Opublikowano 30 stycznia 20196 l 3 godziny temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Oczywiście, że nie. Raz w życiu wziąłem konsolę na premierę i żałowałem. Gadżeciarzem nie jestem, patrzę na sprzęt pragmatycznie, jak będzie parę mocnych tytułów, w które "muszę" zagrać, to zacznę myśleć o zakupie, a w pierwszym roku-dwóch pewnie wyjdzie tego jak na lekarstwo (nie mówiąc o tym, że może będą jakieś cross-geny). Przy okazji cena spada, nowsze modele są mniej awaryjne, no dla mnie same plusy. Do tego czasu do grania zawsze się coś z backloga znajdzie (choć faktem jest, że mam tego coraz mniej).
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Jedyną konsolę jaką miałem na premierę było PS3. Oh boi Ta podjarka na starcie, to urojone poczucie bycia wyjątkowym po wyjściu ze sklepu. Te lata pustki i stagnacji. Potem jeszcze YLOD, uraz do końca życia. Przez pewien okres czasu aż odbiłem się od konsolowego grania na rzecz laptopa, nigdy więcej.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 4 godziny temu, raven_raven napisał: Tak zrobię. Rozsądek podpowiada, żeby zaczekać, portfel i ciekawość mówią "bierz kumplu". Wyjdzie middlegen to premierówkę się opier,doli i kupi middlegena. I tak się dzieje życia cud dzień po dniu. ayyyyy jak musiał zablantmanować je.bany
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Pewnie wytrzymam jak z koxem - do 3 dni przed premierą XD znając siebie day one.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Może już niedługo się dowiem czym będzie ps5. Ewentualnie datę exów i też będzie dobrze
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Konsole od Sony/MS, nie dzięki. Chyba, że na premierę X'a byłyby nowe Gearsy, to tak, mam soft spot do tej serii. A pan Nintendo? Niby mogę pisać, że też nie, ale nie oszukujmy się, z pewnością jak nintendofagowa szmata już wystawię d.upala i dam pieniążki. Ale to i tak nie w najbliższej przyszłości.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Ja tam dopiero w 2019 ogarnę sobie Xboxika One (białą Skę :sexkonik: ), w 2020 ogarnę sobie Switcha bo już będzie pewnie dobra biblioteka gier, a w międzyczasie będę doganiał wszystko co chciałem ograć na PS4. Więc jesli next geny wyjdą w 2020, to w 2021 kupię już nową konsolkę.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 7 godzin temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Zawsze jest pewna obawa na początku, ale paradoksalnie potrzebni są klienci, by konsola się rozkręciła. Zresztą zobaczymy ile będą kosztować i jaki wypaśny TV trzeba będzie sobie tym razem sprawić. Osobiście uważam, że obecna generacja jest bardzo udana jeśli chodzi o liczbę hitów. Przy PS3 żałuję, że nie ograłem wielu gier i jakoś nie mam parcia by wracać, gdy backlog z obecnej generacji jest potężny. Oczywiście kompatybilność wsteczna mile widziana, inaczej pupa bardzo zaboli. PS4 kupiłem później także z powodów finansowych. Teraz sytuacja wygląda odmiennie i inne jest myślenie - bardziej nie tyle "czy" co "kiedy". No i line up. Chyba to zdecyduję. Potrzeba mi 1-2 hitów single player i mocnego zawodnika do online, który pozwoli mi przeczekać aż więcej gier się ukaże. Liczę na silne uderzenie
Opublikowano 30 stycznia 20196 l a to mam lepsze pytanie jak często gracie z magicznym papierosem, czy pomaga to wam w lepszym odczuwaniu gry, czy jednak lepiej na trzeźwo pykać?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Magiczny papieros to tylko w piątkowy wieczór, kiedy wyłączony mam telefon i całkowicie wolną chatę. W mieszkaniu półmrok, lampka i doświadczenia pokroju hohokum czy gry od thatGAME. W innych warunkach ciężka bania i zero ogaru w multi. Od czasu do czasu lubię.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l (pipi)a magiczny papieros w 2019 roku xDD Może jeszcze papierosy palicie? xD
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W sumie to nie wiem jak z nową generacją. Z roku na rok wychodzi coraz mniej interesujących mnie gierek ale pewnie jak Xbox będzie miał wsteczną kompatybilność (na 99%) to go wezmę, ale to zdecydowanie za wcześnie na takie deklaracje. W obecnej generacji konsolę kupiłem dopiero na premierę Wieśka 3 bo wcześniej dobrych gier było tyle co kot napłakał.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 3 minuty temu, mate6 napisał: (pipi)a magiczny papieros w 2019 roku xDD Może jeszcze papierosy palicie? xD a to czym Ty poszerzasz swoją rzeczywistość? łysiczki? LSD?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W innym kierunku się nie zgadzam. Poza kawą, mediami społecznościowymi i okazyjnym alkoholem (których to konsumpcję i tak chciałbym ograniczyć) to nie ruszam używek. Poprzedni post to oczywiście wyolbrzymienie i żart, ale no osobiście mam podejście do narkotyków które oscyluje między ambiwalentnym a negatywnym. Edytowane 30 stycznia 20196 l przez mate6
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Według mej opinii, okazjonalna używka alkoholu czy innych "ulepszaczy" nie ma takiego złego wpływu. Szczególnie grzybki. Szczerze to właśnie radziłbym nauczyć się ograniczyć kawę.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W WKP o grach, w graczpospolitej o narkotykach. Czy wy się c00rva w ogóle dobrze czujecie?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 5 minut temu, maciucha napisał: Czy wy się c00rva w ogóle dobrze czujecie? nie
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 5 minut temu, ragus napisał: God of War na mefedronie był grany żeby nie zasnąć Pewnie mówisz o reboocie, ale no z klasycznych god of warów grałem w 3 cześci i tylko CoO na PSP ukończyłem bo było krótkie i mnie nie zdążyło zanudzić. Szczególnie w God of War 1 ta nuda była frustrująca bo żaden z leveli w tej grze nie dorastał do otwierającego na statku z hydrami. Edytowane 30 stycznia 20196 l przez mate6
Opublikowano 31 stycznia 20196 l GoW 1 wprowadzał do serii genialnym klimatem, świetnym protagonistą i niesamowitą adaptacją mitologii greckiej. Gameplay był sztywniutki, walki z bossami, jak już były, to dostarczały mocno (walka z klonami na V. Hardzie do dziś mi się czasem śni po nocach), ale fakt faktem: design leveli czy lokacje nie powalały. Za to dwójeczka to już od początku do końca trzymała za jaja