Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli dodałem w sklepie kilka gier do "watch list" to gdzie później mogę przejrzeć dodane pozycje?

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Eshop-twoje konto (ikona profilu prawy górny rog)-watchlist 

Chyba tak to leci

Opublikowano

a zawsze było tak, że przy wejsciu do sklepu było trzeba podawać hasło? 

Da się je jakoś zapisać, bo jest to trochę irytujące ;p

Opublikowano
1 godzinę temu, szurubur napisał:

a zawsze było tak, że przy wejsciu do sklepu było trzeba podawać hasło? 

Da się je jakoś zapisać, bo jest to trochę irytujące ;p

Nintendo eShop > Account Information (ikonka użytkownika w prawym górnym rogu) > wchodzisz na pierwszą zakładkę (tam gdzie masz Current balance, Current points, Credit card infromation, etc) i przewijasz w dół aż do napotkania akapitu "Password entry settings" > klikasz Change >  w opcji When starting Nintendo eShop wybierasz Skip > klikasz Save (ponownie będziesz musiał podać hasło).

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Ja tam wolę wprowadzać hasło na wszelki wypadek. Z mojej konsolki zapewne będą dzieci skorzystać, mogłyby przez przypadek zakupić coś niechcianego. A dwa, to do sklepu zaglądam dość rzadko. A Zelda to zarąbista gra tak na marginesie, właśnie oswajam się ze sprzętem... :) 

Opublikowano

Zrób osobne konta dla dzieci zeby miały własne save'y. Wszystko kupione na twoim koncie będzie działać. 

Opublikowano

Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? :)

Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma. 

Opublikowano
23 minuty temu, falcon87pl napisał:

Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? :)

Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma. 

Przecież SN30 pro+ to koszt ~180pln u Czezkiego. 
Mimo to zakup ten jest bez sensu w Twoim przypadku. Nie zależy Ci na najważniejszych aspektach tego modelu. 
Bierz tańszy model 8BitDo albo Pro. 

Opublikowano

Ori ukończone na 100%, metroidvania doskonała, nie szło się oderwać, 10/10, Ori2 day1.

16h xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D :D

Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. 

Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW...

Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! :whyyy: Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?!

Opublikowano
13 minut temu, falcon87pl napisał:

Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D :D

Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. 

Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW...

Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! :whyyy: Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?!

Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :).

Opublikowano
22 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :).

Jak się przez lata tłukło Fify, BFy i Soulsy, to później inne gry zachwycają :D

Opublikowano

Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki :)

Edytowane przez johnnyjonjc

Opublikowano
W dniu 14.10.2019 o 13:36, johnnyjonjc napisał:

Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki :)

Ja zamontowałem Glass Screen Pro Premium Tempered. Wczoraj byłem na imprezie rodzinnej i dałem małemu 5 latkowi pograć. Odrazu łapy na ekranie były. Ogólnie folia robi robotę, dobrze chroni.

A tak na marginesie to czy jest jakiś Golf do grania na joyconach ale bezprzewodowo ? Szukam dobrego golfa jaki polecacie ?

Opublikowano

Może w Gridzie można pojeździć Golfem, nie wiem.

Ale to chyba nie jest to czego szukasz ;)

Opublikowano
W dniu 20.10.2019 o 09:07, estel napisał:

Golf Story.

Ale to chyba nie jest to czego szukasz ;)

Szukałem czegoś, i jedyne co znalazłem to Sports Party, jedna z sześciu gier to Golf. Zakupiłem używaną i czekam, jutro powinna dojść w wersji z polskimi napisami.

Opublikowano

Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli.

Opublikowano

jeszcze nie widziałem takiej sztuki. Sam mam 2, widziałem z 10, na żadnym nie było. Spróbuj go troszkę wcisnąć palcem. Czasem to pomaga (rozlewa się co ma się rozlać). Oczywiście bez przesadnej siły.

Opublikowano
Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli.

Nowa rewizja 2019 czy stara?
Opublikowano
27 minut temu, madhunt3r napisał:

Nowa rewizja 2019 czy stara?

Nowa :)

Opublikowano

A chciałem kupować nowa, a tu kolejna rzecz poza joyconami która może być wadliwa :(

Opublikowano

To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza  z pixelami)

Opublikowano
4 minuty temu, grabipl napisał:

To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza  z pixelami)

Ja kupiłem przez neta, ale na raty, więc nie wiem jak wygląda procedura, natomiast nie denerwuje to jakoś specjalnie