Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
8 minut temu, SlimShady napisał:

Po ponad dekadzie w końcu poznacie potęgę 360. Ciekawa jaka będzie cena za tak wiekowy tytuł.

Myślę że jak na grę z xboxa 360 to wypada dać przynajmniej te 360zł :problem:

Opublikowano

Nawet się na to nie wysram. Niedawno ograłem na xsx, jak jeszcze w gamepass było i gra wyglądała dobrze, podobny poziom graficzny jak Dead Space. 

Opublikowano

. Jak multiplatformowa dwójka się smaży, to logiczny ruch, żeby ludzie wiedzieli o co chodzi. Lepsze to, niż czytanie komiksów jak w Mass Effect 1.

Opublikowano
W dniu 4.09.2021 o 22:26, Faka napisał:

Nawet się na to nie wysram. Niedawno ograłem na xsx, jak jeszcze w gamepass było i gra wyglądała dobrze, podobny poziom graficzny jak Dead Space. 

Nie no k#rwa, jakie "dobrze"?

Przecież to chodzi w jakimś 360p :yao:

Opublikowano

Alan Wake? Takie samo chujostwo jak QB, temu studiu od MP udał się tylko Control. Ale za to jak :banderas:

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

CO JA GURWA CZYTAM? :O

no dokładnie, Control nawet nie jest dobry

Opublikowano

Yaiba fajniutka była. Sam trzymam w kolekcji, więc uważaj na słowa!

Opublikowano

W Rambo akurat nie grałem, więc na tę chwilę można obrażać.

Opublikowano

Grałem w jedno i w drugie i obie te gry to dla mnie 3/10, z tym, że Yaiba, to najmocniejsze 3/10 w historii. Nie wiem, może slaszerowcy mają inną perspektywę, albo to kwestia Ninja Gaiden w nazwie. Jeżeli ujrzeliście w tym ukrytą perełkę, to tylko pozazdrościć tolerancji.

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Alan Wake? Takie samo chujostwo jak QB, temu studiu od MP udał się tylko Control. Ale za to jak :banderas:

dałbym plusa za opinie o analu, ale qb jest spoko bez oglądania serialu (niestety w całości to obejrzałem :smutas:)

Opublikowano
40 minut temu, Kmiot napisał:

Yaiba fajniutka była. Sam trzymam w kolekcji, więc uważaj na słowa!

Zagrałeś po mojej opinii, pamiętam :lapka:

A yaiba wyjebana. Niech hejtuje tylko ten kto to ograł bo zazwyczaj ci co grali byli zadowoleni. A tryb arcade 2d na modlę og ng:banderas:jakby wyszla wersja w 60 klatkach bym stał pierwszy w kolejce po zakup. Jedyna wada gry, obok tylko dwóch bossó.

52 minuty temu, Ludwes napisał:

no dokładnie, Control nawet nie jest dobry

Dokładnie - jest wyjebany, nie dobry.

Opublikowano

gameplayowo:

Control > Quantum Break > Alan Wake

fabularnie

Alan Wake > Control > Quantum Break

moim zdaniem Control to ich najlepsza gra, raz że broni się świetnym gameplayem, a i historia zanurzona w teoriach spiskowych z klimatem rodem z Archiwum X, od początku do końca intryguje. Alan Wake z kolei jest najgorszy gameplayowa bo cała rozgrywka opiera na nudnym schemacie, ale klimat i fabuła wywoływała ciary na plecach. Z kolei Quantum Break pod względem gameplayowym jest gdzieś po środku, ale fabularnie to nudne science-fiction, pozbawiony niepokojących elementów paranaturalnych które są najmocniejszymi elementami Control i Alana

Opublikowano
23 minuty temu, SlimShady napisał:

Grałem w jedno i w drugie i obie te gry to dla mnie 3/10, z tym, że Yaiba, to najmocniejsze 3/10 w historii. Nie wiem, może slaszerowcy mają inną perspektywę, albo to kwestia Ninja Gaiden w nazwie. Jeżeli ujrzeliście w tym ukrytą perełkę, to tylko pozazdrościć tolerancji.

A w sumie nigdy nie pisałem że gra jest czymś więcej niż 6-7/10, to samo mogę napisać o punisherze na PS2 - przeszedłem z 10 razy i kocham tę grę, ale nigdzie nią nie wojuje.

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

A w sumie nigdy nie pisałem że gra jest czymś więcej niż 6-7/10, to samo mogę napisać o punisherze na PS2 - przeszedłem z 10 razy i kocham tę grę, ale nigdzie nią nie wojuje.

Gdzie Rzym, a gdzie Krym. Przy Punisherze, to, to nawet nie stało. Osobiście nigdy nie spotkałem się, żeby czerwonka na meta okazała się czymś więcej niż crapem, a trochę ich było na koncie. Teraz unikam takiego sprawdzania z ciekawości, bo po prostu nie wierzę w coś takiego, że cały świat się pomylił aż tak bardzo.

Z żółtkami, to już bywa różnie, tutaj parę rzeczy uznaje za lepsze niż ogół, ale generalnie, to jest ta granica, czyli gry średnie/niezłe vs gry zepsute/ledwie grywalne.

Opublikowano

I tak najlepsza gra Remedy to Max Payne 2

Opublikowano

C0rwa max payne 2 do końca życia w serduszku

Opublikowano

W podstawówce, kilka dni chodziłem za ojcem i prosiłem o kupno nowej karty graficznej do kompa, żeby odpalić Max Payne 2 xd Naszło teraz, żeby odpalić i sprawdzić jak się zestarzało.