Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Muszę się przyznać, że skończyłem tylko 1 i 2, no nie mogę, kur.wa nie mogę ;(

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Czy tylko ja ukończyłem wszystkie (poza rogue) :D. Nie jesteście koneserami gier ubi nie znacie się na prawdziwej sztuce;)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Unity skończyłem bo na studiach czytałem wiele książek o historii urbanistyki m.in Ostrowskiego gdzie szczegółowo opisywał m.in Paryż, jarałem się więc wiernie oddanym klimatem i architekturą. Wcześniej nie dałem rady skończyć Revelations i Black Flag. 

Syndicate odpuszczam, bo Londyn mimo iż również interesujący nie wynagrodzi mi przeżywania kolejny raz tego  kulawego gameplayu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na serio grałem do Brotherhood. Lizałem ze 3 części po drodze i teraz trochę więcej w Origins grałem, lepsze ale dalej bez rewelacji imo. Trzeba lubić tą serię.

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

Londyn jest taki szary, ponury i o kant dupy rozbić.

dokładnie taki właśnie miał być. jak ktoś ma grać w cokolwiek na siłę to lepiej olać ale w całej serii AC to akurat top 3 w moim rankingu. 

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

Czy tylko ja ukończyłem wszystkie (poza rogue) :D. Nie jesteście koneserami gier ubi nie znacie się na prawdziwej sztuce;)

Ja także ukończyłem wszystkie, włącznie z Rogue ( będąc precyzyjnym to Origins dopiero kończę). Nadal mi się nie przejadło, i czekam na kolejne części.

Edytowane przez Atos

Opublikowano

Żeby skończyć wszystkie assassiny to trzeba mieć zayebiscie silna psychikę.

Opublikowano
11 minut temu, hav7n napisał:

Żeby skończyć wszystkie assassiny to trzeba mieć zayebiscie silna psychikę.

Albo koneserem gejmingu

Opublikowano

Na 360 grałem i skończyłem wszystkie. Ale tam te asasyny miały jeszcze jakaś fabułę we współczesności. Potem okazało się że fabuły może nie być. Unity nie skończyłem bo przez przypadek włączyłem w środku gry dodatek, który jak na te gre był trudny a potem save mi się scrashował. 2 ostatnich nie ograłem ale pewnie to zrobię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie w sprawie game pass, jeśli aktywowałem już ten free trial na 14 dni to mogę wykupić kod z cdkeys na 1 miesiąc? Pytam bo tam jest napisane New Accounts only i nie wiem za bardzo co to oznacza.

Mam golda :)

Edytowane przez zagroo

Opublikowano
W dniu 29.03.2018 o 20:56, blantman napisał:

Albo koneserem gejmingu

koneserem guwna xd 

ten origins niby lepszy ale i tak taki sam crap, znów sie ku,rwa nabralem xd

Opublikowano

Jakoś na dniach mieli rzucić Dead Space 2. Pamiętacie może kiedy dokładnie?

Edit: już wsio jasne. Ta cudna giereczka zawita 16.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

MCC w drodze do Game Passa :cool:

Opublikowano

W końcu jakiś lepszy miesiąc. Streets of Rage i Vanquish będą grane.

MGS 5 chyba nie, bo w żadną część nie grałem :yao: 

Opublikowano

Na pewno zagram w Vanquisha

po ograniu dema wiele lat temu na 360-tce chciałem kupić gierkę, ale jakoś nigdy nie byłem dość zdeterminowany. Właśnie z powodu tego typu gier, tak bardzo ciesze się ze wstecznej kompatybilności 

Opublikowano
20 minut temu, maciucha napisał:

W końcu jakiś lepszy miesiąc. Streets of Rage i Vanquish będą grane.

MGS 5 chyba nie, bo w żadną część nie grałem :yao: 

Nie trzeba znać innych części bo MGS to prequel do historii, która rozgrywa się w pierwszych Metal Gearach (chodzi o te przed PSX MGSem) 

Opublikowano

W końcu zagram w Vanguish, normalnie bym już raczej po gierkę nie sięgnął. Reszta meh.

Opublikowano

Vanquish to jedna z moich ulubionych gierek z 360. Gorąco polecam.

Dla mnie w sumir nic w tym miesiącu bo mgs 5 na ps4 przeszedłem a vanquisha mam od dawna w cyfrze. Reszta to jakieś dziwne gierki.

Opublikowano

Vanquish jest fajowy. Jedna z niewielu gier gdzie pierwszy boss jest najtrudniejszy ze wszystkich. MGSV za to to swietna, czesto gesto niedoceniana gierka. Polecam robic ja na 100%.