Opublikowano 10 marca 20223 l Orginalne AW też miało poslizg ze wzgledu na zamachwy w NY. Mają pecha do tej serii.
Opublikowano 14 marca 20223 l Wiecie gdzie w Polsce można kupić jakiś organizer na karty? Mam taki na 24 ale już za mały. Widziałem takie po 60, fajne ale nie mogę u nas znaleźć.
Opublikowano 15 marca 20223 l Zawsze się zastanaiwałem po co ludzie to kupują. Tzn wasza sprawa, ja jakoś bym się bał, że dużo łatwiej to zgubić czy ukraśc a nie zapewnia to żadnej lepszej ochrony niż zwykłe pudełko.
Opublikowano 16 marca 20223 l Ja na swojej półce mam ostatnio coś takiego, ale to raczej też bardziej dla bajeru, niż przenoszenia. No, ale na półce wygląda spoko. Minus taki, że mieści 8 gier i 4 karty microSD bodajże. Spoiler
Opublikowano 16 marca 20223 l W dniu 15.03.2022 o 08:14, pawelgr5 napisał: Zawsze się zastanaiwałem po co ludzie to kupują. Tzn wasza sprawa, ja jakoś bym się bał, że dużo łatwiej to zgubić czy ukraśc a nie zapewnia to żadnej lepszej ochrony niż zwykłe pudełko. Dzieciaki używają ( 5 i 7 lat ). W pudełkach jak było to wiecznie porozwalane. Mimo że niby "chciały" sprzątać to zawsze im coś przeszkadzało :P. Jakoś w takim 24 w 1 łatwiej o porządek i mało miejsca w pudełeczku pod tv zajmuje. W sumie można też luzem trzymać karty w takim pudełku. No nieważne, coś wymyślę.
Opublikowano 18 marca 20223 l Gdzie do cholery jasnej są te Batmany Arkham na Switchu. Narobili smaka, film już widziałem chciałbym pod kołderką z kotem na nogach bzikać w Nietoperza na tej okropnej badziewnej konsoli. Dawać mi te Batmany na wczoraj albo przyjdzie Pan Zemsta i spuści łomot w mordę.
Opublikowano 18 marca 20223 l 58 minut temu, Krzysztof93 napisał: Gdzie do cholery jasnej są te Batmany Arkham na Switchu. Narobili smaka, film już widziałem chciałbym pod kołderką z kotem na nogach bzikać w Nietoperza na tej okropnej badziewnej konsoli. Dawać mi te Batmany na wczoraj albo przyjdzie Pan Zemsta i spuści łomot w mordę. No ale to plotki póki co były, a z tego co pamiętam to coś o wrześniu było wspominane...
Opublikowano 18 marca 20223 l Panowie co to ma być sprzęt ma kilka dni nawet nie wziąłem go na zewnątrz wyciągam go dzisiaj z etui i takie coś to jest w środku .etui czysciutkie wtf.Co to śmieci czy coś no ja nie wiem zareklamują mi to?
Opublikowano 18 marca 20223 l To taka jakość jest. Poczekaj aż zobaczysz co się stanie z czarnym plastikiem z tyłu od dotykania palcami.
Opublikowano 18 marca 20223 l Ale chłam ... Wysłałem maila z reklamacja jak nie to jadę tam osobiście albo mi wymienia albo zwrot kasy
Opublikowano 18 marca 20223 l Panowie to chyba bad pixele są tak mi sie wydaje a nintendo podobno traktuje ekrany lcd jakby byl 2007 rok czyli nie uznają. ale kupowałem przez internet dokładnie 11 dni temu jutro jade do sklepu wymusić wymiane zobaczymy . Aha i mm lite wiec nie mam docka
Opublikowano 22 marca 20223 l To badziewie, ta najgorsza konsola Nintendo w historii ten szajs co kupujemy żeby narzekać doczekało się aktualizacji, która wprowadza foldery/katalogi. Można sobie zrobić folder, nazwać go np. ,,Rougelike'' i wrzucić tam pasujące gry i zrobić sobie większy porządek w menu. 3,2,1... TO POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU!!! sorry ja już to napisałem pierwszy
Opublikowano 22 marca 20223 l Szkoda tylko, że te grupy nie są dostępne bezpośrednio w menu głównym, a pochowane w podmenu "All Software". Z drugiej strony grupki na Switchu mają tę przewagę nad folderami z WiiU, że pozwalają umieszczać grę w kilku kategoriach jednocześnie (np. MarioKart8 można znaleźć w katalogach "Online Multiplayer", "Racing", "Mario Games", czy "Wii U Ports"). Coś jak określanie znaczników (tagów). Przy większej ilości tytułów chyba rozwiązanie bardziej efektywne niż klasyczne katalogi.
Opublikowano 23 marca 20223 l Autor Update na plus bo jak kolega mówi, można mieć ta sama grę w kilku grupach...minus....ze tego nie ma na głównym ekranie
Opublikowano 23 marca 20223 l Grupy bez wyświetlania na głównym ekranie to jakby grup nie było dla mnie. Zanim się do nich dostanę to przeważnie po drodze znajdę to, czego szukam.
Opublikowano 23 marca 20223 l 23 godziny temu, Krzysztof93 napisał: To badziewie, ta najgorsza konsola Nintendo w historii ten szajs co kupujemy żeby narzekać doczekało się aktualizacji, która wprowadza foldery/katalogi. Można sobie zrobić folder, nazwać go np. ,,Rougelike'' i wrzucić tam pasujące gry i zrobić sobie większy porządek w menu. 3,2,1... TO POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU!!! sorry ja już to napisałem pierwszy o cos,co ps vita mialo juz 11 lat temu, tylko lepiej, moze kiedys dogonia
Opublikowano 23 marca 20223 l Ten elektroniczny złom, to cholerne badziewie... Ja byłem pewny, że to też będzie w startowym menu w dodatku chińczycy z nintendo (specjalnie z małej!) usprawnili obsługę słuchawek BT i można sobie teraz regulować volume z poziomu konsoli . Ale czuj dobrze człowiek bo może to gówno, szajs i chybotliwa zabawka dla debili ale chociaż tego złomu nikt nie kupuje. PS vita najlepsza najsilniejsza.
Opublikowano 23 marca 20223 l 5 minut temu, Krzysztof93 napisał: chińczycy z nintendo (specjalnie z małej!) usprawnili obsługę słuchawek BT i można sobie teraz regulować volume z poziomu konsoli . Nie wiem jakie masz słuchawki, ale głośność po BT można było regulować od momentu w którym dorzucili obsługę BT Audio po prostu naciskając guziory od volume na konsolecie.
Opublikowano 23 marca 20223 l No właśnie ale co ma na myśli ten internetowy śmietnik pisząc o tym w ten sposób? ,,Obecnie'' to od tej aktualizacji czy sprzed aktualizacji? Już lepiej po chińsku czytać newsy.
Opublikowano 23 marca 20223 l Ty, no jak się bierze informacje z PPE to potem można mieć pretensje tylko do samego siebie