Opublikowano 27 sierpnia 20195 l A to nie wiedziałem. No to ma to więcej sensu, bo nie wyrobiliby się z miejscem inaczej.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l FMV? Ktory mamy rok, 1997? Przeciez wszystkie wstawki sa zrobione na silniku gry.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Czesto jednak wstawki moga byc co prawda na silniku gry (zeby wszystko wyglądało jak najbardziej podobnie do gejmpleju) ale i tak sa prerenderowane jako sporo ważący FMV z racji zaawansowania konkretnych scenek (duzo przejsc miedzy kadrami bez ryzyka loadingow tekstur, multum postaci na raz na ekranie, wybuchow etc.).
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, smoo napisał: FMV? Ktory mamy rok, 1997? Przeciez wszystkie wstawki sa zrobione na silniku gry. Ktoś widział wszystkie?
Opublikowano 11 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I wersja z angielskim dubem Ja pierdyle, ale bedzie grane. Po prostu kosmos. Edytowane 11 września 20195 l przez smoo
Opublikowano 11 września 20195 l wygląda zachwycająco. przynajmniej jako cinematic experience nastawiony na story. no i Spoiler wraca burdel więc o ugrzecznianie jestem spokojniejszy
Opublikowano 11 września 20195 l Don corneo to nie przypadkiem Mark Hamil w ang wersji? Obejrzalem chyba z 10 razy juz, polecam odpalic na predkosci 0,25, mozna dojrzec mase szczegolow: Frog wyglada za(pipi)iscie i ten mamy buster sword na plecach Sa sceny z wiezienia. Turksy. Summony! Quest z boordelem - mini gierki z robieniem pompek i pull up, mini gierka w rzutki? Voice acting daje rade. Graficznie wypas, btw scenki sa robione na silniku gry - podczas skoku ze spadochronem Jessie jest w T-pose male niedopatrzenie. I came. Edytowane 11 września 20195 l przez smoo
Opublikowano 11 września 20195 l Dobra data. Dobrze wyglada. Ciekawe czy system walki bedzie gruby. Dziwnie sie czuje dajac to w spoiler, no ale nie chce nikomu zepsuc gry. Myslicie, ze dadza opcje wskrzeszenia Aeris ?
Opublikowano 11 września 20195 l Bez podjarki, graficzka fajna, ale w XV tez była, a gra z niej marna. Poczekam na recki, już nic od square na premiere. Ten podział na epizody daje nadzieje, że i może Zack dostanie swoje 5 minut albo i więcej.
Opublikowano 11 września 20195 l Jedyna obawa to ten epizodyczny model wydania gierki. Szkoda byłoby kupić pierwszą część i nie doczekać się kolejnej(nych) na tej samej generacji. Edytowane 11 września 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 11 września 20195 l Bomba trailer, będzie grane o episodach to nie myślę, co będzie to będzie, nawet jak trzeba będzie czekać do 2051 na finałową walkę z Sepkiem
Opublikowano 11 września 20195 l Pięknie to wygląda, ta Shiva No weź nie kup tego day 1, rimejk gry życia. Sam siebie oszukuje, że raczej poczekam na całość, a będzie tak że w 3.03 wezmę wolne w robocie. Edytowane 11 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 11 września 20195 l https://thumbs.gfycat.com/CreamyKindlyBluetonguelizard-mobile.mp4 https://thumbs.gfycat.com/SerenePaltryChanticleer-mobile.mp4 Edytowane 11 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 11 września 20195 l Skąd Tifa w szlumsach? Chyba ze dalo sie tam pozniej wrocic na te siłownie juz z nią.
Opublikowano 11 września 20195 l doyebali do pieca, jest lepiej niż się spodziewałem Edytowane 11 września 20195 l przez Fanek
Opublikowano 11 września 20195 l eh niech tylko walka nie bedzie zbyt łatwa i chodz troche jrogowa i mnie chyba mają ;/
Opublikowano 11 września 20195 l Ale nabralem ochoty na ponowne ogranie ff7 a przechodziłem na ePSX pare miechow temu xD Chyba odpale sejva z krateru i polatam jeszcze po mapie szukajac wrogow do ubicia. Moja gra życia <3
Opublikowano 11 września 20195 l Zwiastun kapitalny. Pytanie jak będzie z graniem. Np. ile będzie scenek nieinteraktywnych. W epoce PlayStation na szczęście twórcy nie mieli kasy, by ich za dużo nawalać, a czytanie dialogów jednak idzie znacznie szybciej, niż oglądanie całych scen. Niektórzy komentując pomijają ten fakt, że klikanie dialogów jest dużo mniej nudne, niż oglądanie tego samego tekstu w scenkach, w których nic nie robimy palcami. Z wyglądu cudne. Teraz już wydaje się pewne, że Square-Enix naprawdę włożyło masę pasji w różnorakie najmniejsze detale, pokazali tyle rzeczy i wszystkie wydają się zaje'biste. A przy tym faktycznie i poczucie dramatu, i humoru z oryginału wydają się oddane w punkt. No kurna, to zgranie tej muzyki ze scenami przysiadów i żaby, ile dużych gier ktoś się odważył promować w ten sposób. Edytowane 12 września 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 12 września 20195 l Nie boicie się o długość gry? Jest jakieś info ile ma to trwać? Tu leży moja obawa.