Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR: Automata

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 272 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Dzięki, czuję się przekonany. Przypomnę tylko, że to pytanie wynikło z fakty, że nie zapisałem ponad 2 h gry i ponownie będę się tłukł tym chłopcem do finałowej walki. Gdyby nie ten błąd to już zaczynałbym C. 

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

ZM Wezyr :)

ZM Wezyr

Opublikowano

Wezyrio, jak Cię lubię tak w temacie Niera naprawdę ZM :)

Opublikowano

Drugi scenariusz strasznie szybko mi poszedł, może z 10h mi zajął. Jak nie chce się robić sidequestów to wystarczy wpakować parę chipsetów zwiększających prędkość i korzystać z fast travel i można ukończyć w parę godzin, a warto bo to nadal jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji (tylko trzeba mieć trochę tolerancji na japońszczyznę).

Opublikowano

To tak naprawdę nie jest przechodzenie gry 2 czy 3 razy. Po prostu jest ona podzielona na 3 akty, a po każdym akcie są creditsy. Jak ktoś odpadł po pierwszych creditsach, to znaczy że przeszedł 1 z 3 aktów, a nie że przeszedł grę.

Opublikowano

No ja już nie mam stanu zapisu na PS4, kupię kiedyś na promocji zwłaszcza ,że ma wyjść jakaś łatka na steam sporo usprawniająca w gierce. 

Opublikowano

Zakończenia A, B, C, D, E, G i W za mną. Jestem pod dużym wrażeniem. Dawno tak nie miałem po skończeniu gry - WOW! W takie gry chcę grać. A biorąc pod uwagę, że długo nie byłem przekonany do Automaty, to tym bardziej większe zaskoczenie.

Pozbyłem się zapisów gry, ale po jednym dniu przerwy myślę o zaczęciu od nowa :notbad:. Ominąłem dużo zadań pobocznych więc motywacja dodatkowa jest.

Opublikowano

Wczoraj rozpocząłem przejście B. Które zakończenia WARTO zobaczyć? Nie mam czasu i ochoty na joke endings więc interesują mnie tylko te mające znaczenie fabularne. Czy to będzie A,B,C/D,E ?

Opublikowano
W dniu 6.08.2021 o 08:27, Ukukuki napisał:

Ja odpadłem na drugim przejściu jak zobaczyłem ,że to jest prawie to samo co pierwsze przejście ;/ 

Jeszcze żeby te trzy przejścia nagradzały jakąś niesamowitą fabułą, a tu najgorsza sztampa xd

Opublikowano

No dobra jestem w parku rozrywki na drugim przejściu i poza kilkoma dodatkowymi dialogami i scenkami to jest... To samo od początku, a samym 9S się gra drętwo... Czy warto to ciągnąć dalej?

Opublikowano
5 minut temu, WisnieR napisał:

No dobra jestem w parku rozrywki na drugim przejściu i poza kilkoma dodatkowymi dialogami i scenkami to jest... To samo od początku, a samym 9S się gra drętwo... Czy warto to ciągnąć dalej?

Tak. Praktycznie gry nie skończyłeś. 9S nie został stworzony do walki i z tym hackowaniem całkiem fajnie urozmaicili gameplay.

Opublikowano

Wiem, że gry nie skończyłem, bo przecież nie mogli jej by zostawić z tak wieloma otwartymi wątkami, a samo pierwsze przejście było jak pierwsza randka z 2B ale granie kolejny raz tego samego dla kilku nowych wstawek na razie jest... Nudne. Cisnę dalej z nadzieją na porządne (pipi)nięcie.

Opublikowano

Pod koniec przejścia już troszkę zmian jest i dużo nowego info. Idzie przez to na prawdę szybko przelecieć i zacząć 3 run :banderas:

Opublikowano

3 run to 90% fabuly tej gry. Nie wspominajac juz o tym, ze to zupelnie nowy fragment. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Nie wiem co robić, przeszedlem tylko 10 procent side questów, Zrobiłem juz misje z zalanego miasta. Nie wiem co robić, czy grać jeszcze raz? Za bardzo pochłonęła mnie fabuła a nie spodziewałem się, że jest taka krótka. 

Edytowane przez stefansajkofan

Opublikowano

Jakbyś poczytał to byś wiedział że są 3 rozdzialy, mylnie nazywane 3 runami. 2 pierwsze fakt są mega do siebie podobne ale ukazane z innej perspektywy a 3ci to ciąg dalszy dwóch poprzednich. Graj dalej.