Opublikowano 28 lutego 20178 l Na PC jest dostęp przez stronę PlayStation, ale działa tragicznie z tego co pamiętam. Od siebie polecam apke PS na telefon do działania poza konsolą.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Mam taki problem. PS3 sprzedałem grubo ponad trzy lata temu. Niestety, zapomniałem hasła do konta, a co gorsza adres e-mail z którym to konto było powiązane.Wicie rozumicie...kiedyś miało się kilka kont. Ja miałem jesczez PSN na Stany i Anglię ze względu na różną zawartość PSN. Jednak jako główne konto miałem PL, o które mi się teraz rozchodzi. Czy da się je jakoś odzyskać? Kumam, że bez zadzwonienia na infolinię się nie obędzie. Czy tam pracują życzliwi i pomocni gostkowie? Jest w ogóle jakiś sens, czy zakładać nowe konto?
Opublikowano 28 lutego 20178 l Zadzwoń i powiedz to co nam (pomijając te kwestie o kilku kontach). Będziesz wiedział od razu na czym stoisz.
Opublikowano 28 lutego 20178 l W ogóle nie pamiętasz swoich maili? Wpisuj te co znasz i wybierz "zapomniałem hasło", rób to na stronie internetowej na PC.
Opublikowano 1 marca 20178 l Działa wam psn? w sekcji co nowego mam takie info „to nie ładuje sie tak, jak powinno. Spróbuj ponownie za kilka chwil.” pierwszy raz coś takiego widze. W sumie już wczoraj wieczorem mi nagle zerwało połączenie ale wyłączyłem wtedy konsole.
Opublikowano 1 marca 20178 l Co nowego? Mi co chwila to nie działa, jak z resztą większość elementów sieciowych w menu PS4 :/ tragiczny system. Edytowane 1 marca 20178 l przez Masamune
Opublikowano 4 marca 20178 l Panowie jak wygląda sprawa z PaySafeCard na psstore? Obecnie mieszkam w Holandii a karta kredytowa(Maestro) nie działa przez sieć. Kupując Holenderski paysafecard i używająz na Polskim koncie PSN jest o przeliczane czy nie ma opcji zrobienia czegoś takiego?
Opublikowano 5 marca 20178 l Jest teraz ten plus za 4,30 na miecha. No ale nie mogę go kupić mimo, że mam w portfelu 16,50 tylko trzeba podpiąć kartę. I teraz pytanie. Mogę podpiąć kartę, kupić i od razu odpiąć? Nie będzie waliło błędami, że muszę mieć wprowadzoną jakąś formę płatności?
Opublikowano 5 marca 20178 l Ta, kupuj, usuwaj suba na plusa (w konsoli, jak i widzę na PC miałem zaznaczone osobno). A kartę po co kasujesz, jak dane i tak sie u nich zapisują? Kupiłem tego plusa i oczywiście z karty wzięło 20 zł, by reszte dodać na koncie psn:/
Opublikowano 5 marca 20178 l Kartę chcę usunąć bo nigdy nic nie wiadomo. Ściągnę jakąś aktualizację, załączy się automatyczne odnawianie, zapomnę, że podpięte i mi ściągną za plusa, którego nie będę chciał. Z Sony trzeba ostrożnie w tych kwestiach.
Opublikowano 5 marca 20178 l Ich slogan reklamowy powinien brzmieć: kup plusa za 4 zeta, a 16 zeta weźmiemy gratis. Ja wiem, ze sie powtarzam, ale w 2017 takie cyrki z płatnością. PayPal powinien być standardem.
Opublikowano 5 marca 20178 l Paypal jest dostępny jako opcja płatności, ale oczywiście nie w Polszy. A dla mnie to jest najlepsza usługa. Wbijam tam dane karty i jakby coś się zyebało to usuwam kartę tylko z paypala, a nie z każdego serwisu.
Opublikowano 9 marca 20178 l Jaki jest najtanszy, najkrótszy dostęp do PSN Plus? Jest gdzies np dostępna zdrapka na tydzien? Chodzi mi o przetestowanie multiplayera na prosiaku. Edytowane 9 marca 20178 l przez Czezare
Opublikowano 9 marca 20178 l Jest teraz promocja, że za 4 zeta masz Plusa na miesiąc. Tylko... zabiorą i tak 20 zł z karty, ale to będziesz miał na koncie PSN. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/reward_game/playstationplus-miesięczne-członkostwo/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS1MX99C- tylko chwilowo sklep ma problemy, dzisiaj nowy soft wychodzi, pewnie serwery nie wyrobiły. Ale musisz potem deaktywować abonament, by nie pobrali 27 zł za kolejny miesiąc.
Opublikowano 9 marca 20178 l Jak masz nowe konto to chyba jest dwa tyg darmowego triala w sklepiku. Mam stare konto, które wznowiłem po trzech latach nieaktywności. Grzybiarz, dzięki za info. Edytowane 9 marca 20178 l przez Czezare
Opublikowano 25 marca 20178 l Od rana nie mogę się zalogować do PSN, nie widzę na forum żali że nie działa psn więc nie wiem czy to jakaś losowa awaria czy jak?
Opublikowano 25 marca 20178 l Działało normalnie kilkadziesiąt minut temu, więc chyba coś u Ciebie. Jaki masz komunikat?
Opublikowano 25 marca 20178 l To dziwne że działa bo mam ten błąd.... https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/error-codes/ws-37397-9/ niby ban na ip to ma być, szkoda że zapłaciłem za usługę 180 na rok a dostałem bana za nic Edytowane 25 marca 20178 l przez xbor
Opublikowano 25 marca 20178 l Też mam ten sam błąd. Kupiłeś może ff xv za 57 zł? Edytowane 25 marca 20178 l przez beny1987
Opublikowano 25 marca 20178 l Nie kupowałem nic, ostatnio meatboya ze 2 tygodnie temu a gram po sieci tylko w modern warfare remaster. Edytowane 25 marca 20178 l przez xbor
Opublikowano 25 marca 20178 l Zmieniłem kartę sim (bo mam internet tylko z lte) i działa, czyli ban na tą drugą kartę/ip, szkoda tylko że nie wiem czemu i gorzej jak mi też drugą zbanują.... Edytowane 25 marca 20178 l przez xbor
Opublikowano 25 marca 20178 l To tak zwany syndrom Farmera, za kilka dni powinno działać normalnie. Wiedziałem, że perki z własną ksywą w Uncharted to za mało I nie kłam. Za tydzień będzie ok. Na dzień, dwa może tydzień potem znów ban, a potem odblokowanie na jeden dzień by ostatnią nadzieję zabić kolejnym banem gdy ty będziesz walczył z supportem sony i debilami od usługodawcy internetu. A wszystko po to by z dupy odblokować ci dostęp tak byś nie znał dnia ani godziny jak znów wpieprzą ci bana...