Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Black Spiderman’s Life Matters!!!

1132EFAE-01F2-47A9-81FA-016CC709C173.jpeg

Edytowane przez Yap

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

I chuj-znowu xd ale to juz koniec, do diablo 2 nic nie kupuje.

20210626_180828.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

image.thumb.jpeg.dcafd5a76e0207a87e244afa31ba9135.jpeg

W końcu. :banderas:

Opublikowano

Olympic_.jpg.f6ed2b40863a037e13c7538719978486.jpg

Nie śmiejecie się :)

Już dawno nie grałem w żadną olimpiadę. Ostatni raz było coś na Pegazusa z KunioKunem oraz stare Winter Challenge i Summer Games na leciwym IBM.

Relacja z gierkowej olimpiady już wkrótce!

Opublikowano

No nie udało się wytrzymać do diablo xd

Nier remaster wpadł, więc komplecik jest.

20210629_093610.jpg

Opublikowano
Olympic_.jpg.f6ed2b40863a037e13c7538719978486.jpg

Nie śmiejecie się [emoji4]
Już dawno nie grałem w żadną olimpiadę. Ostatni raz było coś na Pegazusa z KunioKunem oraz stare Winter Challenge i Summer Games na leciwym IBM.
Relacja z gierkowej olimpiady już wkrótce!

Swego czasu lubiłem Sydney 2000, głupie naciskanie w przyciski ale wciągało smile.gif
Opublikowano

ostatnią olimpijska grę w którą grałem było

Od biegu na 1500m ręka mocno nakurwiała i joystick się często psuł :yao:

Opublikowano

f01c1bc03c6a378beebe93a6c6847d68.jpg

Opublikowano

Parę sztosów na półeczkę wstydu:

spacer.png

I jeszcze kompletowanie Nemka ciąg dalszy:

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

7advIDZ.jpg

QtLyJ7J.jpg

wzS6MXS.jpg

ckBafYZ.jpg

Nier i Shenmue lecą zafoliowane na półeczkę, a Returnal do pogrania :)

EDIT:

Dzisiaj doszła jeszcze jedna gierka.

GJCSG1U.jpg

Ostatnia próba przekonania się do Soulsów ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

r3e34rt44566.jpg.d3825279d93bd86ebab7888d5f8dc14a.jpg

wrer454545.thumb.jpg.bb890a80bff7a59cb7d8fd3ed20b2a9c.jpg

Opublikowano

Jak mnie jadą te Amiibo z Zeldy ale nie mogę się zmusić do wydania kasy na figurki. No i cena Wolf Link to jest jakiś kosmos, a to by się najbardziej w BoTW przydało.

Opublikowano
14 hours ago, WisnieR said:

Jak mnie jadą te Amiibo z Zeldy ale nie mogę się zmusić do wydania kasy na figurki. No i cena Wolf Link to jest jakiś kosmos, a to by się najbardziej w BoTW przydało.

To kup sobie karty na aliexpressie, zazwyczaj nie popieram "bootlegow" no ale jak Nintendo wymyśla sobie takie DLC za chore pieniądze to nic tylko podziękować i zamówić nfc tagi

Opublikowano

Rdshgzc.jpg

Znakomita, wymagająca gra posiadająca nieprawdopodobny klimat i kapitalne udźwiękowienie. :drag::music:
Ograne na Xboxie dzięki Xbox Game Pass, teraz zabawa wraz z dodatkami przenosi się na sprzęt Sony - 43 zł, grzech nie wzbogacić kolekcji o takie dobro.

@Amer dziękuję za rekomendację. :lapka::drinks:

Opublikowano
25 minut temu, Labtec napisał:

To kup sobie karty na aliexpressie, zazwyczaj nie popieram "bootlegow" no ale jak Nintendo wymyśla sobie takie DLC za chore pieniądze to nic tylko podziękować i zamówić nfc tagi

Ta tylko zanim to do mnie dojdzie z Chin to skończę BoTW i nie będzie mi już potrzebne ;)

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano
20 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

teraz zabawa wraz z dodatkami

Mogę się mylić ale ta edycja chyba nie zawiera wszystkich dodatków, wypuścili coś jeszcze po tym boxie. A gra super chociaż na żadnej platformie jej nie ukończyłem, wraz z rozrastaniem się składów dochodzi dużo managementu.

Opublikowano

@messer88 na chwilę obecną Darkest Dungeon po zainstalowaniu zaoferował mi duży dodatek Karmazynowy Dwór, dzielnice, postać Łamaczki Tarcz oraz Flagelanta.
Kolejne DLC o podtytule Color of Madness kupiłem już w sklepie. Nieco ponad dwadzieścia zł kosztuje, a oferuje sporo. Jest też nienaganne stylistycznie i całkiem ciężkie, wiec jak dla mnie :good2:

A, i taka ciekawostka - klasa Muszkieterka jest do pobrania za darmo na PSS. :lapka: Ale o tym może już w stosownym temacie.
I tak, czytałem wasze posty w DD. Tobie w sumie też należy się :hi: za podkręcenie hajpu.

Opublikowano
15 godzin temu, GearsUp napisał:

r3e34rt44566.jpg.d3825279d93bd86ebab7888d5f8dc14a.jpg

wrer454545.thumb.jpg.bb890a80bff7a59cb7d8fd3ed20b2a9c.jpg

Ej ale memik mój, moglbys chociaż oznaczyć honorowo autora :sapek:

Opublikowano
58 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

@Amer dziękuję za rekomendację. :lapka::drinks:

Dla mnie gra (indie) życia, serio. Nie wiem ile godzin w tym nabiłem. Nie wiem i w sumie nie chcę wiedzieć. Ograne na PC, PS4 i Switchu.... choć "ograne" to tak lekko mówiąc. Coś jak u Ciebie z Dead Cells, więc sam rozumiesz :)

Opublikowano
23 godziny temu, WisnieR napisał:

Ja amiibo kupuję wyłacznie dla figurek a nie funkcji specjalnych, w głowie mi się nie mieści żeby płacić cokolwiek za mikrobonusiki w grach kupując jakieś lol karty.

Opublikowano

Trochę światełek do komputera i 3 dysk. Plus indyczki na switcha.

8D03906F-9C7D-47E3-A195-FFB055BAA18D.jpeg