Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
47 minut temu, II KoBik II napisał:

Zazdroszczę podjarki na Monster Hunter bo mnie to kompletnie nie urzekło. Pojęcia nie mam dlaczego :/

Mnie też polowanie na potworki nie jara.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
Godzinę temu, II KoBik II napisał:

Zazdroszczę podjarki na Monster Hunter bo mnie to kompletnie nie urzekło. Pojęcia nie mam dlaczego :/

18 minut temu, ireniqs napisał:

Mnie też polowanie na potworki nie jara.

A mnie w sumie by jarało, ale jakoś nie ogarniam sterowania - wydaje się być mało responsywne, a szlagi miecza zbyt często nie trafiają - to mnie odrzuciło, bo swoją kopię posiadam praktycznie od premiery. Wciąż jednak noszę się z zamiarem ponownego podejścia :)

Opublikowano

Ostatnie mam nadzieje zakupy w tym miesiacu, mozna wreszcie grac jak czlowiek na padzie.

70150586_2334432249958962_47157554940760

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam z powrotem w zielonym królestwie :xboss:

HwjFHii.jpg

Opublikowano

70725329_697529684055177_171662940808675

Opublikowano

Sprawiłem sobię na urodziny. Fajna szklanka.cd31e3dc150b6b0f5c19eddabc0563bb.jpga8fb39996c78d50f20d1ba81eb3ba9a9.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, WisnieR napisał:

Sprawiłem sobię na urodziny. Fajna szklanka.cd31e3dc150b6b0f5c19eddabc0563bb.jpga8fb39996c78d50f20d1ba81eb3ba9a9.jpg

Podobno najlepiej smakują z niej łzy fanatyków Xboxa 

Opublikowano

Właśnie odebrałem:

zzzzzz-002.jpg

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

PS4 kupione przed premierą Kolekcji Borderlands, to Prosiak musiał wjechać przed premierą Borderlands 3.

Prosiak.jpg

Opublikowano

Dywanik jednak lepiej im wyszedł.

Opublikowano

Nowe zakupy

20190912-194139.jpg

Kolekcja powoli się uzupełnia liczę że te ostatnie pare gier szybko dozbieram i zacznę na porządnie szukać Silent Hill Shattered Memories PS2( Jedyna gra której mi brakuje do kolekcji SH)

20190912-194258.jpg

Opublikowano

tgySfNG.jpg

Chcialem zapytac jednego kolesia przed Game’em czy przytrzyma to wszystko kiedy ja bede robil fotke, ale pomyslalem, ze zaraz z tym spyerdoli wiec zacisze domowe bedzie lepsze :banderas:

Opublikowano

IMG-20190913-171354.jpg

Będę grał w grę :banderas:

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

20190913-182500.jpg

Opublikowano

Niesamowita edycja niesamowitej gry:

HM8XZwS.jpg

Opublikowano

Nowe gierki do kolekcji, steelbook z fify wpadł za friko do zamówienia.

@Yap - tak się złozyło

Edytowane przez Kornolio
Odpowiedź bez dodatkowgo postu.

Opublikowano

Łuuf, God of War dopiero przed Toba? Ty szczesliwy skurkowancu ty...:banderas:

Opublikowano

Pad SN30pro+ to najnowsze dziecko firmy 8BitDo . Polecam serdecznie, już przetestowałem. Daaaawno nie czułem tak solidnego d-pada pod kciukiem, pad dobrze  leży w rękach, jest lekki i bezprzewodowy. Nie wiem jeszcze jak długo trzyma na jednym ładowaniu. Ustawienia pro będę dopiero testował ale już wiem, że zmienię czułość analogów, zmniejszę poziom wibracji oraz ustawię "głębokość" triggerów na 50-70%. Miód dla wymagających !
Oninaki to odpowiedź na mój głód japońszczyzny jako gracza ale też żyłkę kolekcjonera. Square Enix chwali się, że w wydaniu EU jest 3000 sztuk.
Guacamelee splatynowałem na Vita oraz PS4 w przeszłości ale w część drugą nie miałem okazji zagrać. Nadrobię ! Plusem niezaprzeczalnym są wszystkie dodatki do obu części na carcie.

5Kv8GIv.jpg?1

Opublikowano

veDKjMi.jpg

rxybR5P.jpg

UE7hqbU_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

7kPEl3Q_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

mDimcKf_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

uC1qY1O.jpg

Powrót na stare śmieci po 12 latach. Messenger dla skali. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Witam w komputerowej braci, mam nadzieję, że będzie Pan zadowolony! :lapka: