Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Zero hajpu i jednak mialem czekac na wersje pod next geny ale jebac to, preorder ze steelbookiem klepniety. Mam nadzieje ze na ps5 bedzie to w miare stabilnie chodzilo :ragus:

Opublikowano

Można się pogubić w tych wszystkich wersjach. 

PS4, PS4Pro, XoneS, XoneX i w końcu PS5 i XseriesX we wstecznej :obama:.

Obiecałem sobie, że nie kupię nowej gry dopóki nie ogram przynajmniej części backloga, ale tu może być wyjątek. Najprawdopodobniej na XoX będzie to "definitive edition" jeżeli chodzi o past geny, i tu pewnie będzie grane. Święta, CP2077 i darksynth? Dobre zwieńczenie tego szalonego roku :] 

Opublikowano
Zero hajpu i jednak mialem czekac na wersje pod next geny ale (pipi)ac to, preorder ze steelbookiem klepniety. Mam nadzieje ze na ps5 bedzie to w miare stabilnie chodzilo :ragus:

A ma być jakaś wersja pod ps5 i xsx, czy zwykle wydania na
Ps4 i xo i tylko update do pobrania?
Opublikowano

PS5/XSX Upgrade w 2021, wiec gracie w last-gen wersje

PCmasterrace to jedyna prawilna wersja w 4K i RTX :banderas:

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Uwaga - na necie fruwają grube spoilery odnośnie fabuły/zakończeń. 

Opublikowano
PS5/XSX Upgrade w 2021, wiec gracie w last-gen wersje

PCmasterrace to jedyna prawilna wersja w 4K i RTX :banderas:

Po nowym roku? To po chvjv... chyba jednak się wstrzymam w takim razie.
Opublikowano
9 minut temu, BieŃ napisał:

Będzie czytane jutro do kawki. :cool:

[Zaciera rączki] 

Opublikowano
11 minut temu, Koleś88 napisał:

Po nowym roku? To po chvjv... chyba jednak się wstrzymam w takim razie.

Przeca to bylo od dawna wiadome, że prawilny upgrade do ps5 w nowym roku za free, a day one to tylko kompatybilność. Pewnie i tak trochę lepsza, cos jak PS4 Pro+. Ciekawe tylko czy sejwy przejdą bezbolesnie, czy jakis importer napiszą, zeby przemigrowac pliki między generacjami.

W moralesie była na to dedykowana opcja w menu gry.

edit

PS, czytaj priva 

Opublikowano

@_Red_ nawet na FB napisali że wszystko (ma) będzie grać, sejwy albo przez pena, albo z chmury wrzucisz i możesz grać dalej.

Opublikowano

Cieszy przede wszystkim, że historia bardzo wciąga. O to jak napisane są postaci i dialogi też raczej nie ma się co obawiać.

Opublikowano
7 godzin temu, Shago napisał:

A ja wciąż nie wiem, czy cyfra, czy pudełko... Ogólnie #teamCyfra, ale podoba mi się zawartość pudełka..

Ja mam kupionego cyberpunka na gog i xbl xD Ogram wpierw bieda wersje a drugie przejście w następnym roku z dodatkami i po patchach na pc XD Nie ma to jak wspieranie cdp :D 2 x cyfra

Opublikowano

Wieśka 3 chyba ze 3 razy kupilem (normal, goty, goty steelbook), żeby programiści CDP mieli na monsterka podczas crunchu <3

Opublikowano
6 godzin temu, BieŃ napisał:

od teraz nie wchodze do tego tematu i do innych miejsc dot. CP

Opublikowano

Kolekcjonerka już w trakcie przygotowania do wysylki [emoji3]6ced95586f9288259fb89e6aa25549d4.jpg

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wczoraj późnym wieczorem ktoś streamował wersję z PS4 (amatora chyba). Oby ten Day 1 patch sporo poprawił, bo nie wyglądało to zbyt ciekawie.

Opublikowano
6 minut temu, Bigby napisał:

Wczoraj późnym wieczorem ktoś streamował wersję z PS4 (amatora chyba). Oby ten Day 1 patch sporo poprawił, bo nie wyglądało to zbyt ciekawie.

Oby, bo zarezerwowałem grę właśnie na fata i napaliłem się na day1 :ohboy: Irytuje mnie to, że nadal nie ma konkretnego gameplaya z najsłabszych wersji konsol. Jest może gdzieś mirror tego filmu?

Opublikowano

Coraz bardziej mam dylemat czy nie wstrzymać się z ogrywaniem CP do premiery wersji pod XSX. Przy moim backlogu to mogę czekać bez bólu i rok, a i hype nie jest aż tak duży 

Opublikowano

Ja czekam jeszcze na jakiś gameplay z series x, jak rewelacji nie będzie to czekam na patcha pod next geny. Grę pewnie przejdę tylko raz, to wolę w lepszej jakości.

Opublikowano

Przestańcie malkontencić, bo robi się już tu jakaś psychoza maniakalno-depresyjna. Raz wielki hype, a raz wielkie narzekanie. 

Przecież to jasne, że za parę dni ruszy piekielna machina i wszyscy jak jeden mąż będziemy tu pisać "miałem ograć dopiero po upgrejdzie, ale z ciekawości zajrzałem i...".