Opublikowano 16 czerwca 20213 l 35 minut temu, Square napisał: Jakby zamiast jednego klucza był młotek to by było idealne foto. Plus śrubki i nakrętki, a nie gwoździe. Nie udało się dopracować, zadecydowały DETALE. 6/10.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udało się zebrać wszystkie części Shantae, cieszy mnie też kolejna gra ze świata Wonder Boya. W ogóle dzięki popularności Switcha oraz ilości gier portowanych na niego, można aktualnie nazbierać sporo fajnych serii. No i żadne inne boxy nie wyglądają tak dobrze na półce. Może Vita na równi.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Gry na Switcha to obecnie najlepsza rzecz jaką człowiek może postawić na swojej półce. Biją na głowę wszelkie figurki kolekcjonerskie
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Tak wiec, byla promocja w mediamarkt. Szkoda bylo nie brac. Macie moze jakies przepisy na gowno bo nie stac mnie wiecej na normalne jedzenie do konca miesiaca?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 9 godzin temu, okens napisał: Macie moze jakies przepisy na gowno bo nie stac mnie wiecej na normalne jedzenie do konca miesiaca? Paypo-zapłać za 30 dni
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nie tyle zakup co prezent :D. Przez noc pobierały się gry od Spencer Pass. Tylko chyba pierwszy raz odkąd mam konsole będę musiał skorzystać z reklamacji bo biały pad dodawany do konsoli ma problem. Przy naciśnięciu bumperów słychać sprężynę i pad wchodzi w mikrowibracje od nich. Zwłaszcza lewy. W Shock Blue takiego problemu nie ma i słychać tylko klik.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l O gustach się nie dyskutuje ale nie wiem z której strony to przypomina zabawkę DS3.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu to wygląda tak jak powinno Edytowane 18 czerwca 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Szkoda tylko, ze znaczek PS w czarnym padzie nie jest kolorowy. Wtedy w ogole byloby jaranko.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nie wiem co z tymi kolorowymi logami, jakby to chociaż kiedyś było kolorowe, a nigdy na padach tak nie było, zawsze ciemne logo
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś dla Młodego, coś dla Starego. A dla baby nowa patelnia. Jaram się nurkowaniem w lodowatych głębinach, syn woli biegać furrasami. Choć znając życie, pewnie też obadam tego Biomutka z ciekawości
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 19 godzin temu, creatinfreak napisał: W końcu to wygląda tak jak powinno No kuuurla jak to sie prezentuje! Teraz bede mial nowy target gdy bede kupowal swoj egzeplarz. Btw. Czy mozna dostac tez czarne sluchawki z takiego zestawu? Edytowane 19 czerwca 20213 l przez okens
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 15 godzin temu, Moldar napisał: Nie wiem co z tymi kolorowymi logami, jakby to chociaż kiedyś było kolorowe, a nigdy na padach tak nie było, zawsze ciemne logo Mylisz się
Opublikowano 19 czerwca 20213 l No jeden limitowany na 20 lecie. Ewidentnie nie szli w kolorowe logo, a od ps3 slim już go nie ma.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ostatnio planszówki pobudzają moją wyobraźnię bardziej niż konsolowe, tylko te zasady opanować...
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardziej prezent około growy od żony ale jakoś lepiej się teraz śpi. Na żywo wygląda lepiej bo nie ostre zdjęcie wyszło. Edytowane 20 czerwca 20213 l przez mitra