Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Kogo oszukał? Tych co nie umieją czytać? Nawet mi ich nie żal. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

MS stawia niewidzialną dla normalnego człowieka zaporę, której Yakubek z Izim nie potrafią przekroczyć.

I wszyscy z tego powodu się cieszą. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ty no włączam xboksa i wita mnie

t1V7iAs.jpg

rzeczywiście nie umiem czytać xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zainstalowałem spintires i nie działa. Jak włączam wyskakuje ze muszę kupić ja w sklepie ms. 

Opublikowano

Kolejny porządny człowiek oszukany przez MS.

Opublikowano

ea access coś w ogóle wrzuca do tej swojej usługi czy oni tylko dla beki w ogóle istnieją?

Opublikowano

gdzie jest moje spintires i pes2019 panie zpencer

Opublikowano
8 godzin temu, Yakubu napisał:

Gamepass mi się skończył z miesiąc temu

8 godzin temu, Dante napisał:

Był wymóg, że po którymś września nie mogłeś mieć passa, więc jeśli się tak złożyło, że skończył Ci się akurat w trakcie trwania tej promocji to niestety nie skorzystasz z oferty za zeta.

"Valid only for new subscribers or users who canceled their subscription before 9/30/2018. Limit: 1 offer per account; credit card required. Only valid through link in this offer, in all Xbox Game Pass markets excluding Quebec. After first month, subscription continues to be charged at the then-current regular monthly price (subject to change), unless cancelled. Plus applicable taxes. Game catalog varies over time."

To ja może jeszcze dodam,że GP opłacałem w formie abonamentu od samego startu do wczoraj włącznie (12.12). Wczoraj zrezygnowałem z cyklu miesięcznego odnawiania... i dostałem opcję za 1 zł którą wykorzystałem skoro MS taki dobry. I bądź tu mądry co i komu się należy.

Edytowane przez Gregorius

Opublikowano
16 minut temu, MaZZeo napisał:

Przeciez dali niedawno battlefronta 2

Nic nie dali, to jakiś fake news na PPE. 

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Jest Battlefront 2 dzisiaj ściągałem.

Opublikowano
3 godziny temu, Yakubu napisał:

Ty no włączam xboksa i wita mnie

t1V7iAs.jpg

rzeczywiście nie umiem czytać xd

ale ty musisz mieć ciężkie życie jak widzisz np. reklamy telefonów za 1 zł w abonamencie, albo komunikaty przy premierach nowych gier brzmiące mniej więcej "Zagraj w XYZ już teraz!"

może nie ciężkie, ale pełne rozczarowań każdego dnia

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

ale ty musisz mieć ciężkie życie jak widzisz np. reklamy telefonów za 1 zł w abonamencie, albo komunikaty przy premierach nowych gier brzmiące mniej więcej "Zagraj w XYZ już teraz!"

może nie ciężkie, ale pełne rozczarowań każdego dnia

Nie widzę żadnego związku z tym, że microsoft perfidnie pokazuje mi inną cenę, niż tą za którą mogę kupić ich towar.

To tak jakby kierownik biedronki mi proponował wódeczkę za złotówkę, a jakbym wyjął portfel to by stwierdził, że w sumie to może mi tą wódeczkę za cztery dyszki kopsnąć. Super firma, oby tak dalej to się na pewno polubimy.

No i nie podobasz mi się spencer. Nie podobasz mi się kochaneczku

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Już od dwóch miesięcy się zbieram do cex i jakoś nie chce mi się tego taszczyć, więc pewnie będzie leżeć aż zerdzewieje

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
15 godzin temu, chris85 napisał:

Opublikowano

Kolejny tydzień, kolejne gry w GamePassie. Tym razem PES2019 i Below. Spencer Ty chory poje,bie uspokój się, nigdy się nie wygrzebię z tego backloga.

Opublikowano

nie zapominajmy o spintires mud runner :)

Opublikowano

A jeszcze Shadow Warrior, Hellblade, Ori i zaraz styczeń i nowy gry :pawel: