Opublikowano 7 grudnia 20159 l Kurde blade... dopadł mnie glitch z trofeum "Bicz boży". Oczyściłem wszystkie obozowiska, medytowałem też aby sprawdzić czy jakiś rycerz się nie respownuje. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać z savem na kolejne poprawki ;/ U mnie osiągnięcie wpadło w momencie kiedy nie plądrowałem skrzynek. Po prostu wyczyściłem obozy z zakonników.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf?
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf? Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf? Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą. @Kondeer no nie bo za posluchanie dziada Haralda nie wpada. @Froncz wszystko zrobiles dobrze czyli zrobiles po Svenego mysli i ubiles potwora a dlaczego Ci nie wpadlo to pewnie nowy po patchu bug? Tego questa masz teraz odfajkowanego?
Opublikowano 21 grudnia 20159 l juz wpadlo, dzieki. Tak, ogolnie wszystko zrobilem dobrze i aczik po prostu nie wpadał. Olałem questa, zrobiłem parę innych i zdobyłem inne acziki, zrobiłem questa znowu i zadziałało. Takze profilaktycznie proponuje zwracac uwage czy trofea/acziki story-based i te zwiazane z niektorymi zleceniami wpadają.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Pytanie do posiadaczy Wiedźmina na XO. Zainstalowałem 16 bezpłatnych DLC - z poziomu konsoli jest ich faktycznie 16 - po wejściu w opcje gry mam komplet 16 kafelków. Kiedy jednak uruchamiam grę i w menu głównym wchodzę w zainstalowane dodatki na liście mam ich tylko 15 - brakuje mi alternatywnego wyglądu Ciri. Czy ktoś z posiadaczy Wiedźmina na XO może sprawdzić jak to wygląda u niego?
Opublikowano 25 lutego 20169 l Tez tak macie że czasami oskryptowane dialogi ni jak się mają do tego co się dzieje w grze ? Np. Ogoliłem sobie brodę zanim powędrowałem na Stype na Skelige, ładnie się ubrałem i lece na "impreze" Spotykam Yen a ta mi mówi "Skąd pomysł na tą brode" i "że jest mi do twarzy w niej "
Opublikowano 25 lutego 20169 l A to nie odnosilo sie do pierwszego spotkania w Bialym Sadzie? Wtedy i tak musiales miec brode, wiec ja to odebralem ze lepiej Geraltowi wlasnie w brodzie wg Yen.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Nie odnioslem takiego wrażenia a nawet jeśli masz rację to często takie zgrzyty wystepują. Może kiedyś to poprawią.
Opublikowano 25 marca 20169 l ukończyłem grę ale latam jeszcze po mapie i czyszczę znaki, zawitałem do barona a tam niespodzianka
Opublikowano 25 marca 20169 l Jakiejś wieśniaczce z Wrońca bękart wypadł z kocyka Edytowane 25 marca 20169 l przez Sobies
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Tylko u mnie po instalacji patcha 1.20 "ucięło" dni z czasu gry? Miałem 3 dni 9h i 46 minut a obecnie pokazuje ze grałem tylko te 9h. Po załadowaniu innych save'ów też ucinało dni. Kurde szkoda bo uwielbiam patrzeć ile czasu spędzam przy grze a teraz bede to musiał jeszcze liczyć.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Licznik gry pewnie i tak nie jest poprawiony. Mi pokazuje prawie 9 dni a to raczej niemożliwe że spędziłem z grą 215 godzin po przeliczeniu. Na oko to tak max. ze 100 godzin.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Gdzieś czytałem kiedyś, że gra nadal liczyła godziny, kiedy była włączona na uśpionej konsoli. Dlatego ja tam wolę korzystać z licznika Xbox Live, ew. sprawdzać na exophase, ile faktycznie grałem
Opublikowano 1 czerwca 20168 l mozna sprawdzic jakos licznik godzin na ps4, ile sie spedzilo z daną grą? xd
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Kolejny pomniejszy bug - mam dwa razy wpisane stworzenie w bestiariuszu
Opublikowano 1 czerwca 20168 l licznika nigdy nie naprawili na ps4 - od zawsze nabija godziny jesli konsola jest w trybie uspienia, a po 1.20 juz calkiem mu odwalilo bo mam wg niego cale 40min spedzone z gra xDDD co do bugow - czasem freezy w miastach wynikajace nie tyle z niewyrabiania silnika co doczytywania npc, gdy dostalem exp po jednej misji informacja o tym na ekranie byla cala czas, dopiero reset gry pomogl
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Grałem dzisiaj po tej nowej łatce i póki co żadnych problemów nie uświadczyłem. Loteria - jednym działa poprawnie innym nie.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Mam lvl 41 w dodatku KiW i wszystkie misje na szaro czy to na 34 czy 40 i wyżej. Normalne? Edytowane 1 czerwca 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Coś się popsuło, czy się nie da pod R3 lockowania włączać?Ja mam lock pod R3, ale jak to w wiedźminie bardziej przeszkadza niż pomaga
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy? Edytowane 2 czerwca 20168 l przez Wesker
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Wczoraj patrze na licznik czasu a tam 16 godzin.REDzi nie są w stanie tego ogarnąć.
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy? Nemesis ci już odpowiedzial, to nie jest trudne do zrozumienia, piękny kawalerze ;p