KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 43 minuty temu, Pupcio napisał: Wielkie dzięki todda ale fajnie że mod trafia do normalnego sklepiku Typowa ostatnio akcja Bethesdy, patch 2 dni różnicy od premiery największego DLC w dziejach Fallouta xD. Kiedyś wspominali, że mody są ok, ale odkąd są w M$ coś chyba się dzieje tam pod tym względem innego. Najpierw plotki o oficjalnym remake'u Obliviona, gdzie w końcu po latach ma wyjść Skyblivion i teraz Fallout: London kłoda pod nogi, brak licencji od Bethesdy dla modderów na premierę Steam (ale mają być dogadami z GOG, bo tam nie trzeba licencji). Przy Enderalu do Skyrima i wcześniej Nehrima do Obliviona nie było takich problemów... Więc może jednak Bethesda has changed... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ale czekaj, Ty byś chciał, żeby wydali tego pacza dużo później bo moderzy robią moda? Bądźmy poważni xd Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Jak mody są 10x lepsze od bazowej gry to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia To niezłe studio by było co by powiedziało "no wiecie co, jebać w sumie tych co siedzą na PS4/PS5/XO/XS, fajny modzik wlatuje więc ugniemy kolanko i paczyk za rok jak już sobie pecetowcy zagrają" xD Jeszcze raz: bądźmy poważni, i tak już robili z gęby cholewę przez półtora roku z tym paczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Na konsole mogą dawać, na PC to głupota, więcej psują tymi swoimi "paczami" niż naprawiają, zapewne będą to super poprawki dostępne (i to w lepszej wersji) na PC od 100 lat. Edytowane 15 Kwietnia przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Na PC to sobie zablokujesz auto-download albo ściągniesz komendą stary depot i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Popsuli acziwmenty https://www.trueachievements.com/news/fallout-4-achievements-xbox-broken Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia O to może feature konsoli xbox ostatnio, w expeditions tak samo acziki zepsute xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Na PlejStacyji też by nie byli sobą jakby czegoś nie zepsuli - jeśli już w ogóle jakieś się załaduje to tekstury obiektów i postaci z DLC są różowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Chciałem sobie włączyć ale wychodzi na to że już lepiej poczekać na ten pacz. Ewentualnie "zatkam się" NV na decku Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia To był już patch next-gen? To nie miało wyjść 25? 30 minut temu, messer88 napisał: Chciałem sobie włączyć ale wychodzi na to że już lepiej poczekać na ten pacz. Ewentualnie "zatkam się" NV na decku Dawaj w F076 :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 16.04.2024 o 09:21, messer88 napisał: Chciałem sobie włączyć ale wychodzi na to że już lepiej poczekać na ten pacz. Ewentualnie "zatkam się" NV na decku nv bez modów? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Skończone w wersji "GOTY" ze Steama, super giereczka. 7 minut temu, Pupcio napisał: nv bez modów? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia No to zazdro fuksa w takim razie. U mnie crashe, niekończące się loadingi i inne dziwne błędy nie miały końca Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia U mnie pod koniec ta wersja GOTY ze Steam tez juz robila cuda. Tak czy tak bawilem sie swietnie i to moj ulubiony Fallout 3D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia New Vegas wspaniały, oby Spencer oddał władze z powrotem do ludzi którzy wiedzą co i jak w tej marce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia @KrYcHu_89 naprawdę uważasz, że F76 należy aż tak polecać? No nie wiem czy to najlepszy pomysł dla ludzi, którzy po serialu mają ochotę na Fallouta. Możesz jakoś uargumentować swój zachwyt w jakikolwiek sposób właśnie dla ludzi, którzy obejrzeli serial i mają ochotę na wczucie się w przemierzanie pustkowi? Bo ja próbowałem i ta gra jest okropnie nudna, bardzo łatwa, niekoniecznie piękna. No mega średniawa, na którą mi osobiście szkoda czasu i w sumie żałuję spędzonych przy niej godzin bo ani nie bawiłem się specjalnie dobrze ani nie zostałem na dłużej = zmarnowany czas zaślepionego człowieka po seansie serialu amazona. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 31 minut temu, Krzysztof93 napisał: @KrYcHu_89 naprawdę uważasz, że F76 należy aż tak polecać? No nie wiem czy to najlepszy pomysł dla ludzi, którzy po serialu mają ochotę na Fallouta. Możesz jakoś uargumentować swój zachwyt w jakikolwiek sposób właśnie dla ludzi, którzy obejrzeli serial i mają ochotę na wczucie się w przemierzanie pustkowi? Bo ja próbowałem i ta gra jest okropnie nudna, bardzo łatwa, niekoniecznie piękna. No mega średniawa, na którą mi osobiście szkoda czasu i w sumie żałuję spędzonych przy niej godzin bo ani nie bawiłem się specjalnie dobrze ani nie zostałem na dłużej = zmarnowany czas zaślepionego człowieka po seansie serialu amazona. To temat F04, jak ktoś ograł F04 i mu się podobał, F76 to więcej podobnego i niekoniecznie gorszego. P.S. gra nie jest łatwa, po 20 lvl czasami nawet potrafi być megatrudno, wszystko zależy gdzie łazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Godzinę temu, Pupcio napisał: nv bez modów? Powodzenia Na konsoli Steam deck można sobie zmodować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał: @KrYcHu_89 naprawdę uważasz, że F76 należy aż tak polecać? No nie wiem czy to najlepszy pomysł dla ludzi, którzy po serialu mają ochotę na Fallouta. Możesz jakoś uargumentować swój zachwyt w jakikolwiek sposób właśnie dla ludzi, którzy obejrzeli serial i mają ochotę na wczucie się w przemierzanie pustkowi? Bo ja próbowałem i ta gra jest okropnie nudna, bardzo łatwa, niekoniecznie piękna. No mega średniawa, na którą mi osobiście szkoda czasu i w sumie żałuję spędzonych przy niej godzin bo ani nie bawiłem się specjalnie dobrze ani nie zostałem na dłużej = zmarnowany czas zaślepionego człowieka po seansie serialu amazona. Po prostu nie pasuje ci bethesdowski klimat i tyle, nie ma sensu się męczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 12 hours ago, Faka said: Po prostu nie pasuje ci bethesdowski klimat i tyle, nie ma sensu się męczyć. Dokładnie to samo myślę Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) 21 godzin temu, Krzysztof93 napisał: @KrYcHu_89 naprawdę uważasz, że F76 należy aż tak polecać? No nie wiem czy to najlepszy pomysł dla ludzi, którzy po serialu mają ochotę na Fallouta. Możesz jakoś uargumentować swój zachwyt w jakikolwiek sposób właśnie dla ludzi, którzy obejrzeli serial i mają ochotę na wczucie się w przemierzanie pustkowi? Bo ja próbowałem i ta gra jest okropnie nudna, bardzo łatwa, niekoniecznie piękna. No mega średniawa, na którą mi osobiście szkoda czasu i w sumie żałuję spędzonych przy niej godzin bo ani nie bawiłem się specjalnie dobrze ani nie zostałem na dłużej = zmarnowany czas zaślepionego człowieka po seansie serialu amazona. Jeszcze ostatnia ratunkowa polecajka na postapo, Wasteland 3 możesz sprawdzić, to raczej klasyczny cRPG z walkami turowymi, bardzo dobry i na pewno daleko mu do gier Bethesdy, bliżej mu do Fallouta 1 i 2 :). Liczyłem, że ludzie sobie o grze przypomną z racji sukcesu serialu, ale dalej nikt w to nie zagrał, wiec mozna powiedziec, że to hidden gem xD. Edytowane 20 Kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Wasteland 3 to Fallout na jakiego trzeba było czekać prawie dwie dekady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Jakie mody polecacie do f4 na series x?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Zadziała NZ w przypadku update? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi