Opublikowano 31 marca 20178 l No nie wiem... zrobiłem w tym miechu zakupy za więcej niż 250 zeta i żadne 5 dych nie wpadło. To jednorazowo trza wydać 250 zeta i wtedy 5 dych odejmują?
Opublikowano 31 marca 20178 l Na maila przychodzą podobno takie wiadomości " W marcu Twoje wydatki w PlayStation®Store wyniosły 250 zł, dlatego przesyłamy Ci kod kuponu na doładowanie portfela kwotą 150 zł, który możesz wykorzystać w kwietniu.Kod pojawi się w obszarze Powiadomienia Twojego systemu PS4™ w dniach 6–7 kwietnia.Pozdrawiamy,Zespół PlayStation®Store "
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Potwierdzam, ja dostałem takiego maila :). 150 zł zwrotu, to chyba jakiś fake, no ale skąd by wiedzieli ile wydałem?
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Też dostałem tego maila, chodzi chyba o tą marcową promocję. Pytanie czy ktoś się nie pomylił i zamiast 50zł nie wpisał 150zł, ale miejmy nadzieję że nie Preorder na Tekkena 7 w cyfrze za 109zł? Tylko u Sony
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Konsoli jakiej? Nie mam PS4, posiadam tylko Vitę, kwalifikuję się do otrzymania kodu (dostałem maila), co zrobić, żeby go otrzymać?
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Tylko na konsoli przychodzi powiadomienie? Na aplikacji mobilnej nie?
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Nie widzę tego cholernego powiadomienia. Jaką to treść miało? Znowu mnie Sony chce dymnąć ;/? Maile, że się kwalifikuję (najpierw że do kodu na 150 zł, a poźniej, że pomyłka, do 50 zł) dostałem.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Z tego co czytam, to PS UK pisało na Twitterze, że mają z tym opóźnienia i będą mailowo wysyłać. Podpytam PS Polska.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Tam Ci będą kazali zadzwonić na infolinie:) Powiadomienie pojawiło sie u mnie normalnie w menu konsoli. A żadnego maila nie dostałem.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Ja tez nie dostalem jeszcze kodu do dzisiaj. Napisalem melia do pspolska, ciekawe co odpisza.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Podobno przepraszają za opóźnienie i kody mają pojawić się na dniach ale póki co wciąż cisza. Z tego co czytałem to ten ich kod trzeba wbić do końca kwietnia i ta kwota zostanie dodana do portfela? Edytowane 10 kwietnia 20178 l przez zagroo
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Tak, powiadomienie przychodzi na konsolę, potwierdzasz wiadomość iksem i przekierowuje Cię na sklep, gdzie masz wpisany kod. Potwierdzasz iksem i 50 zł wchodzi do portfela. Patrzcie w konsoli... tylko co gdy ktoś nie ma PS4?
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Tak, powiadomienie przychodzi na konsolę, potwierdzasz wiadomość iksem i przekierowuje Cię na sklep, gdzie masz wpisany kod. Potwierdzasz iksem i 50 zł wchodzi do portfela. Patrzcie w konsoli... tylko co gdy ktoś nie ma PS4? No wlasnie w środę wyjeżdżam i wracam dopiero w Maju, także jak do środy nic mi nie przyjdzie to fak ju Sony.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l To radziłbym Ci posprawdzać na konsoli i jak coś to dzwonić na infolinię Sony Polska. Bo te 5 dych musisz i tak zużyć do końca tego miecha. A jak się nie uda, to czeka Cię wyjazd z konsolą :)
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l To tylko z poziomu konsoli da się ten kod zrealizować? A co z aplikacją ? :o
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Dostalem kod na 50zl na maila, bajki z tym PS4 i jakimis powiadomieniami.