Opublikowano 23 listopada 20195 l W koncu nabyłem kierownicę. G29. Lepszej nigdy nie miałem wiec jestem zachwycony mimo, że kierownica ma swoje wady. GT Sport się pobiera a tymczasem pokonuje Ski na Suzuce w F1 2019. SZTOS Edytowane 23 listopada 20195 l przez orion50
Opublikowano 23 listopada 20195 l Ta płyta luzem na biurku aż mnie zabolało. Chociaż nie to tylko fifa
Opublikowano 23 listopada 20195 l 20 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ta płyta luzem na biurku aż mnie zabolało. Chociaż nie to tylko fifa Podstawka pod kubek
Opublikowano 24 listopada 20195 l 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Samsung Q90 65" https://imgur.com/a/rwanboX I to jest dobry telewizor! a nie te wypaleńce Edytowane 24 listopada 20195 l przez Fanek
Opublikowano 24 listopada 20195 l 11 hours ago, wet_willy said: Samsung Q90 65" https://imgur.com/a/rwanboX Przyznaj sie, co to za prochy na stoliku jeszcze w takiej ilosci?
Opublikowano 25 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj kolejne rzeczy dotarły: Borderlandsy tylko z tego powodu by była darmowa wysyłka. Pewnie wylądują na OLX
Opublikowano 25 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno się nie udzielałem w temacie, więc pozwólcie że nadrobię ostatnie kilka miesięcy, póki jeszcze mam trochę fot z zdobyczy. Uwaga, będzie tego trochę, proszę nie zamykać oczu. Na początek moja pierwsza gra na Segę Saturn, czyli Burning Rangers oraz w końcu Symfonia Nocy w pudle, japończyk, ale idzie to znieść plus jap dub naprawdę robi robotę. Boomer od Ninny w postaci Astral Chain i seria, którą muszę nadrobić wydana w jednym pudle - Collection of Mana. Następnie przyszła paka z grami, które konsekwentnie wyłapywałem w angielskim cexie, tam jeszcze ceny gier nie wyglądają tragicznie jak u nas. Po kolei PSX: Dreamcast i trochę makulatury od znajomego. W końcu jakieś gry na PSP, którą nabyłem na początku roku: Troszkę Nintendo, udało się prawie zamknąć kolekcję na GC i WII: PS 2: Zapper do strzelanek na szynach przy Wii i piękne wydanie The Messenger: Catherine w Stilbuuukuuuuuuu oł je! I najświeższe zdobycze: No to nadrobiłem ostatnie 3 miesiące w temacie haha. Chciałbym jeszcze (proszę nie banować :() zainteresowanych tekstami o grach zaprosić na mój (po części) nowo powstały projekt, w którym są chociażby teksty o niektórych gierkach z zdjęć, które udało mi się ukończyć. Projekt stricte hobbystyczny więc fajerwerków w postaci recenzji gier kilka dni przed premierą nie znajdziecie, zrezygnowaliśmy również z newsów, co nadaje trochę undergroundowego klimatu. Zresztą zapraszam na https://www.crossplay.pl/ Pozdro panie forumek! Edytowane 25 listopada 20195 l przez nadol90
Opublikowano 26 listopada 20195 l W dniu 23.11.2019 o 20:44, _Forum_ napisał: Przeciez mozna pograc w Fife na kierownicy Potwierdzam można, kiedyś kumpel rozegrał tak cały mecz w Fife, a później w któregoś Top Spina. Nie, nie był trzeźwy
Opublikowano 26 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po tym, jak @nadol90 pozamiatał, temat w sumie można by zamknąć, no ale skoro jest otwarty... Poniżej cztery moje ostatnie nabytki: Dwie gierki wydane przez rodzime 11bit Studios - pixelartowy rougelike diablopodobny Children of Morta, oraz zarządzanie miastem w śnieżnym post-apo, czyli Frostpunk. Do tego zarządzanie własnym parkiem jurajskim no i podwodny survival, o którym w temacie "Pokaż screena" przypomniał mi @Andreal.
Opublikowano 26 listopada 20195 l Wincyj dinozaurów w grach, wincyj (pipi)a!!! ;/ Cały czas wierzę, że po remasterach RE przyjdzie czas na Dino Crisis.
Opublikowano 29 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zalegly GoW od zony na uro i dzisiejsze dwa hiciorki w promce 60/sztuka, sorki Dave )
Opublikowano 30 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie jest to co prawda zakup stricte growy ale jak ludzie wklejają rękawice mocy, figurki i plakaty to i ja się pochwalę. O mało nie ominęła mnie "rozsądna" cena tych płyt bo OST wyszedł pod koniec września a sklep gandalf.com.pl robił mnie w (pipi)a przenosząc co chwila termin aby w końcu anulować moje zamówienie w połowie listopada No (pipi) im w dupska, więcej tam zakupów robić nie będę. Na szczęście znalazłem kopie na Amazonie, która kosztowała mnie może z 10-15 zł więcej niż we wspomnianym sklepie. 4 dni i paczuszka w domu Sam soundtrack jest (pipi)a bezbłędny. Oczywiście brakuje wielu utwórów (choćby piosenka przy ognisku, na którą bardzo liczyłem) niemni9ej jeśli ktoś ma zapędy na ambient i piosenki około-country ten nie będzie zawiedziony. Ja nie jestem
Opublikowano 30 listopada 20195 l Wrzucałem fotki do innego tematu, to macie przy okazji w sumie dwa najświeższe nabytki:
Opublikowano 30 listopada 20195 l Hideo Kojumbo - nadchodzę! Szkoda tylko, że sprzedawali edycję z obsranym fortnajtem.
Opublikowano 3 grudnia 20195 l Jak świętować 25-lecie PlayStation? Ano zagrać w grę, o której się czytało w PSX Extreme, do której czytało się poradnik i nigdy nie miało okazji (albo nie zdążyło) w nią zagrać:
Opublikowano 4 grudnia 20195 l Japonio, co z tobą Brakuje mi lat 80-90tych kiedy manga serio była piękna.
Opublikowano 4 grudnia 20195 l Zobaczymy czy bimbo hodżimbo zatrybi, czy po weekendzie będę chciał się pozbyć
Opublikowano 4 grudnia 20195 l polecam sześciopak monsterków by przebić się przez pierwsze 3 czaptery, kojidżmbo zarzucił takim soundtrackiem, że spanko mi się włączyło pare razy razem z Samem jak przycupnąłem w podróży
Opublikowano 5 grudnia 20195 l 13 godzin temu, Figaro napisał: Japonio, co z tobą Brakuje mi lat 80-90tych kiedy manga serio była piękna. Ej, AI: The Somnium Files to gierka od twórców Danganronpy, więc na 99% sztos jak cholera.