Opublikowano 25 czerwca 20204 l No ten pop up to lipa straszna. I robienie całego strima dla detective mode z Batmana też słabe
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Mam wrażenie, że podstawili tę dziewczynę, by za wszystkich świeciła oczami (pięknymi, notabene).
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 18.06.2020 o 23:26, sprite napisał: Nowy story trailer też przymknie mordę niektórym krzykaczom. Pierwszy z E3 się nawet do niego nie umywa
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Muszę to przetrawić, obejrzeć jeszcze raz, poczytać te hands-ony, ale póki co to niezbyt to czuję. Geoff ma niby coś tam więcej z gameplayu pokazać, jeśli dobrze usłyszałem. 26 minut gameplayu. Edytowane 25 czerwca 20204 l przez Bigby
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ja idę na Gry-online, bo ma być coś grane. Ale ja naprawdę proszę: co ta gra ma oferować ponad Watch Dogs? W zasadzie to Night City jak dotąd nie zrobiło na mnie większego wrażenia od Tokyo z Persony 5, a to naprawdę nie było trudne.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Trailer super ale te dalsze rozpływanie się nad rozbudowanym detective mode przez pare minut to niezła zmuła była no ale jest klimacior
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 13 minut temu, Bigby napisał: Ważne, że będzie anime. Jak będzie tak "dobre" jak nowe GitS to lepiej żeby nie powstawało. Z drugiej strony studio ma na koncie Kill la Kill (podobno dobre choć nie oglądałem), a szefuje im Imaishi, twórca dobrego Tengen Toppa Gurren Lagann (muza wciąż jest puszczana od czasu do czasu w głośnikach) więc może coś z tego wyjść. Jedna zasada: ŻADNEGO CGI! No i trza czekać do 2022
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Dobra, już jestem zadowolony, gameplay wygląda fajnie, jak oglądam strim tga. No jest cymesik panie.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l sporo dodatkowych urywkow z gameplayu w materiale skillupa. gosciu sika z ekscytacji
Opublikowano 25 czerwca 20204 l No nie wiem jak wam, ale mi przy oglądaniu gameplayu jednak dygnął. Jazda autem wygląda wybornie
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Czyli tak jak mowilem, ludzie oczekuja niewiadomo czego a dostana zwykla gierke i bedzie placz
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Co racja, to racja. Mnie ten pokaz tylko utwierdził w przekonaniu, że poczekam z ograniem jak już kupię nową generację. Aha, i generalnie cały writing w tych fragmentach wydaje mi się jakiś taki... sztuczny? Przestylizowany? Na siłę? Trochę na razie tego nie czuję, że dialogi mną pozamiatają. Edytowane 25 czerwca 20204 l przez Cedric
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 12 minut temu, Andżej napisał: mega czyli jak zwykle ostatnio, lepiej grę przedstawiają youtuberzy zwykli gracze niż twórcy z PRowym zapleczem xd
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Jak czytam preview to powtarzają się te same rzeczy na minus - poprawne strzelanie, słaby model jazdy (podobny do watch dogs i sleeping dogs xd), burdel w UI i ekwipunku, bugi. No tak średnio bym powiedział, tak średnio.