Opublikowano 15 czerwca 20204 l Wargroove nie polecam. Bardzo schematyczne później, bardzo długie misje, mała różnorodność jednostek. Gra jest w późniejszym okresie nudna po prostu.
Opublikowano 15 czerwca 20204 l W Wargroove grałem na pececie. Tak jak wyżej, dosyć nudne się zrobiło i odpuściłem.
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Tyle tych indyków na Switcha, a tak naprawdę mogę policzyć na palcach dwóch rąk te, które mnie wciągnęły, a trochę już ich sprawdziłem, koło setki: Cuphead Celeste Into the Breach Stardew Valley Inside Limbo Guacamelee 1&2 Dead Cells TEIN bo reszta to średniaki, z tym że zaznaczam, że mam jeszcze kilka na liście, które czekają na swoją szansę. Co do dużych gier to wiadomo, że SMO i Zeldę trzeba sprawdzić obowiązkowo, zaś Mario Kart 8 Deluxe warto po prostu posiadać, zawsze można załączyć. Do tego Luigi's Mansion 3 jest bardzo fajne, SSB Ultimate, "króliki" i SMM2. Nowym w obozie szczególnie polecam Animal Crossing, krórzy mogli nawet o tej grze nigdy nie słyszeć, a to sztosik. Za to nie polecam, ze względu na długie loadingi, a jakby tego było mało powrót na mapkę po zgonie, NSMBU, strasznie frustrująca gra. Jeśli ktoś ma czas na ósemki to może jeszcze spróbować Toada, Yoshiego, Donkego i Mario Tennis. Edytowane 15 czerwca 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 15 czerwca 20204 l Koło setki gier to grubo. Właśnie sprawdziłem i ja grałem na Switchu jak dotąd w 39 gier co i tak jest moim zdaniem bardzo dobrym wynikiem. Średnio wychodzi mi jedna gra na miesiąc posiadania konsoli.
Opublikowano 15 czerwca 20204 l 2 godziny temu, Gromit napisał: Koło setki? Na Switcha? A mógłbyś wymienić? 10 masz u góry. Nie chce mi się wszystkich wymieniać, bo połowy to nawet tytułów nie pamiętam, ale było tego trochę, oczywiście strzeliłem, więc może się okazać, że trochę mniej. I miałem na myśli pomniejsze gry, bo nie wnikam co jest indykiem, a co nie: Shovel Knight Steamworld Dig2 Baba Is You SMB Yoku's Island Express Golf Story Thimbleweed Park Enter the Gungeon Katana ZERO Hollow Knight Axiom Verge Bastion Downwell Ikaruga Velocity 2X Iconoclast The Messenger Transistor Thumper Isaac Snipperclips Lumines Remastered Olliolli 1&2 Gris Splasher Super One More Jump Teslagrad Worms Rogue Legacy This War of Mine GoNNER Bleed 1&2 Dandara Później zrobię update listy, bo jestem w pracy, ponad 50 na bank się znajdzie, plus około 20 dem, bo jeśli indyk miał dostępne demo to sprawdzałem demo, jak choćby demo Cadence of Hyrule, Slime-san, czy tego rogalika na B? Zapomniałem polecić jeszcze Mark of the Ninja Remastered i Machinarium. edit: wiem co sobie pomyślałeś, jak to, przecież ja wszystko sprawdzam, a nie uzbiera się tyle. W takim razie radzę sobie zrobić listę ;). Edytowane 15 czerwca 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 16 czerwca 20204 l Pomyślałem sobie "ograł pewnie z 60 gierek z czego 40 pobieżnie", dużo się nie pomyliłem XD
Opublikowano 16 czerwca 20204 l 2 godziny temu, Gromit napisał: Pomyślałem sobie "ograł pewnie z 60 gierek z czego 40 pobieżnie", dużo się nie pomyliłem XD Myślę, że z 80 się uzbiera, bo mam jeszcze kilka w głowie, tylko muszę sobie tytuły przypomnieć. I co to znaczy pobieżnie? Wszystko trzeba przechodzić, nawet jak się nie podoba?
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Chce dolaczyc swoje konto do Switcha mojego nowego ziomka bo nie ma prawie żadnych gier do lokalnego multi. Nie znam go za dobrze, jak mogę zabezpieczyć moje konto przed tym żeby nie mial do niego dostępu i tak samo do mojej karty?
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Trochę się dzieje ostatnio w światku growym, a co tam u nintendo? Chyba już zdechło co? Jakieś bomby nadchodzą? Nowa konsola?
Opublikowano 21 czerwca 20204 l Apex Legends is coming to Nintendo Switch, stay tuned for details! Cytat z nowosci na Switchu, a podobno mialo nie wyjsc na ta konsole. Ja teraz po przypomnieniu sobie jaka byla reakcja niektorych uzytkownikow kiedy liczylem ze wyjdzie a oni ze mnie krecili beke: Hahahahahahahaha XD Edytowane 21 czerwca 20204 l przez _Forum_
Opublikowano 22 czerwca 20204 l 6 godzin temu, aph napisał: Ja wale, odpalilem a tam pokaz JEDNEGO zawodnika xd A ilu byś chciał? Przecież tak to do tej pory wyglądało.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Dwaj insiderzy: Nate Drake i KeliosFR mocno sugerują, że 20 lipca będzie Nintendo Direct z kilkoma nowymi grami od BigN
Opublikowano 7 lipca 20204 l 10 minut temu, funditto napisał: Dwaj insiderzy: Nate Drake i KeliosFR mocno sugerują, że 20 lipca będzie Nintendo Direct z kilkoma nowymi grami od BigN Oby. Bo w sumie po PM wystrzelają się z datowanych exów.
Opublikowano 7 lipca 20204 l No zobaczymy. Najwyższa pora, w dodatku N musi odpowiedzieć na działania konkurencji, choć Switch sie swietnie sprzedaje.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Oj tam Nintendo po Wii U ma jednak świadomość ,że ich logo nie znaczy aż tyle ile myśleli. Teraz będą się przykładać bo mają już tylko jedną konsolę.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Ludzie też nie muszą, sami ładują im złoto do wora za dupne gierki na eshopie.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Nawet tak nie mówcie. Teraz jak kupiłem Switcha to chce być bombardowany nowymi grami. Także szykować kolejne Mariany, nowe BOTW (a i remake'i poprzednich Zeld chętnie nadrobię), Metroida, Bayonettę 3 i cokolwiek jeszcze mają w zanadrzu.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Mario, Metroid, Bayonetta, Zelda i inne gry pewnie pokaza. Moze bedzie jakis fajny boom w stylu 3 konsol N z poprzednich generacji w emu jak z NES/SNESem zeby zacmic nowe konsole konkurencji ew Switch 2. Mocno licze na to ze cos dobrego bedzie wydane w eShopie od razu po Directcie
Opublikowano 8 lipca 20204 l Nie obrazilbym sie na GBA w ramach usługi online, bo do tej pory troche w kulki z tym lecą. W ogóle nie rozumiem czemu jest taki problem żeby pograć legalnie w gry z Advancea, na Wii U chyba był emulator, ale już na 3DSie olai sprawe nie wiedzieć czemu, dlatego po cichu liczę że kolejnym systemem w Online bedzie wlasnie GBA. Generalnie po takiej przerwie jest bardzo wysoko zawieszona poprzeczka oczekiwań co do nowego Directa. Mi osobiście wystarczy sam fakt że sie w koncu pojawi. Jestem mega fanem tych prezentacji, to takie moje małe święto, wiec nawet jak nic wielkiego nie zapowiedzą i tak będę zadowolony, ale reszta fanow pewnie ich zje jesli nie bedzie czegos pokroju nowej Zeldy albo Metroida i myślę że Nintendo jest tego świadome. Poza tym wychodzi PS5 i XBSX więc muszą dać o sobie znać jakimś mocniejszym akcentem żeby nie zostać z tyłu na święta.
Opublikowano 8 lipca 20204 l No ja się obawiam, że będzie kolekcja starych Mario 3D (ależ wejdzie Galaxy ) i Pikmin 3. Do tego BD2 i prawie, że można rok zamykać. No i DLC do poków, Smash itp. Po ich problemach COVIDowych ten rok będzie suchy. A i może Metroid 2D plotkowany, ale wolałbym MPT. Ale może coś na przyszły pokażą konkretniejszego i w końcu kilka gier dawno zapowiedzianych typu BOTW2, MP4, Bayo3 i SMT5 w końcu otrzyma chociaż rok wydania i trailerek. W ogóle widać, że Sony i MS robią ostatnio spoko eventy, ale IMO ten sposób skondensowania i prezentacji, który robi Niny IMO najlepszy.