Skocz do zawartości

Final Fantasy VII Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 394,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moderacja jak szybko działa, z najbardziej znaną sceną historii gejmingu sprzed 25 lat mdr. Wrażliwość mężczyzn na tym forumingu jest niesamowita. RIP chłopaki.   Oczywiście nikt nie mówi ni

• I tutaj na pomoc przychodzi rozwój technologii - ja absolutnie spodziewam się otwartego świata w przyszłych odsłonach. Ludzie nadal sobie nie zdają sprawy jakie zmiany przyniesie nowa generacja, szcze

• I wersja z angielskim dubem       Ja pierdyle, ale bedzie grane. Po prostu kosmos.

Opublikowano

FMV? Ktory mamy rok, 1997?

Przeciez wszystkie wstawki sa zrobione na silniku gry.

Opublikowano

Czesto jednak wstawki moga byc co prawda na silniku gry (zeby wszystko wyglądało jak najbardziej podobnie do gejmpleju) ale i tak sa prerenderowane jako sporo ważący FMV z racji zaawansowania konkretnych scenek (duzo przejsc miedzy kadrami bez ryzyka loadingow tekstur, multum postaci na raz na ekranie, wybuchow etc.).

Opublikowano
7 godzin temu, smoo napisał:

FMV? Ktory mamy rok, 1997?

Przeciez wszystkie wstawki sa zrobione na silniku gry.

Ktoś widział wszystkie? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I wersja z angielskim dubem

:fsg:

Ja pierdyle, ale bedzie grane. Po prostu kosmos.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

wygląda zachwycająco. przynajmniej jako cinematic experience nastawiony na story.

no i

Spoiler

wraca burdel :banderas:

więc o ugrzecznianie jestem spokojniejszy

Opublikowano

Don corneo to nie przypadkiem Mark Hamil w ang wersji? :ohboy:

Obejrzalem chyba z 10 razy juz, polecam odpalic na predkosci 0,25, mozna dojrzec mase szczegolow:

Frog wyglada za(pipi)iscie i ten mamy buster sword na plecach :D

Sa sceny z wiezienia.

Turksy.

Summony!

Quest z boordelem - mini gierki z robieniem pompek i pull up, mini gierka w rzutki?

Voice acting daje rade. Graficznie wypas, btw scenki sa robione na silniku gry - podczas skoku ze spadochronem Jessie jest w T-pose :D male niedopatrzenie.

I came.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Dobra data. Dobrze wyglada. Ciekawe czy system walki bedzie gruby.

Dziwnie sie czuje dajac to w spoiler, no ale nie chce nikomu zepsuc gry. Myslicie, ze dadza opcje wskrzeszenia

Aeris

?

Opublikowano

Bez podjarki, graficzka fajna, ale w XV tez była, a gra z niej marna.

Poczekam na recki, już nic od square na premiere.

Ten podział na epizody daje nadzieje, że i może Zack dostanie swoje 5 minut albo i więcej.

Opublikowano

Jedyna obawa to ten epizodyczny model wydania gierki. Szkoda byłoby kupić pierwszą część i nie doczekać się kolejnej(nych) na tej samej generacji.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Bomba trailer, będzie grane :obama:

o episodach to nie myślę, co będzie to będzie, nawet jak trzeba będzie czekać do 2051 na finałową walkę z Sepkiem 

Opublikowano

Pięknie to wygląda, ta Shiva :fsg:

No weź nie kup tego day 1, rimejk gry życia. Sam siebie oszukuje, że raczej poczekam na całość, a będzie tak że w 3.03 wezmę wolne w robocie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Skąd Tifa w szlumsach? Chyba ze dalo sie tam pozniej wrocic na te siłownie juz z nią. 

Opublikowano

doyebali do pieca, jest lepiej niż się spodziewałem :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

eh niech tylko walka nie bedzie zbyt łatwa i chodz troche jrogowa i mnie chyba mają ;/

Opublikowano

Ale nabralem ochoty na ponowne ogranie ff7 a przechodziłem na ePSX pare miechow temu xD Chyba odpale sejva z 

krateru

i polatam jeszcze po mapie szukajac wrogow do ubicia.

Moja gra życia <3

Opublikowano

Gra życia, te wspomnienia - bezcenne

Az9cta5.gif

Opublikowano

Zwiastun kapitalny. Pytanie jak będzie z graniem. Np. ile będzie scenek nieinteraktywnych. W epoce PlayStation na szczęście twórcy nie mieli kasy, by ich za dużo nawalać, a czytanie dialogów jednak idzie znacznie szybciej, niż oglądanie całych scen. Niektórzy komentując pomijają ten fakt, że klikanie dialogów jest dużo mniej nudne, niż oglądanie tego samego tekstu w scenkach, w których nic nie robimy palcami.

Z wyglądu cudne. Teraz już wydaje się pewne, że Square-Enix naprawdę włożyło masę pasji w różnorakie najmniejsze detale, pokazali tyle rzeczy i wszystkie wydają się zaje'biste. A przy tym faktycznie i poczucie dramatu, i humoru z oryginału wydają się oddane w punkt.

No kurna, to zgranie tej muzyki ze scenami przysiadów i żaby, ile dużych gier ktoś się odważył promować w ten sposób.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie boicie się o długość gry?

Jest jakieś info ile ma to trwać?

Tu leży moja obawa.