Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ale z tego, co wiem to ten Torchlight 3 to bardzo mocne pay to, czy co tam, żeby jakieś inne pierdoły mieć, więc średnio, średnio ten Gamepass w tym miesiącu.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Miało być F2P MMO, ale w ostatniej chwili wywalili część elementów MMO i dorzucili 3 do nazwy. Niestety to co najwyżej średniak, ale jak się zgadać z innymi na partyjkę to może będzie znośne.

Opublikowano

Zobaczylem gameplay. Z czystym sumieniem odpuszczam :usmiech: Backlog nie powiekszony.

Opublikowano
40 minut temu, Hubert249 napisał:

Na prawdę ciężko Ci wybrać cokolwiek dla siebie z tych 300 gier?  

mam w co grać ale to chyba normalne że mnie ciekawi co dorzucają do najlepszej usługi dla graczy której jestem subskrybentem?

Opublikowano
20 minut temu, krupek napisał:

Czyli lepiej pograć w Fifa 20 z EA Play, bo bardziej grywalna jest.

Oj wczoraj odpaliłem by zobaczyć co i jak się zmieniło po latach. Od Fify'98 co jakiś czas siadam, ostatnio Fifa18 i tak średnio powiem. W dodatku moje konto na EA wygasło i muszę je wznowić. Trochę wolna ta gra i drewniana. Co lepiej włączyłem od razu jakiś defaultowy mecz i na poziomie Amator się włączyło - tragedia! Na World class już lepiej, ale jakoś bez funu. W tym kontekście ten PES mnie zaciekawił, bo na poważnie grałem ostatnio w Szóstkę na PC ;)

Opublikowano

W dwa wieczorki opykaliśmy z moim młodym " A way out". 

Prawilnie przy 4paku.

Ależ to jest dobry tytuł. Nadspodziewanie dobry. Co prawda od pewnego momentu skrypt goni skrypt, niczym w rasowym cod-zie, ale jest bardzo fajnie. A to, że akcja 

Spoiler

toczy się w dużej mierze poza więzieniem??? Nie spodziewałem się.

Opublikowano

Dla mnie miesiąc zaczyna się ciekawie. PES, Torchlight i Injustice 2 wjadą na pełnej. Wszystkie trzy gry wiszą u mnie na wish liście od jakiwis czasu. Będzie można wcześniej zrobić preload czy do piątku trzeba czekać?

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Call of the Sea ale sztosik :banderas:

potwierdzam. ograłem sobie na raty, mega przyjemna gierka ze świetną narracją i klimatem. 

Opublikowano
3 minuty temu, Colin napisał:

potwierdzam. ograłem sobie na raty, mega przyjemna gierka ze świetną narracją i klimatem. 

Dziwne, że @Rozi nie hajpuje tego tytułu :dunno:

IMG_20210105_203936.png

Opublikowano

Skończył mi się Gej Pass i nie mam po co odnawiać obecnie :lapka:

Opublikowano

Call of the Sea, bardzo fajna przygodówka w klimatach Lovecrafta. Niektóre zagadki trochę przekombinowane i zajęło mi dużo czasu by je rozwiązać. Być może zrobię drugi run by zebrać pominięte znajdźki.

Liczę na lepszą druga polowe miesiąca bo w tym rzucie ani jedna gra mnie nie zainteresowała. 

Opublikowano

Wiadomo, że będzie Medium + 3 yakuzy. Coś tam jeszcze wrzucą, ale nie napalajcie się na kolejne naście gier.

Opublikowano

PESik całkiem spoko. Wystarczy do następnego rzutu gierek w GPU. 

Opublikowano

Ściągnąłem Planet Coaster - uruchamia się po hiszpańsku - idzie gdzieś to zmienić na angielski?

Opublikowano
Mialem ten sam problem. Podobno trzerba zmienic jezyk systemu na angielski
Udało się. Zmieniłem język na angielski, ściągnął się update dodając ten język i wszystko śmiga po powrocie do polskiego języka na konsoli.

Dzięki
Opublikowano
28 minut temu, Emtebe napisał:

Kiedy będzie dostępny preload nowych gier?

Cały czas jest dostępny. Podobnie jak wszystkich gier  w sklepie XBOX. 

Screenshot_20210106_193732_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Emtebe napisał:

Ok, ale klikam na to i wywala błąd. U Was działa?

A masz połączona aplikacje Xbox z konsolą? U mnie pobiera. 

Opublikowano

Mam wszystko połączone. Wcześniej działało a teraz jak klikam to wywala błąd i karze spróbować ponownie.

Edit.

Dobra, w apce Game Passa wywala błąd. A teraz wyszukałem gry w apce Xbox i tam już pobiera.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Polecam sprawdzić PES-a, moim zdaniem gra się zdecydowanie lepiej, niż w FIFĘ, w której od dawna nie czuć "prawdziwej" piłki.