jogos 16 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Taki recenzent z trainerem najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 I po co i ona? By cie tu nie było. Nie ma gier poza From Software i Team Ninja, takie fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Czyżby to słynny karzeł zza filara? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 To nieźle xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Z faktami się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dokładnie, dyskusja zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ja to się zastanawiam czy nie grać offline. Zaczynaja mnie irytować ten las znaczników jaki się pojawia na naszej drodze, (usuwam je, ale pojawia sie nowe) szczególnie przy bazie. A czasem stawiają byle gdzie, byle co by dostać lajka. Do tego te drabinki, linki, schrony itd. często mamy już postawione w kluczowych miejscach. Jak dla mnie to zbyt duże ułatwienie. Pogram jeszcze trochę i zdecyduje czy to wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 41 minut temu, jogos napisał: I po co i ona? By cie tu nie było. Nie ma gier poza From Software i Team Ninja, takie fakty. Jak usunąłeś konto to po co wracasz bluber/orzech/ragus? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 32 minuty temu, Wredny napisał: Czyżby to słynny karzeł zza filara? Tak. Już dawno się z tym zdradził. @Square @Colin do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Brawo kolego, a była szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ja dzisiaj zrobiłem przerwe od konsolki, ale chyba się nie powstrzymam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 14 minut temu, Fanek napisał: Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. Mam 33h na liczniku i nie jest żartem. A kim jest Kojima to mam w nosie. Dobre gry robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Na ciekawego easter egga trafiłem 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2019 przez Kron997 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Godzinę temu, Fanek napisał: Kojima - geniusz, artysta czy największy troll branży, a jego nowa gra to żart? trzeba to skończyć i się przekonać samemu. To może następny wpis zamieścisz już po obejrzeniu napisów końcowych, bo coś mi się wydaje, że już odstawiałeś gierkę, pisząc że Cię zmęczyła i kończysz z tym tytułem Czyżby presja forumka zmusiła Cię do zmuszania się? 49 minut temu, Kron997 napisał: Mam 33h na liczniku i nie jest żartem. A kim jest Kojima to mam w nosie. Dobre gry robi. Dokładnie tak - kij mnie ten chińczyk obchodzi, ale trzeba mu przyznać, że ma wizje, czasem bardzo chore 22 minuty temu, Kron997 napisał: A to kuźwa niezły bajer - wiedziałem, że gdzieś jest to uwzględnione, ale niemiałem pojęcia, gdzie. No i za to szanuję tego kitajca - przywiązanie do takich detali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) @Wredny jak dostałem motor i jakieś pierwsze bronie jakoś tak lekko wkręciłem się, gdybym miał grać na siłe już dawno bym to rzucił @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Skąd ta pogarda dla Hideo? Przecież jego dorobek jest niepowtarzalny, pomimo wpadek. Nie trzeba robić ołtarzyka, ale wskazywanie że się go ma w nosie, i że to kitajec chiński, jakaś presja tłumu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 W sumie masz rację - nieładnie napisałem, ale ta to już bywa, jak się człowiek osłucha i przesiąknie Dla mnie osobiście to wciąż twórca nietuzinkowy, tak jak napisałeś - mimo wpadek. Ołtarzyka nie robię, bo nie zwykłem tego czynić w stosunku dla nikogo, ale cenię sobie gościa i jego gierki (choć mógłby zatrudniać scenarzystów i ogólnie ludzi odpowiedzianych za fabułę/dialogi, bo czasem straszna żenada z nich bije 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 14 minut temu, Fanek napisał: @Wredny jak dostałem motor i jakieś pierwsze bronie jakoś tak lekko wkręciłem się, gdybym miał grać na siłe już dawno bym to rzucił @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. Nie wiem dlaczego mi od typa jedziesz, odnosiłem się do wrednego A że nie wiem kto zakładał temat... poważnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 18 minut temu, Fanek napisał: @Michał_K typie zobacz kto założył ten temat ponad 3 lata temu i wrzucał info na temat gry. Stąd mój zawód. To może przestań sam przed sobą robić z tych gier jakichś mesjaszy 3 lata przed tym, zanim cokolwiek o nich wiadomo, to łatwiej będzie zaakceptować stan faktyczny Ja rozumiem, że w przypadku Death Stranding człowiek popuścił wodze fantazji, jeszcze jak był karmiony twittami Kojimy, ale z takim Days Gone też miałeś jakiś problem, mimo że gierka była dokładnie tym, na co się zapowiadała (abstrah#jąc oczywiście od problemów technicznych). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dlatego hype osiągam 2 dni przed premierą. Nawet nie wiem kiedy mi zleciało od pierwszej zapowiedzi. To samo z GoW. Zaległości mam takie że nie czekam jak poyep. A sam DS.. Cóż mistrzostwo. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 DS (także znany jako Symulator chodzenia po Islandii z drabina) to ogram dopiero jak będzie dostępny dla pcmasterrace, a tak to wygląda dobrze z recenzji i smaczek jest zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Po prawie 20 goodzinach grania mogę na pewno powiedzieć że NIE jest to symulator kuriera jak większość delikwentów tutaj pisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Siódmy rozdział - zaczyna sie jazda. Chciałbym coś tutaj skomentować ale zaczekam z tydzień aż większość skończy żebym miał z kim pogadać. Kojima to jednak Kojima. Wybaczam mu MGSa V. Odkupił się a napisów końcowych jeszcze nie widziałem. Edytowane 11 Listopada 2019 przez Kron997 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi