Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

@to do postu yetiego

Tylko, że na końcu napisali, że nie ma tam słowa o PS5. Choć w sumie to może nic nie znaczyć. Nie wiem jak działają patenty. Czy dodanie "PS5" mogłoby ograniczyć patent tylko do tej jednej platformy? 

Edytowane przez triboy

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 573,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano
@to do postu yetiego

Tylko, że na końcu napisali, że nie ma tam słowa o PS5. Choć w sumie to może nic nie znaczyć. Nie wiem jak działają patenty. Czy dodanie "PS5" mogłoby ograniczyć patent tylko do tej jednej platformy? 
Nic dziwnego, że nie ma tam nic o PS5, bo taka konsola nie została jeszcze oficjalnie zapowiedziana.
Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

W sumie to poczulbym się wyruchany gdyby całą moja gierkowa biblioteka składowana na tej generacji poszła w piz,du. 

Też oczekuję wstecznej (bardziej pod kątem uruchamiania starszych tytułów z jakimiś poprawkami graficznymi), ale nie wpadajmy w przesadę z tym pójściem w pi.zdu, broni ci ktoś zostawić stary sprzęt ? Tylko nie wyskakuj z argumentem o zajmowanym miejscu czy upierdliwym podłączaniu pod TV. No chyba, że te ~600 zł które dostaniesz w 2020 za kilkuletniego prosiaka to big deal, to sorry. 

Opublikowano

Za takie wyjace guwno to najwyzej w morde dostaniesz. 

Znajac polityke to wstecznej nie będzie. Będą remastery. Po co kombinować jak mozna o te kilkadziesiąt zlotych wyzrać gierke taniej, z nalepka Tru definiszyn. Za chwile nowa generacja a ja i tak nie moge sie doczekać wstecznej Maxa Pejna 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano
14 godzin temu, kotlet_schabowy napisał:

Też oczekuję wstecznej (bardziej pod kątem uruchamiania starszych tytułów z jakimiś poprawkami graficznymi), ale nie wpadajmy w przesadę z tym pójściem w pi.zdu, broni ci ktoś zostawić stary sprzęt ? Tylko nie wyskakuj z argumentem o zajmowanym miejscu czy upierdliwym podłączaniu pod TV. No chyba, że te ~600 zł które dostaniesz w 2020 za kilkuletniego prosiaka to big deal, to sorry. 

Tak

Opublikowano
W dniu 27.11.2018 o 11:44, _Be_ napisał:

Na czym na wstecznej w PS5? W sumie to poczulbym się wyruchany gdyby całą moja gierkowa biblioteka składowana na tej generacji poszła w piz,du. 

Pisalem o MediEvilu.

Opublikowano
Teraz, MEVEK napisał:

Pisalem o MediEvilu.

A co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Opublikowano

No to by było na tyle, podkreślenie tego co wszyscy  wiedzą, mimo że wyszedł  wcześniej, po  drodze było parę fajnych  gier,  niezapomniano o najlepszej  :)

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ostatnio na raz kupiłem RDR, GOW i Spidermana, myślałem co by tu ograć jako pierwsze i oczywiście padło na RDR, później spider a GOWa zostawiłem sobie na koniec bo widziałem jakieś narzekania tutaj.

W zeszłym tygodniu dopiero znalazłem czas na GOWa a tu taki mesjasz :banderas:Mimo że nordyckie klimaty mi się przejadły to i tak wciąga od początku do końca. Jedyne co drażni to te dialogi Janusz of War, ku.rwa czasami to już tylko brakowało żeby zaczął pier.dolic, że kiedyś to było i że nie kupi mu kebaba bo za tyle hacksilver to można kilo kiełbasy mieć.

Opublikowano
37 minut temu, Il Brutto napisał:

Jedyne co drażni to te dialogi Janusz of War, ku.rwa czasami to już tylko brakowało żeby zaczął pier.dolic, że kiedyś to było i że nie kupi mu kebaba bo za tyle hacksilver to można kilo kiełbasy mieć.

Co?

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Najlepsza gra 2018

Według TGA :potter:

Opublikowano

gratki dla Cory'ego i ekipy z SM za GOTY dla GoW, nagroda w pełni zasłużona :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dopiero dziś to zobaczyłem. Złoto xD

Opublikowano

nieodparta myśl, po zobaczeniu miniatury video: "tylko ja widzę w miniaturze postaci z cgi, czy to przez granie w gry" 

Opublikowano

Ło jak zajefajnie. Pierwsza gra od lat, ktora kupilem w tym samym roku, w ktorym ja wydano, dostaje GotY award. Dla mnie to i tak byla oczywista oczywistosc. Gratki Barlog & Co.

Opublikowano

Też póki co jestem całym sobą za tą nagrodą - gra się wyśmienicie i wciąga toto jak bagno.

Opublikowano

Co do nagrody dla mnie jednak RDR ale GOW to było też świetne 30+ h grania. 

Tak w ogóle to jestem mega fanem serii i nawet nie byłem jakoś zmeczony starą formułą. No i jakoś kilka dni temu odpaliłem remaster trójk z plusa. No Panie Boże co to za drewno, archaizmy i prostactwo w stosunku do nowego konceptu. Choć nie powiem graficzka i brutalność dalej robią.

Opublikowano

W nowym za bardzo pochamowali się z brutalnością. Szkoda, ale pewnie przez młodego u boku.

Opublikowano

God of War III to dla mnie nadal sztos i najlepsza część. Zapamiętałem każdego bossa i jego ezgekucję.

Obecny Kratos jest po prostu inny. Nie lepszy ani gorszy, to zupełnie inna gra.