Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Bitwa pod Rękojmią, never forget, 29-30 sierpnia 2023

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Kurczę tak się czaiłem z zakupem tego Switcha, że nie dość że mi ceny podnieśli to też widzę, że z dostępnością co raz gorzej.

Dostępne są już tylko praktycznie białe OLED

Jest na Amazonie za 1550 OLED czarny ale tam nie można płacić przy odbiorze :dafuq:

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie nintendo direct? Gdzieś latały plotki o początku września  :reggie:

Opublikowano
30 minutes ago, Daddy said:

Wiadomo kiedy będzie nintendo direct? Gdzieś latały plotki o początku września  :reggie:

Wczoraj był

Opublikowano
W dniu 31.08.2023 o 09:04, BRY@N napisał:

Kurczę tak się czaiłem z zakupem tego Switcha, że nie dość że mi ceny podnieśli to też widzę, że z dostępnością co raz gorzej.

Dostępne są już tylko praktycznie białe OLED

Jest na Amazonie za 1550 OLED czarny ale tam nie można płacić przy odbiorze :dafuq:

Masz teraz w Neonet za 1499 białaska.

Opublikowano

No ja też, jakikolwiek inny kolor by mnie urządzał ale cena mnie przyciągnęła, będzie pasował do PS5 :dafuq:

Opublikowano

No to super ten nintendo direct  :yao:  czas przejść Metroida i pogonić znicza. 

Opublikowano
31 minut temu, Daddy napisał:

No to super ten nintendo direct  :yao:  czas przejść Metroida i pogonić znicza. 

Coś na razie skończył?

Opublikowano

Zelda totk, Luigi 3, Mario Odyssey i  Metroid Prime Remaster którego pewnej skończę za 2-3 dni.

Nic więcej ciekawego nie widzę, trochę tylko kusi ten Mario Wonder.

Opublikowano

Ta konsola ma 6 lat czego ty sie spodziewałeś kupując to pod koniec życia?

Opublikowano

Kupiłem dla tych 4 gier co wymieniłem, jedynie łudziłem się że widmo Metroid Prime 4 wyjdzie na znicza ale to już chyba gra pod nową konsolę, jeśli to kiedyś wyjdzie.

Opublikowano
12 minut temu, Daddy napisał:

Kupiłem dla tych 4 gier co wymieniłem, jedynie łudziłem się że widmo Metroid Prime 4 wyjdzie na znicza ale to już chyba gra pod nową konsolę, jeśli to kiedyś wyjdzie.

Co ty chyba jakiś chiński cud nad wisłą musiałby się zdarzyć żeby ta gra wyszła jeszcze na trupa

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

Dread nie interesuje? 

Nie moja bajka, metroidy w  serduszku tylko w fpp, no jeszcze 16 bitowe lubię.

Demo MD sprawdzałem jak co.

Żeby nie było, to warto było kupić znicza dla tych gier co wymieniłem i bawiłem świetnie. 

Nie mogę się doczekać co tam pokażą na nowej konsoli w przyszłym roku :lapka:

Opublikowano

O kurde, ale beka

Spoiler

Myślałem nad Fist of the North Star boxing, ale nie, Miku wlatuje Day-1... ;)

A tak serio, to nową grę muzyczną poproszę, a nie...

Opublikowano

Mogli by zakończyć żywot znicza jakimś pierdolnięciem pokroju portu Xenoblade X:macek:

A jak nie to trudno mimo że kupiłem switcha niedawno pod koniec jego żywota to od ~10 lat tak dobrze się nie bawiłem przy grach. Jednak magia nintendo i pośrednie spełnienie marzeń z gimbazy o gba kóry był wtedy poza zasięgiem i graniu w wakacje w pokemony i castlevanie.

Opublikowano
1 hour ago, Daddy said:

Nie moja bajka, metroidy w  serduszku tylko w fpp, no jeszcze 16 bitowe lubię.

Demo MD sprawdzałem jak co.

Żeby nie było, to warto było kupić znicza dla tych gier co wymieniłem i bawiłem świetnie. 

Nie mogę się doczekać co tam pokażą na nowej konsoli w przyszłym roku :lapka:

Kup sobie Mario Króliki. Kosztuje jakieś totalne grosze, a to bardzo kompetentna strategia w stylu Xcom

Opublikowano
W dniu 1.09.2023 o 08:20, Homelander napisał:

Wczoraj był

Są plotki że ten Mario direct to nie był ten direct z plotek i w następnym tygodniu będzie faktyczny

Opublikowano

Ja czegoś nie rozumiem Switch Oled znowu podrożał :dafuq:

w ME 50zł w RTV Euro AGD o prawie 100zł ale tam mają promocję co teoretycznie te 100zł obniża cenę.

Opublikowano

Niby za zamkniętymi drzwiami na gamescomie wybranych devom pokazywali możliwości techniczne next-gena Nintendo min poprzez dema techniczne botw i matrixa

Kurde oby to wyszło w marcu 2024, a nie dopiero w drugiej połowie roku

Przy okazji kolejna plota że niezależnie od switcha2 Nintendo przy współpracy z google robi jakieś gogle vr

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał:

Kurde oby to wyszło w marcu 2024, a nie dopiero w drugiej połowie roku

Daj żyć. To by tylko zwiększyło zaległości, a nawet jeszcze ps5 nie kupiłem :D jak w przyszłym roku wyjdzie ps5 pro i switch 2, to może być grubo

Opublikowano
Godzinę temu, number_nine napisał:

jak w przyszłym roku wyjdzie ps5 pro i switch 2, to może być grubo

zamiast ps5 pro to może jakieś gry na sonke