Opublikowano 26 stycznia 20205 l Ayy nic tak nie smakuje jak powrót na morze po dłuźszsj przerwie. i pomysleć że minęło już prawie 2 lata od rozpoczęcia tej przygody
Opublikowano 26 stycznia 20205 l 26 minut temu, ASX napisał: Ayy nic tak nie smakuje jak powrót na morze po dłuźszsj przerwie. Tydzień to dłuższa przerwa?
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Plague Tale czyli takie bardziej drewniane the last of us ze szczurami i kolejna perełka z gamepassa
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Screen bardzo ładny, ale grałem w demo i tak dobrze to nie wyglądało, chyba, że poprawili w pełniaku.
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Czy siła skorpiona została uwolniona i upiększyła grę czy asax używa photoshopa jednocześnie szerząc propagandę gamepassa?
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Screenshot prosto z gameplayu. Gram na xboxie one x Edytowane 26 stycznia 20205 l przez ASX
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Black Mesa O ile poziomy na ziemi wyglądają "ok" i czuć trochę, że to stary silnik tak to, co się odpierdala na Xen przebija pierwowzór od Valve na całej długości. Zrobili wszystko od podstaw, po swojemu i wyszło danie które powinien spróbować każdy fan serii.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l W dniu 27.01.2020 o 10:30, Dr.Czekolada napisał: Black Mesa O ile poziomy na ziemi wyglądają "ok" i czuć trochę, że to stary silnik tak to, co się odpierdala na Xen przebija pierwowzór od Valve na całej długości. Zrobili wszystko od podstaw, po swojemu i wyszło danie które powinien spróbować każdy fan serii. całe Xen zrobili w końcu?
Opublikowano 28 stycznia 20205 l no fajna graficzka, tylko ten sony template gameplay kamp sie w trawie, rzuć kamieniem by odwrócić uwage i duś od tyłu
Opublikowano 28 stycznia 20205 l no w tlou rzucanie kamczykami i skradanko znudziło mi się po 4h szkoda bo giereczka miała fajny klimat no ale sony gonna sony
Opublikowano 29 stycznia 20205 l bez kitu to chowanie się w wysokiej trawie/krzakach to najbardziej przeru.chany gamizm tej generacji. Znacznie gorszy niż te wyśmiewane wieże ubisoftu bo znacznie bardziej eksplorowane i o wiele głupsze.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l 163 strona tematu, ludzie nadal nie ogarnęli, żeby opisywać z jakiej gry jest screen
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Nie sądziłem, że nawet na forum o gierkach trzeba podpisywać najgłośniejsze tytuły.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Niedzielni gracze też tu bywają. Dla takich ludzi dużo gierek dziś wygląda podobnie.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l @krupek Ass Creed Odyssey a ten ostatni screen nie mam pojęcia. A u kermita A Plague Tale. Edytowane 29 stycznia 20205 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 29 stycznia 20205 l 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: @krupek Ass Creed Odyssey a ten ostatni screen nie mam pojęcia. A u kermita A Plague Tale. wszystkie są z AC:O
Opublikowano 29 stycznia 20205 l jak asax wrzuca screeny to przynajmniej nie ma problemu z identyfikacją
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Byłbym w stanie ograć ponownie w masterrejsach ale yebac. Będzie bankowo wersja pod NG.