Opublikowano 18 września 20204 l Wszystkie gry ever: 3-4 frakcje/gangi CD Projekt RED: Hold my beer...
Opublikowano 18 września 20204 l Minimalne wymagania to FullHD /low a rekomendowane FullHD/high (nie ultra) bez RT bo te karty co sa podane nie obsługuja RT, niestety nie wiadomo jak z klatkami.
Opublikowano 19 września 20204 l Zajechało troszkę trailerami z GTA V, jeszcze się okaże, że wezmę na premierę.
Opublikowano 20 września 20204 l Ja obejrzałem urywek trailera no i zacząłem się jarać, czekać czekałem, ale teraz już wjechał wyższy poziom. Dawać mi to najlepsze 8/10 w historii w najlepszej jakości na konsolach.
Opublikowano 21 września 20204 l Ja ciągle wierzę, że to ogram na zwykłym ps4, bo next gena nie planuję kupować w najbliższym czasie, a piecyk mam z przed potopu xd Tylko co to oznacza "ogram"... patrzę na RDR2 i wierzę, że taka oprawa jest możliwa na mojej staruszce, a potem sobie przypominam, że to Redzi i magia ulatuje. Chociaż, żeby był poziom RE4 na ps2
Opublikowano 21 września 20204 l źli Redzi skupiają się na nowych platformach zamiast tracić czas na optymalizację gry na konsole z 2013 roku
Opublikowano 21 września 20204 l 2 godziny temu, szejdj napisał: źli Redzi skupiają się na nowych platformach zamiast tracić czas na optymalizację gry na konsole z 2013 roku Xbox One X - 48.22 million units Playstation 4 - 112.1 million units PS5 - 0 XSX = 0 Teraz sie zastanów gdzie postawić sklep, na wsi gdzie jeszcze nikogo nie ma ale mają sie zjechać tysiące ludzi czy w mieście gdzie już masz miliony mieszkańców? Redzi muszą sie przyłożyć do optymalizacji obecnej generacji, tu kase chodzi.
Opublikowano 21 września 20204 l Tak jak się przyłożyli do optymalizacji na PS4 gdzie gra chodziła w 20fps na bagnach?
Opublikowano 21 września 20204 l Teraz, suteq napisał: Tak jak się przyłożyli do optymalizacji na PS4 gdzie gra chodziła w 20fps na bagnach? Teraz znają sie na PS4 i XO więc myślę, że może być tylko lepiej
Opublikowano 21 września 20204 l Co wy mieliście z tymi bagnami? No moim PS4 nie przypominam sobie tam dropów animacji, jedynie napęd potrafił zawyć. A grałem od premiery.
Opublikowano 21 września 20204 l Ja też nie widziałem żadnych dropów dopóki nie zobaczyłem porównania Za bardzo byłem wkręcony, żeby zwracać na takie rzeczy uwagę. To samo było ze Skyrimem czy RDR'em na PS3. Fajnie było tak grać bez świadomości pewnych wad. Strzelanie w U2 też mi nie przeszkadzało dopóki słowo "kapiszony" nie pojawiało się w co drugim poście o tej grze na forumku.
Opublikowano 21 września 20204 l Nawet jeżeli nie do końca zoptymalizowali grę na currentgenach to mam nadzieję, że moc nexgenów podciągnie to aby było bez spadków.
Opublikowano 22 września 20204 l Wyskrobany utwór z Deep Dive Video. Właśnie na ten utwór czekam najbardziej.
Opublikowano 24 września 20204 l Czytam sobie teraz na narobienie klimatu Cyberpunk Odrodzenie, patrze na te screeny i trochę michałek dryga nie powiem.
Opublikowano 24 września 20204 l Pierwszy raz widzę grę, do której pasuje mi przymiotnik "odpustowa". Serio.
Opublikowano 24 września 20204 l Ja to czekam z kutachem w łapie. Książki zamówione, preorder zmieniony na wersje xboxową... No kórva jestem gotów.
Opublikowano 24 września 20204 l 54 minuty temu, Bartg napisał: Czytam sobie teraz na narobienie klimatu Cyberpunk Odrodzenie, patrze na te screeny i trochę michałek dryga nie powiem. Książka nie ma za dużo wspólnego z tym naszym Cyberpunkiem i szczerze to jest też mało... cyberpunkowa. No ale spoko, lekko się czyta. Pewnie targetem byli licealiści.
Opublikowano 24 września 20204 l 2 godziny temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Pierwszy raz widzę grę, do której pasuje mi przymiotnik "odpustowa". Serio. Bo ta gra mieć design odpustowy i kiczowaty.
Opublikowano 24 września 20204 l Mnie tam podobają się te megafamiloki. Mam grubą nadzieję, że będą soczyste nawiązania do uniwersum pana Dredda.