Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

wygooglowałem własnie i piszą "While you may not be able to reload this pistol in the stylish way that Johnny does, it still packs a big punch late in the game and is worth seeking out."

Czyli i tak takich animacji mieć nie będę? 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

a można jakoś zwiększyć ilość amunicji, jaką mamy do danej pukawki. Trochę męczy ciągłe craftowanie, kupowanie ammo 

Opublikowano

Ja żyję z podnoszenia i zawsze mam jej full, nic nie kupuje i craftuje.

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

wygooglowałem własnie i piszą "While you may not be able to reload this pistol in the stylish way that Johnny does, it still packs a big punch late in the game and is worth seeking out."

Czyli i tak takich animacji mieć nie będę? 

Wszystko masz tak jak u Jhonego, pistol jest mega polecam, musisz skończyć drugi akt, odblokujesz dzięki temu poboczną  misje z Jhonym gdzie zdobywasz jego giwerę i nie tylko. A dzięki tej animacji pewno zostanie z Tobą do końca ( u mnie tak było hyhyhy)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja jak dostałem ten karabin co nie strzela seriami tylko ma dwa tryby strzał bez skupienia broni podobny do strzelby a bo przystawieniu do oka świetny na dalekie dystanse. Nie pamiętam jak się nazywa ale miał fajną animację. Większe pół gry z nim spędziłem, aż do samego końca. Świetne obrażenia. 

Opublikowano

zwolnienie czasu i pistolet Johnnééégo to był mój end-game, świetna zabawa a animacja jest ta sama albo bardzo podobna

Opublikowano

Taka tam mała akcja. 

ogarne i wrzuce. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
W dniu 3.01.2021 o 19:40, Artur_K napisał:

Pytanko do graczy na Ps4. Zacząłem grać na slimce. Nie było by źle gdyby nie jedna sprawa o której wcześniej nie czytałem. Praktycznie na każdej powerzchni od której odbija się światło widać takie ruchome ziarno, szum.  Szczególnie widać to gdy jeżdżę po mieście, chodnik, jezdnia, pojazdy, całe są w takiej kaszy. Wszystkie opcje graficzne czy to na off czy on, nic się nie zmienia. Jakieś pomysły?

W dniu 3.01.2021 o 20:01, Artur_K napisał:

Wątek śledzę od początku i byłem świadomy pewnych braków, ale o czymś takim nikt nie pisał a jest to dosyć irytujace i teraz się zastanawiam czy wszyscy tak mają?

Ja o tym pisałem - widoczne jest to zwłaszcza nocą, najczęściej na asfalcie np. Ogólnie jak przestrzeń jest większa to wychodzą pewne umowności w grafice.

W dniu 5.01.2021 o 13:57, boberro napisał:

Co prawda grałem na Xone S, ale miałem te same odczucia, po wejściu w Ustawienia - Grafika - Ziarno filmowe - Wyłącz, gra prezentuje się zdecydowanie lepiej, wg mnie to musi być to.

To nie jest to.
Wyłączenie ziarna, powoduje oczyszczenie obrazu samego w sobie, ale ten efekt, o którym pisze @Artur_K wciąż jest obecny i żadne grzebania w ustawieniach tego nie zmienią.
Dobrze, że chociaż pozbyli się tej dynamicznej rozdzielczości, bo grać się odechciewało od tego pływającego obrazu.

Opublikowano

Cyber w pierwszej dziesiątce najbardziej dochodowych gierek roku 2020, 609 mln USD, hut dur upadek cpr. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Nie śledzę ostatnio tematu. Coś wiadomo na temat kolejnego dużego patcha? Coś o normalnej wersji na NG?

Opublikowano

Gdzieś w internecie mi się przewinęło, że ma być podobno w okolicach 15.01.

Opublikowano
10 hours ago, Wiolku said:

Identyczny efekt był w Control na ps4 fat :frog:

obie gry pisane pod RT, ciekawe czy wiąże się z tym....a raczej brakiem na konsolach

Opublikowano
W dniu 9.01.2021 o 02:16, Wredny napisał:

Ja o tym pisałem - widoczne jest to zwłaszcza nocą, najczęściej na asfalcie np. Ogólnie jak przestrzeń jest większa to wychodzą pewne umowności w grafice.

Faktycznie, przejrzałem posty wstecz. Nie spodziewałem się, aż takiego efektu. Choć z tego co poczytałem, problem występuję w różnym nasileniu i na różnych platformach. 

Na PC, można ten efekt złagodzić poprzez ustawienia "Screen Space Reflections Quality", którego na konsoli nie ma. 

Ogólnie z jednej strony już trochę przywykłem, a poza tym zauważyłem że występuję to z różną częstotliwością. Aktualnie gram z włączonym ziarnem i o dziwo mam wrażenie, że jest lepiej.

Jestem po 9 godzinach gry. Właśnie pierwszy raz obudziłem się, w mieszkaniu ze "Srebrnorękim" u boku ;). Akcja w Konpeki Plaza była świetna, a to co działo się dalej rewelacyjne. Trochę szkoda, że wiedziałem po trailerach

Spoiler

jak skończy Jackie

, ale dalej już były same zaskoczenia! Oby tak dalej. :obama:

Po tych 9 godzinach, jak do tej pory jeden "niebieski ekran" i raz spadłem pod mapę. Resztą w normie jak na ps4 slim. 

Edytowane przez Artur_K

Opublikowano
20 godzin temu, flavio napisał:

Gdzieś w internecie mi się przewinęło, że ma być podobno w okolicach 15.01.

to by było ciekawe bo 15 stycznia 2021 Johnny Mnemonic pakuje dane do swojego łba

Opublikowano
20 godzin temu, Labtec napisał:

obie gry pisane pod RT, ciekawe czy wiąże się z tym....a raczej brakiem na konsolach

No nie. To nie ma nic wspólnego z RT. Ray tracing nadpisuje sporo zwykłych opcji. Na konsolach jest po prostu SSR low, który na PC jest identycznie zaszumiony. Już medium to eliminuje. Sprawdźcie sobie.

Opublikowano

– Występujemy do przedsiębiorcy o wyjaśnienia problemów z grą i działań przez niego podjętych. Sprawdzimy jak producent pracuje nad wprowadzaniem poprawek czy rozwiązaniem trudności uniemożliwiających grę na różnych konsolach, ale także jak zamierza działać w stosunku do osób, które złożyły reklamacje i są niezadowolone z zakupu w związku z brakiem możliwości odtworzenia gry na posiadanym sprzęcie mimo wcześniejszych zapewnień producenta – mówi Małgorzata Cieloch, rzeczniczka prasowa UOKiK

https://technologia.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8064427,cyberpunk-2077-uokik-cd-projekt-reklamacje.html

UOKIK może nałożyć na CDPR karę w wysokości 10% przychodu za ubiegły rok więc lepiej niech tam przysiądą nad tymi patchami.

Opublikowano

Mozliwosc "odtworzenia gry" jest jak najbardziej wszedzie (na kazdym sprzecie), gorzej ze stabilnoscia.

Chociaz te 10% to rzad moze sie polasic :D

Opublikowano

Powiem wam, że zrezygnowałem z całkowicie z hakowania na rzecz spowolnienia czasu na 18 sekund, plus to co daje wczep i plus to co po unikach, no strzela się do kaczek ale jest miodnie w uj :banderas: