Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Ostatnio kupilem w edycji specjalnej. Wlasnie narobiles mi checi i nie wiem czy nke porzuce moonlightera na rzecz wlasnie skyrima
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l On 8/14/2021 at 2:36 PM, SpacierShark123 said: Nie miałem jeszcze okazji ograć tego cudeńka więc to moje pierwsze podejście do gry w wersji PS2, jako fanatyk westernów i klimatów Van Helsinga nie mogłem się oprzeć by nareszcie to sprawdzić. Elegancki shooter, grało się na Xboxie. Trochę taki Timesplitters w innych klimatach. Dobre lata dla FPSów w ciekawych settingach.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l A czego tu nie widzisz? Przecież to od razu widać że alien vs predator
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l asx jak bys czasem wyjął makówkę zza pirackiego steru to byś wiedział że to może być tylko wolfenstein new order
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Co wy gadacie, przecież to Detroit: Become Human. Nie widzicie pierwszego screena?
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, ASX napisał: ile razy ludziom trzeba pisać żeby podpisywali swoje screeny? 1 godzinę temu, XM. napisał: A czego tu nie widzisz? Przecież to od razu widać że alien vs predator 1 godzinę temu, maciucha napisał: asx jak bys czasem wyjął makówkę zza pirackiego steru to byś wiedział że to może być tylko wolfenstein new order 1 godzinę temu, ASX napisał: jak dla mnie wygląda trochę jak Fallout 4 1 godzinę temu, Square napisał: Co wy gadacie, przecież to Detroit: Become Human. Nie widzicie pierwszego screena? podaję hasło Spoiler RoboCop
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Lary Cień, były bugi ale gierka sama się "naprawiła" po porobieniu aktywności na drugim końcu mapy. Bywa też że dziewoja szuka starożytnych artefaktów nie tam gdzie trzeba Tak czy siak, eksplorujemy dalej! Edytowane 22 sierpnia 20213 l przez SebaSan1981
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l The Ascent (XSX) Niezwykle sugestywna oprawa graficzna, jednak w ruchu wygląda o wiele lepiej. Trudno to oddać statycznymi obrazkami.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Piękna gierka, dzięki bogu zostawiłem sobie do ogrania na PS5 Edytowane 24 sierpnia 20213 l przez iNETSTAR
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 11-11: Memories Retold Smutna i przygnębiająca historia Harry'ego, fotografa kanadyjskiego (w tej roli Elijah Wood), który zaciąga się do wojska, aby dokumentować Wielką Wojnę, oraz Kurta (Sebastian Koch), pracownika fabryki Zeppelina, który wyrusza na wojnę w celu znalezienia swojego syna. Gra to mix walking sima z elementami prostych zagadek, mini-gierek i qte. Całość z przepiękną muzyką i specyficzną, malowaną grafiką. Napiszę więcej, jak skończę.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Czaiłem się na tę grę(po sprawdzeniu m.in Valiant Hearts, czy My memory of Us od Polaków), ale ta oprawa jest paskudna. Zgaduję, że to pewnie jakiś styl w malarstwie.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 10 godzin temu, SlimShady napisał: Czaiłem się na tę grę(po sprawdzeniu m.in Valiant Hearts, czy My memory of Us od Polaków), ale ta oprawa jest paskudna. Zgaduję, że to pewnie jakiś styl w malarstwie. No jest specyficzna, ale dla historii moim zdaniem warto. I kosztuje 15 złotych obecnie.
Opublikowano 1 września 20213 l Art of Rally i kilka screenów z Psychonauts 2 czyli dwóch bardzo fajno pozycji
Opublikowano 3 września 20213 l PC, full suwaczki 1080p Klapy aut mozna otwierac, cymesik opisy przedmiotów to
Opublikowano 5 września 20213 l Psioczyłem na GOT, ale nie sądziłem że jest taką piękną grą, już nie chodzi o sama grafikę która jest świetna(zrobiłem już chyba z 800 screenow bo widoki sa genialne) ale o mechaniki i rozwój postaci, piękna odskocznia od platynowania BB i ogrania DS3, do przygotowania na Elden Ring, polecam każdemu. Ratchet także świetny, i to wykorzystanie dualsense także mistrzowskie Edytowane 5 września 20213 l przez iNETSTAR