Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Bugi, Glitche i "Bul" Dupy

Featured Replies

Opublikowano

Kurde blade... dopadł mnie glitch z trofeum "Bicz boży".

Oczyściłem wszystkie obozowiska, medytowałem też aby sprawdzić czy jakiś rycerz się nie respownuje.

Chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać z savem na kolejne poprawki ;/

U mnie osiągnięcie wpadło w momencie kiedy nie plądrowałem skrzynek. Po prostu wyczyściłem obozy z zakonników.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 72,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kefir ma rację. Po co chłopaki grac na premierę jak zwierzęta lepiej poczekać rok na goty edition załatane. Po co w ogóle grac w gry na obecnej generacji jak na ps1 i  ps2 tyle gier bez patchy:>  K

• Kufir, opowiem Ci fraszkę. Kufir, Kufir, ty (pipi)u

• Witaj w wielkiej i (nie)szczęśliwej rodzinie dotkniętych przez złego glitcha z ostatniego patcha. Zasiądź z innymi przy ognisku i wyczekuj cierpliwie nowej łatki. 

Opublikowano

Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu

kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf?

Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą.

Opublikowano

Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu

kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf?

Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą.

@Kondeer no nie bo za posluchanie dziada Haralda nie wpada.

@Froncz wszystko zrobiles dobrze czyli zrobiles po Svenego mysli i ubiles potwora a dlaczego Ci nie wpadlo to pewnie nowy po patchu bug?

Tego questa masz teraz odfajkowanego?

Opublikowano

juz wpadlo, dzieki. Tak, ogolnie wszystko zrobilem dobrze i aczik po prostu nie wpadał. Olałem questa, zrobiłem parę innych i zdobyłem inne acziki, zrobiłem questa znowu i zadziałało. Takze profilaktycznie proponuje zwracac uwage czy trofea/acziki story-based i te zwiazane z niektorymi zleceniami wpadają.

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy Wiedźmina na XO. Zainstalowałem 16 bezpłatnych DLC - z poziomu konsoli jest ich faktycznie 16 - po wejściu w opcje gry mam komplet 16 kafelków. Kiedy jednak uruchamiam grę i w menu głównym wchodzę w zainstalowane dodatki na liście mam ich tylko 15 - brakuje mi alternatywnego wyglądu Ciri. Czy ktoś z posiadaczy Wiedźmina na XO może sprawdzić jak to wygląda u niego?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tez tak macie że czasami oskryptowane dialogi ni jak się mają do tego co się dzieje w grze ?

Np.

Ogoliłem sobie brodę zanim powędrowałem na Stype na Skelige, ładnie się ubrałem i lece na "impreze"

Spotykam Yen a ta mi mówi "Skąd pomysł na tą brode" i "że jest mi do twarzy w niej "

Opublikowano

A to nie odnosilo sie do pierwszego spotkania w Bialym Sadzie? Wtedy i tak musiales miec brode, wiec ja to odebralem ze lepiej Geraltowi wlasnie w brodzie wg Yen.

Opublikowano

Nie odnioslem takiego wrażenia a nawet jeśli masz rację to często takie zgrzyty wystepują. Może kiedyś to poprawią.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakiejś wieśniaczce z Wrońca bękart wypadł z kocyka :)

Edytowane przez Sobies

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tylko u mnie po instalacji patcha 1.20 "ucięło" dni z czasu gry? Miałem 3 dni 9h i 46 minut a obecnie pokazuje ze grałem tylko te 9h. Po załadowaniu innych save'ów też ucinało dni. Kurde szkoda bo uwielbiam patrzeć ile czasu spędzam przy grze a teraz bede to musiał jeszcze liczyć.

Opublikowano

Licznik gry pewnie i tak nie jest poprawiony. Mi pokazuje prawie 9 dni a to raczej niemożliwe że spędziłem z grą 215 godzin po przeliczeniu. Na oko to tak max. ze 100 godzin.

Opublikowano

Gdzieś czytałem kiedyś, że gra nadal liczyła godziny, kiedy była włączona na uśpionej konsoli. Dlatego ja tam wolę korzystać z licznika Xbox Live, ew. sprawdzać na exophase, ile faktycznie grałem ;) 

Opublikowano

mozna sprawdzic jakos licznik godzin na ps4, ile sie spedzilo z daną grą? xd

Opublikowano

Kolejny pomniejszy bug - mam dwa razy wpisane stworzenie w bestiariuszu :(

Opublikowano

licznika nigdy nie naprawili na ps4 - od zawsze nabija godziny jesli konsola jest w trybie uspienia, a po 1.20 juz calkiem mu odwalilo bo mam wg niego cale 40min spedzone z gra xDDD

co do bugow - czasem freezy w miastach wynikajace nie tyle z niewyrabiania silnika co doczytywania npc, gdy dostalem exp po jednej misji informacja o tym na ekranie byla cala czas, dopiero reset gry pomogl

Opublikowano

Grałem dzisiaj po tej nowej łatce i póki co żadnych problemów nie uświadczyłem. Loteria - jednym działa poprawnie innym nie. 

Opublikowano

Mam lvl 41 w dodatku KiW i wszystkie misje na szaro czy to na 34 czy 40 i wyżej. Normalne?

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Coś się popsuło, czy się nie da pod R3 lockowania włączać?

Opublikowano

Coś się popsuło, czy się nie da pod R3 lockowania włączać?

Ja mam lock pod R3, ale jak to w wiedźminie bardziej przeszkadza niż pomaga :/
Opublikowano

Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy?

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Wczoraj patrze na licznik czasu a tam 16 godzin.
REDzi nie są w stanie tego ogarnąć.

Opublikowano

Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy?

Nemesis ci już odpowiedzial, to nie jest trudne do zrozumienia, piękny kawalerze ;p