Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Kurczę tak się czaiłem z zakupem tego Switcha, że nie dość że mi ceny podnieśli to też widzę, że z dostępnością co raz gorzej. Dostępne są już tylko praktycznie białe OLED Jest na Amazonie za 1550 OLED czarny ale tam nie można płacić przy odbiorze Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez BRY@N
Opublikowano 1 września 20231 r Wiadomo kiedy będzie nintendo direct? Gdzieś latały plotki o początku września
Opublikowano 1 września 20231 r 30 minutes ago, Daddy said: Wiadomo kiedy będzie nintendo direct? Gdzieś latały plotki o początku września Wczoraj był
Opublikowano 1 września 20231 r W dniu 31.08.2023 o 09:04, BRY@N napisał: Kurczę tak się czaiłem z zakupem tego Switcha, że nie dość że mi ceny podnieśli to też widzę, że z dostępnością co raz gorzej. Dostępne są już tylko praktycznie białe OLED Jest na Amazonie za 1550 OLED czarny ale tam nie można płacić przy odbiorze Masz teraz w Neonet za 1499 białaska.
Opublikowano 1 września 20231 r No ja też, jakikolwiek inny kolor by mnie urządzał ale cena mnie przyciągnęła, będzie pasował do PS5
Opublikowano 1 września 20231 r No to super ten nintendo direct czas przejść Metroida i pogonić znicza.
Opublikowano 1 września 20231 r 31 minut temu, Daddy napisał: No to super ten nintendo direct czas przejść Metroida i pogonić znicza. Coś na razie skończył?
Opublikowano 1 września 20231 r Zelda totk, Luigi 3, Mario Odyssey i Metroid Prime Remaster którego pewnej skończę za 2-3 dni. Nic więcej ciekawego nie widzę, trochę tylko kusi ten Mario Wonder.
Opublikowano 1 września 20231 r Ta konsola ma 6 lat czego ty sie spodziewałeś kupując to pod koniec życia?
Opublikowano 1 września 20231 r Kupiłem dla tych 4 gier co wymieniłem, jedynie łudziłem się że widmo Metroid Prime 4 wyjdzie na znicza ale to już chyba gra pod nową konsolę, jeśli to kiedyś wyjdzie.
Opublikowano 1 września 20231 r 12 minut temu, Daddy napisał: Kupiłem dla tych 4 gier co wymieniłem, jedynie łudziłem się że widmo Metroid Prime 4 wyjdzie na znicza ale to już chyba gra pod nową konsolę, jeśli to kiedyś wyjdzie. Co ty chyba jakiś chiński cud nad wisłą musiałby się zdarzyć żeby ta gra wyszła jeszcze na trupa
Opublikowano 1 września 20231 r 18 minut temu, messer88 napisał: Dread nie interesuje? Nie moja bajka, metroidy w serduszku tylko w fpp, no jeszcze 16 bitowe lubię. Demo MD sprawdzałem jak co. Żeby nie było, to warto było kupić znicza dla tych gier co wymieniłem i bawiłem świetnie. Nie mogę się doczekać co tam pokażą na nowej konsoli w przyszłym roku
Opublikowano 1 września 20231 r O kurde, ale beka Spoiler Myślałem nad Fist of the North Star boxing, ale nie, Miku wlatuje Day-1... A tak serio, to nową grę muzyczną poproszę, a nie...
Opublikowano 1 września 20231 r Mogli by zakończyć żywot znicza jakimś pierdolnięciem pokroju portu Xenoblade X A jak nie to trudno mimo że kupiłem switcha niedawno pod koniec jego żywota to od ~10 lat tak dobrze się nie bawiłem przy grach. Jednak magia nintendo i pośrednie spełnienie marzeń z gimbazy o gba kóry był wtedy poza zasięgiem i graniu w wakacje w pokemony i castlevanie.
Opublikowano 1 września 20231 r 1 hour ago, Daddy said: Nie moja bajka, metroidy w serduszku tylko w fpp, no jeszcze 16 bitowe lubię. Demo MD sprawdzałem jak co. Żeby nie było, to warto było kupić znicza dla tych gier co wymieniłem i bawiłem świetnie. Nie mogę się doczekać co tam pokażą na nowej konsoli w przyszłym roku Kup sobie Mario Króliki. Kosztuje jakieś totalne grosze, a to bardzo kompetentna strategia w stylu Xcom
Opublikowano 1 września 20231 r 2 godziny temu, Homelander napisał: Kup sobie Mario Króliki. Kosztuje jakieś totalne grosze, a to bardzo kompetentna strategia w stylu Xcom Dokladnie. Cyfra czesto po 30zl lata
Opublikowano 5 września 20231 r W dniu 1.09.2023 o 08:20, Homelander napisał: Wczoraj był Są plotki że ten Mario direct to nie był ten direct z plotek i w następnym tygodniu będzie faktyczny
Opublikowano 6 września 20231 r Ja czegoś nie rozumiem Switch Oled znowu podrożał w ME 50zł w RTV Euro AGD o prawie 100zł ale tam mają promocję co teoretycznie te 100zł obniża cenę.
Opublikowano 7 września 20231 r Niby za zamkniętymi drzwiami na gamescomie wybranych devom pokazywali możliwości techniczne next-gena Nintendo min poprzez dema techniczne botw i matrixa Kurde oby to wyszło w marcu 2024, a nie dopiero w drugiej połowie roku Przy okazji kolejna plota że niezależnie od switcha2 Nintendo przy współpracy z google robi jakieś gogle vr
Opublikowano 7 września 20231 r 14 minut temu, Daffy napisał: Kurde oby to wyszło w marcu 2024, a nie dopiero w drugiej połowie roku Daj żyć. To by tylko zwiększyło zaległości, a nawet jeszcze ps5 nie kupiłem jak w przyszłym roku wyjdzie ps5 pro i switch 2, to może być grubo
Opublikowano 7 września 20231 r Godzinę temu, number_nine napisał: jak w przyszłym roku wyjdzie ps5 pro i switch 2, to może być grubo zamiast ps5 pro to może jakieś gry na sonke