudle bo u mnie ME na maila wysyłał kod.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta paczka poprawi humor A kod @Kierownik Chad podesłał na allegro.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 41 minut temu, triboy napisał(a):Ta paczka poprawi humor A kod @Kierownik Chad podesłał na allegro.A dla nie allegrowiczów to nie ma kodu?!;D
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wszyscy wrzucają Sarosa to u mnie coś innego dla odkiany: Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Ins
Opublikowano 55 minut temu55 min 2x pudełko francuz (jak widać w gumie haha ), Quarry 39 zł, Scarlet 29 zł. Nexusa kiedyś nie skończyłem, bo brakło zajawki i w końcu spadł z GP. A gry masywnych lubię