Opublikowano 23 stycznia 20187 l 11 minut temu, aux napisał: Śliczne! Prawdziwy koneser Jakiej firmy masz odtwarzacz? Czy to Sony? http://en.cayin.cn/products_info?itemid=111 W sumie to mam go od niedawna, bo premiera była końcem grudnia. 10 minut temu, Pacquiao napisał: Super. Ile ten soundtrack do Niera? W sensie ten na płytach cd? 160zł. Edytowane 23 stycznia 20187 l przez ireniqs
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót marnotrawnego syna.
Opublikowano 24 stycznia 20187 l 21 godzin temu, ireniqs napisał: http://en.cayin.cn/products_info?itemid=111 W sumie to mam go od niedawna, bo premiera była końcem grudnia. W sensie ten na płytach cd? 160zł. Wygląda super ten odtwarzacz. Czy naprawdę się opłaca kupić taki? Jak z dźwiękiem w porównaniu do najnowszych smartfonów?
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Wygląda super ten odtwarzacz. Czy naprawdę się opłaca kupić taki? Jak z dźwiękiem w porównaniu do najnowszych smartfonów? Zadałeś właśnie pytanie typu: lepsze te głośniki w tv czy zestaw kina domowego za 3 tysiące? Myślę że nie ma tutaj żadnej dyskusji. Czy się opłaca? No to już zależy od budżetu, można wyrwać tańsze i też płakać ze szczęścia jak poszczególne utwory dobrze brzmią (z dobrymi słuchawkami oczywiście). Ten konkretny model Cayin jest obecnie killerem jeżeli chodzi o stosunek możliwości/jakość/cena (mówię tu o cenie normalnej, a nie tej z polskich sklepów ja kupowałem z Anglii. Duuużo taniej niż u nas, ale trochę drożej niż w Chinach, no ale ryzyko cła zbyt duże). W podobnym pułapie cenowym można znaleźć też dobre odtwarzacze, ale zawsze czegoś tam im będzie brakować (ostatnio przerabialem ostro temat takich playerków z wiadomych przyczyn). Pod siebie patrzyłem żeby urządzenie było jak najbardziej uniwersalne i funkcjonale. Jest m.in. Bluetooth, Wifi, system Custom Android (z możliwością zainstalowania np Spotify czy Tidala) czy funkcja DACa. Itp itd. Ja jestem mega zadowolony. A jakość dźwięku? Powala. Czystość, detale i głębia. To tak w skrócie.
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Dzięki. Zainteresowałeś mnie tym odtwarzaczem. Wydałem 1000 na słuchawki to by się przydało je do czegoś porządnego załączyć. Z jakiego sklepu zamawiałeś?
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Dzięki. Zainteresowałeś mnie tym odtwarzaczem. Wydałem 1000 na słuchawki to by się przydało je do czegoś porządnego załączyć. Z jakiego sklepu zamawiałeś?https://www.advancedmp3players.co.uk/shop/MP3_Players.1/Cayin.663/CAYINN5II/Cayin_N5ii_N5_Portable_High_Resolution_Music_Player.15172.html Z całą pewnością będą jeszcze mieć. Można do nich napisać, to powinni podać przewidywany termin. Playerki schodzą na pniu w sumie. Zamawiając preordera zaklepujesz sobie sztukę. Można płacić Revolutem ale tylko w przypadku połączenia z Paypalem. Wiem, bo sprawdzałem na sobie. W kieszeni zostaje stówka albo i lepiej na przeliczeniu walut.
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Nowy nabytek dołączył do rodziny (który to? ;p). Nie lubią się i często się kłócą. Tak wiem, PC stoi w zasyfionym miejscu ;E.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będę dziś napier.dalal do porzygu. Edytowane 26 stycznia 20187 l przez XM.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze zakupy w tym roku sponsoruje capcom. Mh wiadomo a dr4 bo tanio nówka.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sorry za jakość, ale nie ma czasu na poprawki, owocnego piątku wszystkim Edytowane 26 stycznia 20187 l przez Shen
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. esencja gamingu już u mnie
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ ten steelbunio ł a dn y.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Mendrek i gra na premierę coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo plusy mi się skończyły Edytowane 26 stycznia 20187 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 26 stycznia 20187 l przez Pacquiao