Opublikowano 4 grudnia 20204 l 8 godzin temu, maciucha napisał: jest sens naklejać folię na ekran jeśli switch będzie tylko w rękach lub futerale? Pewnie, że jest. Naklejaj folię czy tam szkło, niewielki wydatek, a zaoszczędzi Ci nerwów i ewentualnych rys. Chociaż szczerze przyznam, że moja konsolka, mimo częstego dokowania i wyciągania nie nabawiła się ani jednej rysy, bardziej wkurzają popalcowane plecki.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Folie wg mnie dość szybko wyglądają jak goonvo obejsrane, wpada pod boki kurz, różne niteczki itd. Lepiej szkło.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l zależy jakie, w wiekoszsci swoich przenośnych konsol używałem oryginalnego Hori i nigdy nie było z nimi żadnego problemu
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Ja też polecam szkło, nie widać na nim aż tak bardzo upływu czasu jak na folii.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Daj spokój, 88 zł za gówno. Kup zwykłą, tanią, normalną folię, aby tylko nie rysować ekranu po prostu, przecież nie będziesz nim tarzał po podłodze. Ja mam zwykła, jakąś za 15 zł i nic nie jest porysowane.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Miał ktoś problem z złączem ładowania w switch lite ? Nagle przestało ładować i zastanawiam się czy nie trzeba jak w telefonie wymieniać połowe sprzętu .
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Mialem cos takiego i jak pamietam wystarczyl hard reset ale nie pamietam dokladnie
Opublikowano 7 grudnia 20204 l W dniu 26.11.2020 o 13:41, second napisał: No dla niektórych jak nie ma nowego CoDa, AC, BF, Far kraja, prawdziwej fify to rowna się, że nie ma gier Akurat fifa z prawdziwego zdarzenia by się przydała
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Godzinę temu, johnnyjonjc napisał: Akurat fifa z prawdziwego zdarzenia by się przydała No. I Call of Duty,,, black ops 2 było chyba na Wii, czemu więc nie...
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Fifa nie jest az tak tragiczna, sam duzo gralem i bede gral. Co do Call of Duty to wiem ze wyszloby podobnie jak z portami innych strzelanek FPP/TPP wiec to co jest starczy ale jakis prawdziwy hicior na miare najlepszych odslon CoD by sie przydal
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Drodzy użytkownicy switchów... Skąd nabywacie gry, tak aby trochę przycebulić? Niestety gry na switcha są okropnie drogie. Chodzi mi głównie o exy od nintendo. Patrzyłem na ten rosyjski sklep wildberriers, ale gry są z językiem rosyjskim, niedostępne, albo ceny poszły ostro w górę. Ostatnio znalazłem promkę na mario maker 2 na amazonie za 125zł na peperze, ale już się skończyła. Nawet używki są niewiele tańsze, niżeli nowe. Nie powiem... Ciężko z tym jest...
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Obvzaj Play Asia ze sklepow fizycznych i Gameflip jak chodzi o digitalowa cebule +zmiane regionu
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 21 godzin temu, Sven Froost napisał: Obvzaj Play Asia ze sklepow fizycznych i Gameflip jak chodzi o digitalowa cebule +zmiane regionu Powiedz mi coś więcej na temat tych sklepów, jeśli możesz. Z góry dzięki :)
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Play Asia to azjatycki sklep, polecam sprawdzic samemu co tam maja i za ile. Gameflip to strona/serwis gdzie kupuje sie doladowania/gry cyfrowo ale mniej przypalowo niz w innych serwisach
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 17 godzin temu, Sven Froost napisał: Play Asia to azjatycki sklep, polecam sprawdzic samemu co tam maja i za ile. Gameflip to strona/serwis gdzie kupuje sie doladowania/gry cyfrowo ale mniej przypalowo niz w innych serwisach Dzięki! Jeszcze jedno pytanko. W e-shopie jest na promce children of morta. Na liście wspieranych języków nie ma polskiego, ale widziałem pełno screenów z gry z polskimi napisami. Jak to jest? W końcu jest nasz język, czy nie?
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Jak wygląda sprawa save'ów na switchu? Mogę je jakoś przenieść na inną konsole?
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Jak masz wykupiony online to masz cloud save, mozesz jakos przeniesc save z konsoli na karte i na odwrot, jest gdzies w opcjach
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Nie możesz na kartę nigdy. Tylko do chmury. Ale jest opcja transferu profilu na nową konsolę ale musisz je obie mieć w ręku.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l @Sven Froostdeamon x machina dostało chyba wczoraj jakiś update z cross save ze steamem to może już ma.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l @devilbotSprawdzilem i dalej nie ma cloud save xD Nie gram dopoki sie nie dowiem co z savami zeby nie stracic ich jak ostatnio a juz farmilem