Opublikowano 10 września 20195 l 47 minut temu, II KoBik II napisał: Zazdroszczę podjarki na Monster Hunter bo mnie to kompletnie nie urzekło. Pojęcia nie mam dlaczego Mnie też polowanie na potworki nie jara.
Opublikowano 10 września 20195 l Godzinę temu, II KoBik II napisał: Zazdroszczę podjarki na Monster Hunter bo mnie to kompletnie nie urzekło. Pojęcia nie mam dlaczego 18 minut temu, ireniqs napisał: Mnie też polowanie na potworki nie jara. A mnie w sumie by jarało, ale jakoś nie ogarniam sterowania - wydaje się być mało responsywne, a szlagi miecza zbyt często nie trafiają - to mnie odrzuciło, bo swoją kopię posiadam praktycznie od premiery. Wciąż jednak noszę się z zamiarem ponownego podejścia
Opublikowano 10 września 20195 l Ostatnie mam nadzieje zakupy w tym miesiacu, mozna wreszcie grac jak czlowiek na padzie.
Opublikowano 10 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam z powrotem w zielonym królestwie
Opublikowano 10 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sprawiłem sobię na urodziny. Fajna szklanka.
Opublikowano 10 września 20195 l Kolejna gierka na MVSa do kolekcji. Plus w końcu poznam zakończenie historii w SC2.
Opublikowano 11 września 20195 l 12 godzin temu, WisnieR napisał: Sprawiłem sobię na urodziny. Fajna szklanka. Podobno najlepiej smakują z niej łzy fanatyków Xboxa
Opublikowano 11 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie odebrałem: Edytowane 11 września 20195 l przez Dajzner
Opublikowano 11 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PS4 kupione przed premierą Kolekcji Borderlands, to Prosiak musiał wjechać przed premierą Borderlands 3.
Opublikowano 12 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zakupy Kolekcja powoli się uzupełnia liczę że te ostatnie pare gier szybko dozbieram i zacznę na porządnie szukać Silent Hill Shattered Memories PS2( Jedyna gra której mi brakuje do kolekcji SH)
Opublikowano 12 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chcialem zapytac jednego kolesia przed Game’em czy przytrzyma to wszystko kiedy ja bede robil fotke, ale pomyslalem, ze zaraz z tym spyerdoli wiec zacisze domowe bedzie lepsze
Opublikowano 13 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będę grał w grę Edytowane 13 września 20195 l przez Timmy
Opublikowano 16 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe gierki do kolekcji, steelbook z fify wpadł za friko do zamówienia. @Yap - tak się złozyło Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Kornolio Odpowiedź bez dodatkowgo postu.
Opublikowano 16 września 20195 l Łuuf, God of War dopiero przed Toba? Ty szczesliwy skurkowancu ty...
Opublikowano 16 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pad SN30pro+ to najnowsze dziecko firmy 8BitDo . Polecam serdecznie, już przetestowałem. Daaaawno nie czułem tak solidnego d-pada pod kciukiem, pad dobrze leży w rękach, jest lekki i bezprzewodowy. Nie wiem jeszcze jak długo trzyma na jednym ładowaniu. Ustawienia pro będę dopiero testował ale już wiem, że zmienię czułość analogów, zmniejszę poziom wibracji oraz ustawię "głębokość" triggerów na 50-70%. Miód dla wymagających ! Oninaki to odpowiedź na mój głód japońszczyzny jako gracza ale też żyłkę kolekcjonera. Square Enix chwali się, że w wydaniu EU jest 3000 sztuk. Guacamelee splatynowałem na Vita oraz PS4 w przeszłości ale w część drugą nie miałem okazji zagrać. Nadrobię ! Plusem niezaprzeczalnym są wszystkie dodatki do obu części na carcie.
Opublikowano 19 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kochane MM sie znowu spisało
Opublikowano 19 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót na stare śmieci po 12 latach. Messenger dla skali. Edytowane 19 września 20195 l przez Ukukuki