Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Minimalne wymagania to FullHD /low a rekomendowane FullHD/high (nie ultra) bez RT bo te karty co sa podane nie obsługuja RT, niestety nie wiadomo jak z klatkami.

Opublikowano

Chyba pierwsze trailery po których mam trochę ochotę w to zagrać

Opublikowano

Zajechało troszkę trailerami z GTA V, jeszcze się okaże, że wezmę na premierę.

Opublikowano

Ja obejrzałem urywek trailera no i zacząłem się jarać, czekać czekałem, ale teraz już wjechał wyższy poziom. Dawać mi to najlepsze 8/10 w historii w

najlepszej jakości na konsolach.

Opublikowano

Ja ciągle wierzę, że to ogram na zwykłym ps4, bo next gena nie planuję kupować w najbliższym czasie, a piecyk mam z przed potopu xd Tylko co to oznacza "ogram"... patrzę na RDR2 i wierzę, że taka oprawa jest możliwa na mojej staruszce, a potem sobie przypominam, że to Redzi i magia ulatuje. Chociaż, żeby był poziom RE4 na ps2 :isee:

Opublikowano

źli Redzi skupiają się na nowych platformach zamiast tracić czas na optymalizację gry na konsole z 2013 roku 

Opublikowano
2 godziny temu, szejdj napisał:

źli Redzi skupiają się na nowych platformach zamiast tracić czas na optymalizację gry na konsole z 2013 roku 

Xbox One X     -    48.22 million units

Playstation 4   -   112.1 million units

PS5 - 0

XSX = 0

Teraz sie zastanów gdzie postawić sklep, na wsi gdzie jeszcze nikogo nie ma ale mają sie zjechać tysiące ludzi czy w mieście gdzie już masz miliony mieszkańców?

Redzi muszą sie przyłożyć do optymalizacji obecnej generacji, tu kase chodzi.

Opublikowano

Tak jak się przyłożyli do optymalizacji na PS4 gdzie gra chodziła w 20fps na bagnach? 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Tak jak się przyłożyli do optymalizacji na PS4 gdzie gra chodziła w 20fps na bagnach? 

Teraz znają sie na PS4 i XO więc myślę, że może być tylko lepiej

Opublikowano

Co wy mieliście z tymi bagnami? No moim PS4 nie przypominam sobie tam dropów animacji, jedynie napęd potrafił zawyć. A grałem od premiery.

Opublikowano

Ja też nie widziałem żadnych dropów dopóki nie zobaczyłem porównania :potter: Za bardzo byłem wkręcony, żeby zwracać na takie rzeczy uwagę. To samo było ze Skyrimem czy RDR'em na PS3. Fajnie było tak grać bez świadomości pewnych wad. Strzelanie w U2 też mi nie przeszkadzało dopóki słowo "kapiszony" nie pojawiało się w co drugim poście o tej grze na forumku.

Opublikowano

Wyskrobany utwór z Deep Dive Video. Właśnie na ten utwór czekam najbardziej. 

Opublikowano

Czytam sobie teraz na narobienie klimatu Cyberpunk Odrodzenie, patrze na te screeny i trochę michałek dryga nie powiem.

Opublikowano

Ja to czekam z kutachem w łapie. Książki zamówione, preorder zmieniony na wersje xboxową... No kórva jestem gotów.

Opublikowano
54 minuty temu, Bartg napisał:

Czytam sobie teraz na narobienie klimatu Cyberpunk Odrodzenie, patrze na te screeny i trochę michałek dryga nie powiem.

Książka nie ma za dużo wspólnego z tym naszym Cyberpunkiem i szczerze to jest też mało... cyberpunkowa.

No ale spoko, lekko się czyta. Pewnie targetem byli licealiści.

Opublikowano
2 godziny temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Pierwszy raz widzę grę, do której pasuje mi przymiotnik "odpustowa". Serio. 

Bo ta gra mieć design odpustowy i kiczowaty.

Opublikowano

Mnie tam podobają się te megafamiloki. Mam grubą nadzieję, że będą soczyste nawiązania do uniwersum pana Dredda.