Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ale z tego, co wiem to ten Torchlight 3 to bardzo mocne pay to, czy co tam, żeby jakieś inne pierdoły mieć, więc średnio, średnio ten Gamepass w tym miesiącu.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Miało być F2P MMO, ale w ostatniej chwili wywalili część elementów MMO i dorzucili 3 do nazwy. Niestety to co najwyżej średniak, ale jak się zgadać z innymi na partyjkę to może będzie znośne.

Opublikowano

Zobaczylem gameplay. Z czystym sumieniem odpuszczam :usmiech: Backlog nie powiekszony.

Opublikowano
40 minut temu, Hubert249 napisał:

Na prawdę ciężko Ci wybrać cokolwiek dla siebie z tych 300 gier?  

mam w co grać ale to chyba normalne że mnie ciekawi co dorzucają do najlepszej usługi dla graczy której jestem subskrybentem?

Opublikowano
20 minut temu, krupek napisał:

Czyli lepiej pograć w Fifa 20 z EA Play, bo bardziej grywalna jest.

Oj wczoraj odpaliłem by zobaczyć co i jak się zmieniło po latach. Od Fify'98 co jakiś czas siadam, ostatnio Fifa18 i tak średnio powiem. W dodatku moje konto na EA wygasło i muszę je wznowić. Trochę wolna ta gra i drewniana. Co lepiej włączyłem od razu jakiś defaultowy mecz i na poziomie Amator się włączyło - tragedia! Na World class już lepiej, ale jakoś bez funu. W tym kontekście ten PES mnie zaciekawił, bo na poważnie grałem ostatnio w Szóstkę na PC ;)

Opublikowano

W dwa wieczorki opykaliśmy z moim młodym " A way out". 

Prawilnie przy 4paku.

Ależ to jest dobry tytuł. Nadspodziewanie dobry. Co prawda od pewnego momentu skrypt goni skrypt, niczym w rasowym cod-zie, ale jest bardzo fajnie. A to, że akcja 

Spoiler

toczy się w dużej mierze poza więzieniem??? Nie spodziewałem się.

Opublikowano

Dla mnie miesiąc zaczyna się ciekawie. PES, Torchlight i Injustice 2 wjadą na pełnej. Wszystkie trzy gry wiszą u mnie na wish liście od jakiwis czasu. Będzie można wcześniej zrobić preload czy do piątku trzeba czekać?

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Call of the Sea ale sztosik :banderas:

potwierdzam. ograłem sobie na raty, mega przyjemna gierka ze świetną narracją i klimatem. 

Opublikowano
3 minuty temu, Colin napisał:

potwierdzam. ograłem sobie na raty, mega przyjemna gierka ze świetną narracją i klimatem. 

Dziwne, że @Rozi nie hajpuje tego tytułu :dunno:

IMG_20210105_203936.png

Opublikowano

Skończył mi się Gej Pass i nie mam po co odnawiać obecnie :lapka:

Opublikowano

Call of the Sea, bardzo fajna przygodówka w klimatach Lovecrafta. Niektóre zagadki trochę przekombinowane i zajęło mi dużo czasu by je rozwiązać. Być może zrobię drugi run by zebrać pominięte znajdźki.

Liczę na lepszą druga polowe miesiąca bo w tym rzucie ani jedna gra mnie nie zainteresowała. 

Opublikowano

Wiadomo, że będzie Medium + 3 yakuzy. Coś tam jeszcze wrzucą, ale nie napalajcie się na kolejne naście gier.

Opublikowano

PESik całkiem spoko. Wystarczy do następnego rzutu gierek w GPU. 

Opublikowano

Ściągnąłem Planet Coaster - uruchamia się po hiszpańsku - idzie gdzieś to zmienić na angielski?

Opublikowano
Mialem ten sam problem. Podobno trzerba zmienic jezyk systemu na angielski
Udało się. Zmieniłem język na angielski, ściągnął się update dodając ten język i wszystko śmiga po powrocie do polskiego języka na konsoli.

Dzięki
Opublikowano
28 minut temu, Emtebe napisał:

Kiedy będzie dostępny preload nowych gier?

Cały czas jest dostępny. Podobnie jak wszystkich gier  w sklepie XBOX. 

Screenshot_20210106_193732_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Emtebe napisał:

Ok, ale klikam na to i wywala błąd. U Was działa?

A masz połączona aplikacje Xbox z konsolą? U mnie pobiera. 

Opublikowano

Mam wszystko połączone. Wcześniej działało a teraz jak klikam to wywala błąd i karze spróbować ponownie.

Edit.

Dobra, w apce Game Passa wywala błąd. A teraz wyszukałem gry w apce Xbox i tam już pobiera.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Polecam sprawdzić PES-a, moim zdaniem gra się zdecydowanie lepiej, niż w FIFĘ, w której od dawna nie czuć "prawdziwej" piłki.