kola_i_rum 3 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 to chyba będzie mój pierwszy preorder, bo ta gra mnie interesuje choćby przez zamieszanie do lore jakie wprowadzi, a nie stawanie się hollowem jest bezpośrednim następstwem drugiego zakończenia z dwójki (z edycji scholar). Jak patrzę na te gameplaye, no to po prostu wymiękam jako fanboy fromsoftware. ps. demons souls i tak miało najlepszy klimat (imo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 żerom kolejne konto? opanuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Seria Dark Souls doczeka się adaptacji komiksowej w kwietniu (a raczej nie adaptacji, bo będą nowe historie): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Myślisz ze bedzie dostepne gdzies w polsce do kupienia ( wątpliwe ), a jak nie to ciekawe za ile bedzie chodzic i czy da rade sprowadzić , osobiście jaram sie . Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 DS2 tez mial cos takiego tylko ze nie na papierze. Nie ma co sie napalac bo to wytwor maszynki marketingowej a nie cos o rzeczywistej wartosci. Tylko marketing moze wymyslic przeniesienie tak malo pasywnej serii jak DS w medium opowiadane przez ekspozycje w dymkach nad glowami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Myślisz ze bedzie dostepne gdzies w polsce do kupienia ( wątpliwe ), a jak nie to ciekawe za ile bedzie chodzic i czy da rade sprowadzić , osobiście jaram sie . Zależy czy to będzie ongoing, graphic novel czy limitka. A może ulotka dodawana do gry...Jesli te pierwsze to atakuj polskie sklepy komiksowe jak multiversum.pl czy atomcomics.pl ale nie licz na niskie ceny bo dolar szybuje w górę jak po(pipi)any. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 znów nas karmią bullshotami jak przy dks2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Mimo wszystko i tak epickość wylewa się tych screenów. Jeżeli tylko graficznie będzie taki sam poziom co BB, to będę zadowolony, a to już takie pewne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wspaniałe screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Czy ja wiem czy bullshoty? Wygląda jak BB, a tam raczej nie było bullshotowania. Co do DS2 to wcale nie kłamali tylko po prostu wrzucali screeny i filmiki z Scholar of the First Sin e: beta DSIII trzymała poziom BB imo Edytowane 28 Stycznia 2016 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Co do DS2 to wcale nie kłamali tylko po prostu wrzucali screeny i filmiki z Scholar of the First Sin *ekhem* oswietlenie *ekhem* Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ale będzie grane! Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 "Bloodborne" Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Będzie grane, nie ma bata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zaje to wygląda, o gameplay nie ma chyba się co martwić. Do tego grafika na poziomie Bloodborna i jestem ukontentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 To musi być najlepsza cześć, oby była idealna pod każdym względem jak Demonsy i bb Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Oj bedzie milo. Poogladalem materialy i nie moge sie juz doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Jezu oby było tylko te 30 klatek na sekundę bez z(pipi)anego frame pacingu. Zazdroszczę posiadaczom mocnych komputerów i życzę im żeby From ich nie wyruchał i dał te 60 fpsów na PCtach. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Co nie da from dadzą moderzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 To kiedy myślicie możemy się spodziewać zapowiedzi następnej gry Miyazakiego? Tak maj? Czerwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dla mnie mogą nawet jutro zapowiedzieć byleby to nie były kolejne soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 IMO na TGS uslyszymy o nowym projekcie. Ja bym chcial odpoczac 3 moze 4 lata od Soulsow - pisze tak, bo wiem, ze i tak bede musial odpoczac, ale licze na dalsza czesc rowniez. No i wczesniej Bloodborne 2 plus cos ala Soulsy tylko w cyberpunkowym klimacie. W tej chwili Blooodborne i tak caly czas, wiec spokojnie czekam na DkS3 mimo tego, ze jestem napalony ostro na ostatnia czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 e: beta DSIII trzymała poziom BB imo Wg mnie nie, wygladalo gorzej, dziwi mnie tez troche ze to miasto w tle bardzo przypomina mi Yharnam z BB, za bardzo. Najbardziej jednak piecze mnie pupa ze popsuli boskie efekty chlapania krwi, w BB swietnie to wygladalo jak kogos klepiesz, widzisz lecaca i spadajaca na ziemie juche, po backstabie lub parry, jak wylatywala tona posoki, to cala ziemia byla usrana, tutaj postanowili zostawic lecaca krew, ale niestety znaczna wiekszosc zapada sie pod ziemie, tylko czasem jakas szarobura posoka zostanie na teksturze Niby pierdoła ale to bylo tak fenomenalnie zrobione w BB ze brak tego w DSIII od razu mi sie rzucil w oczy. Dla mnie mogą nawet jutro zapowiedzieć byleby to nie były kolejne soulsy. Kosimazaki mowil niedawno w wywiadzie ze planuja odejsc od Soulsow bo chca jako studio dalej sie rozwijac, wiec prawdopodobnie bedzie to cos zupelnie nowego, co mnie cieszy, bo osobiscie czuje juz lekkie zmeczenie materialu, choc sklamalbym jesli bym powiedzial ze nie zajaralbym sie jak pochodnia na wiesc o Bloodbornie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z soulsami mam tak, że faktycznie już trochę wchodzi zmęczenie materiału bo zrobił się niezły tasiemiec, ale DSIII i tak łykam day one choćby nie wiem co. Ciężkie jest życie uzależnieńca ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Niech zrobią slashera z normalnym skokiem w jakimś poje.banym settingu i będę happy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi